Кутев за министерските оставки: Ред е на министър-председателя

"Всички министри досега изпълняват дословно указанията на премиера"
Обновена: 15 мар 2012 22:58 | 15 мар 2012 22:55, Елка Василева
140
Кутев за министерските оставки: Ред е на министър-председателя
Антон Кутев. Снимка: архив, Булфото

Ред е на министър-председателя. Така депутатът от Коалиция за България Антон Кутев коментира за Агенция „Фокус” оставките на министрите Стефан Константинов и Трайчо Трайков.

“Всички министри досега изпълняват дословно указанията на премиера. Той не само че управлява Министерски съвет – каза, че плаща пенсии, твърди, че лови бандитите, той прави всичко в държавата. Интересно как се изненадва всеки път, когато някой министър не си свърши работата. В края на краищата някой трябва да поеме отговорност за това – не може когато става нещо хубаво в държавата, въпреки че то е доста малко, да ходи да реже лентите Бойко Борисов, а когато нещо не се получава, да са му виновни министрите”, каза Антон Кутев.

Странно ми е нахалството, с което може да се помисли, че ще се смени министърът и ще продължи напред, каза той.

Депутатът попита в края на краищата премиерът ли върши работата или някой друг.

Има за какво тези хора /Константинов и Трайков/ да си ходят, но както всички знаем, вотът на недоверие, който се готви, е за вътрешен ред и сигурност, посочи още Кутев.

По думите му от правителството нищо не остава, след като се сменят здравният и икономическият министър. Очевидно трябва да бъде сменен вицепремиерът Симеон Дянков, защото доходите и пенсиите вече се държат на това ниво трета година, цените се покачват, а доходите – не, смята Кутев.

Още по темата

Антон Кутев заяви, че не си представя как ще продължи този очевидно провален сектор – здравеопазването.

По думите му е безспорно, че малкият и среден бизнес фалира и че приключваме с атомната си енергетика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така депутатът от Коалиция за България Антон Кутев коментира за Агенция Фокус оставките на министрите Стефан Константинов и Трайчо Трайков.****************************Депотат от коалиция това не е професия, така че неговото мнение слабо ме интересува. Ако не бяха тези безбройни лапачи депотати и министри народа щеше да живее по добре,
90
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атака не е алтернатива! Нямат потенциал!
89
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако Бойко Борисов си тръгне ,това ще е пълният крах на тая държавица! Но БСП много отдавна не ги е еня за държавата.На тях им дай кокала и им гледай сеира - и майка си ще продадат!
88
11
 
2
 
! Отговори
патриот преди 12 години
Напълно си прав.Само Атака ще ни спаси.Затова и толкова я плюят всички управляващи.Защото са различини от статуквото.РАЗЛИЧНИ!Не са като тези псевдобългари,които четат от листчета на Националния ни празник,като първолаци.
87
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И този от снимката доста охранен. Какво работи и колко си взема за михлюзлука ?
86
3
 
1
 
! Отговори
до 98 преди 12 години
Колко пари ти плащат за рекламата ? Тарикат!
85
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще ти се,ама НЕ!
84
7
 
3
 
! Отговори
реалистка преди 12 години
Уважаеми Българи,виждаме,че положението е крайно зле в България.И още подкрепяме г-на Борисов.Защо?Да се радваме на ниските пенсийки,на ниските заплатки,на скока на горивата,яйцата,хляба,парното и т.н.И да ни заблуждават ,че се движим в правилната посока.Виждаме,че това правителство е неадекватно и върви след събитеята.Събрани от кол и въже-министри ни управляват,кариеристи и неграмотници.Кога ще живеем Българи???Сега или след 50 години?Има само една партия,която ще ни управи!И тава е ПП АТАКА
83
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жесток скандал избухнал между двама депутати от БСП. Кирил Добрев и Антон Кутев са се сбили във вторник вечерта в стаята отредена за социалистите в парламента, съобщава "България Днес".Поводът бил напрежението, което се натрупало около битката за лидерския пост в столетницата между Сергей Станишев и Георги Първанов. Кирил Добрев е привърженик на бившия президент покрай баща си, покойният Николай Добрев. Антон Кутев твърдо подкрепял настоящият председател Сергей Станишев. Добрев започнал да псува каруцарски Кутев, скочил и го хванал за яката на сакото, като започнал да го блъска. Поразяващата уста на БСП Кутев не му останал длъжен и пробвал да го свали на земята. В суматохата двамата си разменили няколко удара, твърди "България Днес". Други депутати социалисти скочили и ги разтървали.Кирил Добрев от години е известен с избухливия си нрав. Преди 12 г. той беше арестуван по подозрение в незаконен трафик на 215 000 германски марки. Две години по-късно през 2002 г. името му беше замесено в нов скандал, когато неговият джип преминал нелегално през българо-македонската граница.Антон Кутев и Николай Добрев официално отричат да са си разменяли удари, уточнява таблоидът.
82
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ред е на теб и на твоите хора!
81
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"не може когато става нещо хубаво в държавата, въпреки че то е доста малко, да ходи да реже лентите Бойко Борисов," - от известно време не се режат лентички явно свършиха обектите започнати от предното управлени......................
80
9
 
7
 
! Отговори
6500 преди 12 години
***..........
79
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цялото министерство трябва да се смени и столицата да се премести в друг български град, София е гнездо на мафиоти докопали се до управлението на българския народ. системата и законодателството са създадени само за бездействия и кражби по високите стъпала
78
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кутев да се бие с Добрев за господаря си и да остави на нас дето сме избрали ББ ,да решим кога ще го сваляме.
77
7
 
18
 
! Отговори
8888 преди 12 години
Грешиш Кутев! Ред е на Седянков, който е като цирей за страната ни.
76
2
 
17
 
! Отговори
до глупака 85 преди 12 години
Всичко, което твърдиш, че бойко прави, макар, че още не е вдигнал доходите е закъсняла....Защо ще "гаси" пожар след като всичко е на пепел. Управлението на една държава означава да предвиждаш процесите и да взимаш такива решения, които да помогнат на по-голямата част от народа да ги преживее по-леко, а не да слагаш "след дъжд - качулка". От една година се знае за щастл. кокошки, а не се предприеха мерки за облекчаване на родните производители и/или договорен внос... да си отива, все някой друг .
75
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КУТЕВ , СТАНИ РАНО ИЗЛЕЗ И ПОТИЧАЙ В ПАРКА , ИЗКЪПИ СЕ , ОБРЪСНИ СЕ , ЗАПРИЛИЧАЙ НА ЧОВЕК И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙ ... А НЕ КАКТО ГО ПРАВИШ - ОТ КРЪЧМАТА ...
74
32
 
9
 
! Отговори
З.С. преди 12 години
Бойко,давай в същия дух,народа е с теб.
73
2
 
19
 
! Отговори
Пенсионер преди 12 години
До 82Гарантирам ,че си от ония нагли *** ,които водеха "политическата учебна година" по предприятията преди 89г.Бързо се нагаждате.Продължавай с патетичните си "излияния".Сигурно ще ти се даде и от тези "баница"Огледай се обаче наоколо- не виждаш ли ,че" царят е гол". Аз ще добавя -и бос.
72
22
 
8
 
! Отговори
Тони преди 12 години
Този на снимката преди да стане депутат беше гърчав като недохранено прасе. Откакто стана "народен представител" се охрани като *** за продан.... Хелем като го напарвиха отговарящ за писарите в медиите така надебеля,че вече не може да си завърти главата настрана, а се налага да върти цялата си тънка снга! Сигурно работи с денонощните писари по медиите на принципа "левче за тебе, две левчета на мене"! Пък и седнал да се занимава с политика! Кутьо, за теб с тези две гънки на мозъка е най-добре да си мълчиш бре, момче! Много ти е гладък мозъка!