Само Деница влизала в кабинета на Волен, оставала дълго

Бивши атакисти разкриват как са харчени пари за пури и уиски
Обновена: 24 ное 2011 10:01 | 24 ное 2011 10:01,
161
Само Деница влизала в кабинета на Волен, оставала дълго
Снимка: архив, Булфото

Не Капка Сидерова, а Деница Гаджева е обсебила партия "Атака", твърдят напусналите редиците на партията Ивайло Минов и Мартин Мартинов, които се включиха с подробности около семейно-политическата сага около лидера на националистите.

Те разказаха пред bTV, че в последната година единствена Деница Гаджева от народните представители на "Атака" влизала в кабинета на Волен Сидеров и оставала дълго и до късно.

"Аз лично съм ги чакал да излязат до 00.00-1.00 часа доста често. Те се заключваха и не искаха други хора да виждат, че са заедно", заяви Мартинов.

Лидерът пък коренно си променил отношението през последната година, като дори наричал някои от депутатите си "боклуци".

Бившите атакисти разкриха още, че в ръководството се правели злоупотреби с пари от държавната субсидия. Партията купила голямо количество обикновени химикалки, които били описани на цена от по 3,80 лева, докато реално стрували 20 стотинки.

Луксозният ремонт на двете централи пък бил извършен от фирма на Николай Пехливанов – депутат от Атака и близък на Волен Сидеров. Появили се слухове, че същият подарил апартамент на лидера на партията в Париж.

По време на пътувания организаторите отсядали в скъпи хотели, пиели уиски за 500-600 лева, а самият Сидеров пушил пури за 120 лева и правел сметки от по 5000-6000 лева.

Още по темата
22 ное 2011 09:06
223

По този повод Минов и Мартинов са сезирали НАП, но все още нямат отговор. Те допълниха, че не били осигурявани адекватно, а заплатите са им давани на ръка, тъй като били различни от описаните по договор.

За сблъсъка при Баня Башъ двамата напуснали, които са участвали в организацията на митинга, прераснал в сблъсък, разказаха, че всичко започнало от малък инцидент с шофьора Емил Янев. Той имал за задача да пуска църковна музика от автомобил, докато от говорителите на джамията се чува обедната молитва.

След сблъсък с мюсюлманите Янев е заключен в Трето РПУ. Провокиран от това, Волен Сидеров дава нареждането за митинг. На организаторите е казано да викнат и "крайната" група от Габрово, чийто лидер е скинхед. Целта била да има повече крайно настроени млади хора, за да стане боят.

"Преди да дойде Сидеров, митингът беше на 10-15 метра от мюсюлманите. Когато се появи обаче, попита защо сме толкова назад. Не е казвал да се бием, но по предложение на Гаджева се купиха яйца, които да се хвърлят, и мюсюлманите отвърнаха с камъни", разказа Ивайло Минов.

По думите на двамата се е случвало да се плаща за участие в митинг. Сумата била по 100 лева, а пример за това е случаят със спирането на симпатизанти на "Атака" на сръбската граница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
11
 
9
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
е,ти щом на трезво правиш такива неща,като те сложат под упойка,кой знае какви ще ги свършиш...каквато си разкрепостена.....................плюйте сега по волен,ама след десетина години ще лапате само *** п.шки.
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До кога хората ще се занимават с тоя политически труп?В град Левски председателя и заместника му подкрепиха с Герб и дпс кандидатурата на БСП на кметските избори. това доказва че Атака е на бунищото.
16
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Турските сериали "пасти да ядат".Болен след като "Капка му капна на сърцето" и се "загаджи с Гаджева" очаквам и "влак да композира с некое Ленче".
15
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съвсем се самозабравиха политицити ни. Изживяват се като големи баровци ама ние им плащаме сметката.
14
35
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен Сидеров президент!
13
8
 
28
 
! Отговори
factotum преди 12 години
Не вярвам на предатели още повече по Босфор тв.
12
18
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нормално - нали все някой трябва да печели от тъпотията на криворазбраните "патриоти" електорарен *** на Атака. Някой скачат, други пият уиски...Когато започнат да се разкриват още неща около Герб ще стане още по-красиво. Някой мучат, други нискообразовани криминални субекти от прехода трупат пари... въобще яко идеали.
11
1
 
37
 
! Отговори
а преди 12 години
Ех ***! Повярва си, че си велик и приятелчетата от ДС те сложиха на място.
10
0
 
29
 
! Отговори
Maraba преди 12 години
А за заплатаат на Капка оти мълчите?Нали там отива субсидията за партията.
9
8
 
46
 
! Отговори
НМ (народна милиция) преди 12 години
Поредното доказателство какво продажно племе ни управлява.Докато нямаше скандал всички от групата на Сидеров му правеха с..ки сега когато е в затруднено положение му дерат кожата и ще го ръфат докато остане скелет.Същото нещо ще стане с Господ(Борисов).По-възрастен съм и такова мазнене нямаше дори при Тодор Живков.И след следващите избори,когато Господ(Борисов) изпадне в немилост ще бъде ръфан както никой друг.Е това е племето Българско.Нека някой ме убеди в противното.
8
0
 
28
 
! Отговори
сиганин преди 12 години
да идват от Титан, имаме още един *** за политическото бунище :)
7
3
 
5
 
! Отговори
vesko преди 12 години
Странна работа.
6
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тая партия е по-смешна дори от ГРОБ
5
12
 
48
 
! Отговори
Погнусена преди 12 години
Не знам колко закъсала за мъж трябва да си,за да събуеш *** и да *** малката *** на този гнусен чичка Волен.Тази Деница хубаво е искала да си оправи живота с апартамент,ама на каква цена? За да бъда с този Волен интимно трябва да съм само под пълна упойка и като се събудя да бъда кисната 3 дена в хлорна вар.
4
43
 
31
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 12 години
Волен е лидер,а като лидер той има право!Да живее Вожда!
3
3
 
54
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 12 години
Излиза,че и националистическите нагласи на "фюрера" са менте.Всичко допира до келепира.
2
5
 
41
 
! Отговори
A преди 12 години
след толкова години не вярвам на никого , дори и на материаля горе може да е истина може да не е ...въобще не ме интересува Едни и същи простотии
1
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Болна работа