Лошият Цветанов: Сряда е крайният срок за бонусите!

До момента няма яснота колко пари са върнати, каза министърът
Обновена: 5 мар 2012 15:01 | 5 мар 2012 12:41,
134
Лошият Цветанов: Сряда е крайният срок за бонусите!
Още не била готова сметката с върнатите бонуси. Снимка: Impact Press Grouр

До сряда, 7 март, е удължен срокът, в който взелите бонуси трябва да ги върнат, коментира пред журналисти министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Това решение по думите му е взето от премиера, който миналата сряда заръча всички министри, заместник-министри, областни управители и началници на политически кабинети, които са получили бонуси за работата си през последните две години, да ги върнат до петък.

Още по темата

По заръка на Борисов вицепремиерът Цветан Цветанов пък трябваше да подготви днес предложения за структурни промени, ако има длъжностни лица, които не са върнали допълнителните пари.

Според началника на кабинета на премиера Румяна Бъчварова обаче няма основания за уволнения, защото всички висши държавни чиновници на политически позиции са си върнали бонусите.

"В сряда на заседанието на МС премиерът ще направи коментар по темата" , каза още днес Цветанов и изрази убеждение, че няма да има "колеги, които няма да са възстановили средствата".

До момента няма яснота колко са върнатите средства, коментира още вицепремиерът.

В петък привечер, когато бе първоначалният срок за издължаването на бонусите, стана ясно, че сметката с върнатите пари още не е готова.

По първоначални сметки върнатите до момента средства са за над 100 хиляди лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
1
 
! Отговори
Исука му преди 12 години
Нищо случайно...Анонимен.........,а?!
75
1
 
22
 
! Отговори
Нацепен Батка преди 12 години
Авторитарното държане на лицето ББ е повече от гротесктно.Скандален е самият му призив и начинът по който популистки се мъче да се спечели симпатията на стадото наречено народ.Да тръбиш че си събрал 1 процент от общата сума обявена като бонуси е не смешно а жалко.Тва е като приказките че на жените им трябвали и 8 сантиметра само,другото било излишно.Плашещ е начина по който държавата отива сигурно и плавно към тоталитаризъм пред погледите на овцете,ааа пардон,гражданите и данъкоплатците.
74
1
 
10
 
! Отговори
до 85 преди 12 години
Ами те половината са теляци и шофьори!
73
0
 
9
 
! Отговори
Прани гащи преди 12 години
Много сте нагли бе !!! Някой да ви е казвал , кой петък или коя година ? Айде ходете да пасете овците и да берете папур за прасетата !
72
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На парламентарните избори през 2009-та БКП победи БСП. ГЕРБ са децата, внуците и обслужващия персонал на БКП елита. Ето и фактите: Росен Плевнелиев - бившия първи секретар на комсомола в Благоевград. Бойко Борисов - бил е охрана на Тодор Живков,секретар на УК на ДКМС на училището в Банкя, преподавател в Академията на МВР,баща му е бил полковник от МВР. Николай Младенов - последният комсомолски секретар на учкома на 114-та английска гимназия,син на дипломат по байтошово време. Цветан Цветанов - син на шофьора на Григор Шопов - шефа на ДС преди 89-та. Трайчо Трайков - внук на шефа на комунистическия земеделски съюз. Лиляна Павлова - внучка на Георги Павлов партизанин от бригадата "Чавдар",член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията. Диана Ковачева - дядо и е бил личния шофьор на Васил Коларов и Цола Драгойчева. Симеон Игнатов - бил е секретар на ГК на ДКМС на Видин. Зам. финансов министър Владислав Горанов - негов кум е личния масажист на Тодор Живков. Дилян Добрев - баща му е бил последния партиен секретар на Кремиковци.
71
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До сряда, 7 март - ама коя година?
70
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕЗАБАВНО!!! ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ДА ВЪРНЕ 20 000 000 МИЛИОНА ЛЕВА РАЗДАДЕНИ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО МАТЕРИАЛНО СТИМУЛИРАНЕ!
69
0
 
15
 
! Отговори
Smurf преди 12 години
Сега какво ще става във сряда ще връща апартаментите ли що ли? :D LOL
68
2
 
21
 
! Отговори
Исука му преди 12 години
Ама голям кеф Герб тотално се срина и тук и в Европа...не ни е виновна Холандия ,а *** покрай бат Бойко....Не е ли време да погледнем към ОДС...,доказани хора!?
67
1
 
12
 
! Отговори
нямазначение преди 12 години
над 100 000 лв? толкова е взел само един от тия нещастници сигурно..... все едно много пари са върнали всичко е инсинуация
66
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нито се знае колко трябва да се върнат, нито се знае колко са върнати. Всичко ще се покрие след сряда. Вероятно най-много пари дължат съдебната система и министерство на правосъдието, но никой не ги проверява.
65
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕЗАБАВНО!!! ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ДА ВЪРНЕ 20 000 000 МИЛИОНА ЛЕВА РАЗДАДЕНИ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО МАТЕРИАЛНО СТИМУЛИРАНЕ!
64
1
 
7
 
! Отговори
ddd преди 12 години
Какво се е скрил ,като някоя мишка тоя цвъко бе и гледа така плахо :)))
63
1
 
18
 
! Отговори
АЛФА РИСЪРЧ-ДНЕС преди 12 години
Към края на февруари склонни да гласуват за ГЕРБ са 23.9 на сто. БСП леко подобрява позиции - от 16 на 17 процента.ЗАЩО ТАКА БРЕ БОЙКО ????
62
0
 
11
 
! Отговори
Нацепен Батка преди 12 години
Законосъобразно раздадени пари да ги върнеш?Бонуси?Връщане за кого и как?Три години си взимал пари уж в условия на криза и призиви за икономии и орязване на тринайсти и коледни добавки и да върнеш нещо на добра воля за една седмица?Почти десет милиона обша сума а досега върнати 100 бона-WTF?
61
0
 
14
 
! Отговори
Радослав Парушев преди 12 години
Искам да ви питам следното : някой знае ли какво става с НАГЛИТЕ? Къде се изгубиха тия хора, липсват ми, притеснено ми е за тях! Аз съм поет-писател, имам жалостиво сърце!!!
60
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нормално. Пак излъгаха хората, нещата се позабравиха , отминаха .... толкова тежат думите на една мутра-премиер! Който иска нека още да му вярва.... негова си работа.
59
0
 
11
 
! Отговори
тъп и прост преди 12 години
... и сегаааа -нека започне ВЪЗХВАЛАТА !!!!
58
0
 
12
 
! Отговори
Вуте преди 12 години
Епа язека ич им не вервам ни на Цецко нито на Бойчо.Ментат и двамцата яко.
57
0
 
16
 
! Отговори
тъп и прост преди 12 години
до 14.00 часа е обедната почивка на мониторинга на Герб - след няколко минути очаквайте включване на платените постове във възхвала на вещото им управление !!!