Кутев за министерските оставки: Ред е на министър-председателя

"Всички министри досега изпълняват дословно указанията на премиера"
Обновена: 15 мар 2012 22:58 | 15 мар 2012 22:55, Елка Василева
140
Кутев за министерските оставки: Ред е на министър-председателя
Антон Кутев. Снимка: архив, Булфото

Ред е на министър-председателя. Така депутатът от Коалиция за България Антон Кутев коментира за Агенция „Фокус” оставките на министрите Стефан Константинов и Трайчо Трайков.

“Всички министри досега изпълняват дословно указанията на премиера. Той не само че управлява Министерски съвет – каза, че плаща пенсии, твърди, че лови бандитите, той прави всичко в държавата. Интересно как се изненадва всеки път, когато някой министър не си свърши работата. В края на краищата някой трябва да поеме отговорност за това – не може когато става нещо хубаво в държавата, въпреки че то е доста малко, да ходи да реже лентите Бойко Борисов, а когато нещо не се получава, да са му виновни министрите”, каза Антон Кутев.

Странно ми е нахалството, с което може да се помисли, че ще се смени министърът и ще продължи напред, каза той.

Депутатът попита в края на краищата премиерът ли върши работата или някой друг.

Има за какво тези хора /Константинов и Трайков/ да си ходят, но както всички знаем, вотът на недоверие, който се готви, е за вътрешен ред и сигурност, посочи още Кутев.

По думите му от правителството нищо не остава, след като се сменят здравният и икономическият министър. Очевидно трябва да бъде сменен вицепремиерът Симеон Дянков, защото доходите и пенсиите вече се държат на това ниво трета година, цените се покачват, а доходите – не, смята Кутев.

Още по темата

Антон Кутев заяви, че не си представя как ще продължи този очевидно провален сектор – здравеопазването.

По думите му е безспорно, че малкият и среден бизнес фалира и че приключваме с атомната си енергетика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
11
 
14
 
! Отговори
Вмирисан пор преди 12 години
Не мога да го гледам тоя....
50
15
 
17
 
! Отговори
фдфдс преди 12 години
Аве Кутев, нагла комунистическа *** пак ли искате да сте на власт и да крадете бе!!!!ред е на БСП да си отидат един път от българския политически живот, заедно с Костов и Доган!!!
49
3
 
11
 
! Отговори
Малинов преди 12 години
В този час да се коментира изказване на някаква си партийна марионетка,меко казано не е здравословно.Мислете за здравето си,че има да го търсите,като Първанов БСП. :))))))))))))))))))
48
0
 
1
 
! Отговори
хех:) до 47 преди 12 години
е значи ние винаги сме били богата държава?!?! това ли е извода?!?
47
13
 
22
 
! Отговори
??? преди 12 години
Кутя, къде си тръгнал да се изказваш по въпроси които не разбираш. Върши си там работата която най-разбираш - плащай на интернет троловете да ви възхваляват по цял ден и да плюят по ГЕРБ и това е. Не се напъвай, че виждам, не ти е леко с тоя алкохол. Я какви торби под очите си отпрал.
46
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Г рабители на Е дриР азбойнически Б онуси
45
9
 
14
 
! Отговори
4INGIZ преди 12 години
""А дотогава усилено лапайте Бойковия, дано се смили над продажните ви душици! ""- аве *** малко-май мноооооооооооого ти харесва да ГО ***,а??-особенно ЛЮБИМИЯ ТИ бойков????И как дишаш още -не ли ти затъкна дребната душица па и устижа ве????
44
22
 
32
 
! Отговори
Анти Герб преди 12 години
Тиквата вън,как още ги търпиме тези некадърни *** от Гроб.
43
21
 
26
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Задействан е таен план на КГБ под ръковотството на *** за сваляне правителството на ГЕРБ... - главен координатор за България Гоцю Първанов...Главната цел е прословутия голям шлем, за който правителството на ГЕРБ отряза ***...
42
16
 
35
 
! Отговори
Иван преди 12 години
ОТ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ПО ФОРУМИ,СОЦИАЛНИ МРЕЖИ,НОВИНАРСКИ САЙТОВЕ СЕ ПРОВЕЖДА МАСИРАНА,КООРДИНИРАНА,СМАЗВАЩА АНТИГЕРБ КАМПАНИЯ ! СЛЕД НЯКОЛКО СЕДМИЧНА ОФАНЗИВА РЕЙТИНГА НА УПРАВЛЯВАЩАТА КРАДЛИВА ХУНТА И КЛИКА ВЕЧЕ Е ПОД 8 ПРОЦЕНТА СПОРЕД РЕАЛНИ ПРОУЧВАНИЯ. ЗАЩОТО ИМА ОГРОМНА ИСТИНА В ДАННИТЕ И ФАКТИТЕ КОИТО СЕ ИЗНАСЯТ. ЯВНО С ТАЗИ ВЪРХУШКА НАРЕКЛА СЕ ГЕРБ Е СВЪРШЕНО ОКОНЧАТЕЛНО. ПО - ГОЛЕМИ КРАДЦИ БЪЛГАРИЯ Е НЯМАЛА В НОВАТА СИ ИСТОРИЯ.
41
14
 
16
 
! Отговори
сатъра преди 12 години
А теб май е време да те обесим на площада ве скапан червен ***!
40
11
 
27
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
България в ценови шок , икономически колапс и в стачна вълна ! И това откакто Борисов и Герб дойдоха на власт ! 1 пример- за близо 3 години тока с 38 процента увеличение/Тиквата обеща да го намали/. Бензин и дизел гонят 3 лв./ През 2009 г бензин 1.76 ,дизел 1.90 лв./. Хранителните продукти с 60 процента увеличение,услугите с 40 процента. Да ви е честит новия морал. Вие се чудете как да си платите консумативите,а контрабандата и кражбите добиха нечувани измерения. Искахте Герб ааааааааааа
39
7
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Бойко,от известно време не се търкаляш по улиците на страната с ножица в ръка......Бойко,пред надигащото се масово народно недоволство нещо ти спадна ентусиазма.......Бойко,докато бюджета на МВР е 2 милиарда,докато Българина блъска като вол за да издържа милион и 400 000 *** а те да ни крадат и убиват,да ни мачкат и присмиват......Положението в страната ще става все по- ужасяващо.......Бойко,в лични разговори съм ти казвал че приоритет в политиката на Герб трябва да бъде обикновения,трудещ се Българин........Бойко,ти често казваше "Силна полиция- силна държава"....Но от кой ще ви пази тази полиция - от протестиращите мирни граждани ли? Бойко,срамувам се че бях от Герб........Бойко,*** си с мир ? Бойко,не е нужно да предизвикаш с твоето антиБългарско управление нови,мащабни масови протести......Няма по голям провал от това управление,няма и да има......
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ministar predsedatelia triabva da vi izlovi vsichkite da vi natovari za edna vecher na edin shlep i vi ydavi v cherno more alchna mrasna zgan ot sabrani ottyk i tam boklyci.koito marsite balgaria
37
4
 
9
 
! Отговори
Българин преди 12 години
А бе ДАН - ти си толкова ***, че сигурно си в ЦК на герб. само там са толкова ***.
36
9
 
17
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
С ГЕРБ/ГРОБ/ на пенсионери,работещи,безработни и младите хора предстои явен геноцид,нисък жизнен стандарт и празни животи. Искахте мутра за премиер- получихте кучешки живот ! Но хората са казали- кой каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи ! Сега си носете кръстта - ЗАСЛУЖИХТЕ СИ СЪДБАТА И ГЕНОЦИДА !
35
25
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Понеже управлението на Бойко е много лошо,затова при тая висока цена на горивата пътищата са задръстени от коли-повечето доста лъскави и скъпи, ресторантите, хотелите и курортите са пълни до дупка всеки уикенд и за всеки празник, спестяванията на българите в банките стигат рекордни размери.Но иначе сме много зле.
34
10
 
21
 
! Отговори
скоро това предстои преди 12 години
След всички изнесени 100-процентови факти съвсем скоро очаквам епилога ! А той ще е - прокурор и маскирани полицаи от ГДБОП ще заповядат на Борисов и Цветанов " Долу на земята,на колене - вие сте абсолютни престъпници" Повярвайте,това е съвсем- съвсем близо !
33
1
 
5
 
! Отговори
Бай-Илия преди 12 години
До N 35Тез номера на село мойто м'че,там може и да вървят,ама нищо чудно и бой да ядеш от съселяните си,па и знаеш че отдавна си си го заслужил. ;)
32
12
 
5
 
! Отговори
дан преди 12 години
до 32 - некадърен си и не можеш да си купиш апартаменти, затова ли все спрягаш цецовите...може купил си, но не е взел 300000евро от хазната, като *** сергей