Станишев бил 2 г. без работа: Усъмних се в качествата си!

Младежката безработица била основен проблем за Европа
Обновена: 7 юни 2012 15:44 | 7 юни 2012 15:16,
118
Станишев бил 2 г. без работа: Усъмних се в качествата си!
Станишев иска спешни мерки за справяне с младежката безработица. Снимка: БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев определи младежката безработица като един от основните проблеми на Европа.

Днес той разговаря с младежи в Брюксел, като срещата беше организирана от групата на социалистите и демократите в Европейския парламент.

"Младото поколение, бъдещето на Европа, става все повече евроскептично, не вижда перспектива, а това е напълно неприемливо", посочи Станишев.

Той даде пример със себе си, посочвайки, че е бил безработен две години въпреки образованието си, което го е накарало да се съмнява в качествата си.

"Всеки млад безработен си задава същите въпроси", добави Станишев.

Още по темата

На форума младежи от цяла Европа споделиха горчивия си опит в безрезултатното търсене на работа, въпреки високата си квалификация, включително повече от една магистърска степен и владеенето на няколко езика.

Студентка от България пък призова законодателството да гарантира защита от дискриминацията на работодателите, които предпочитат да наемат хора без семейни ангажименти или служители с големи деца.

ПЕС и социалистите в ЕП предлагат инициативата "Младежка гаранция", с която се цели да бъде върната надеждата на младото поколение в Европа.

"Искаме конкретни действия от европейските институции и от националните правителства. Само тази година бе осигурен 1,3 милиарда евро в помощ на банките, а ние искаме 10 милиона евро от Европейския социален фонд, които не са изразходвани, да бъдат насочени за справяне с проблема от младежката безработица", заяви Станишев по време на срещата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Усъмних се в качествата си!" Господин Станишев,че ти какви качества имаш?!
84
4
 
18
 
! Отговори
изненадан преди 11 години
Че тоз *** кога е работил ??!?!
83
4
 
9
 
! Отговори
хубавата джиджи преди 11 години
Цялата стая съм си облепила с плакати на рокера Сергей,много е сладък и умен,той е роден за велики неща, не да работи.
82
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хамстера вече е сигурен в качествата си - гей с бъдеще
81
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Долното мнение е за 101
80
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти си като мойта дъщеря. От 4 години не работи и аз я издържам защото не можела да работи за толкова малко пари. И аз отначало тръгнах да работя за малко пари но сега работя за 5000 евро. Ако не направиш първата стъпка никога няма да стигнеш върха. И повярвай ми това си зависи само от тебе а не от правителството което и да е то. То не ти е виновно за мързела за липсата на хъс и желание за успех.
79
1
 
17
 
! Отговори
Емигрант преди 11 години
Тоя човек нещо е сбъркал цифрите, 2 години ли каза или 20? Той Серго 1 ден не е работил в живота си освен като партиен секретар и министър председател. Не отива на добре тая страна. Безработен като Серго стават министър председател, обратен *** като Азис стават кумир на нацията..............Съзнанието на българина се е изкривило до невъзможност, тая страна никога няма да стане нормална.
78
2
 
13
 
! Отговори
Коментатор преди 11 години
В България сигурна работа имат само мутрите , политиците и проститутките .
77
3
 
21
 
! Отговори
Samo minavam преди 11 години
За 2 години,не можа ли поне 2 дървета да засадиш,червен *** такъв.
76
1
 
10
 
! Отговори
измамно чуство преди 11 години
тези хора си мислят че могат така да продължават вечно , нищо нека вярват .
75
0
 
10
 
! Отговори
БКП- цигани преди 11 години
Че много хора искат да управляват България то е ясно от 150 години нищо не се е променило , всеки обещава и само краде , комунистите са типични евреи скрънзят се и за малко пара голямо циганене "евтини на брашното - скъпи на триците" "изтърваха питомното сега да гонят дивото" .
74
0
 
5
 
! Отговори
Костов преди 11 години
До 91 анонимен: Ти как разбра, да не ти е предлагал?
73
0
 
15
 
! Отговори
Антикомунист преди 11 години
Тоя от 5.06.1966г. е без един ден трудов стаж.
72
8
 
23
 
! Отговори
perekly преди 11 години
Всъщност не са 2 години.Цял живот не е работил.Лошото е , че няма и намерение да подхване нещо.А за образование , то неговото си е имагинерно и практически неприложимо.
71
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съселът не прилича на хамстер,хамстерът е симпатична гадинка, а тоя си е сив канален плъх.
70
4
 
9
 
! Отговори
Гард преди 11 години
Що бе стани Шеф има много качества, според себе си, също като разБойко, само дето ако ги питаш не могат да ти кажат и двамата какви са им...качествата...и защо ли народа ги избира...иначе цял живот освен да се съмняват в качествата си, друго не са правили, но просперират! Който се съмнява в качествата си е просто комплексар, на който като му дадат власт си ги избива комплексите от народа!!! Ей това е съвременна България!!!
69
6
 
15
 
! Отговори
fuckmunism преди 11 години
Пак много дърти *** сте се събрали тука. Ей не измрехте ли бе?
68
2
 
23
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
ти пък какви качества си имал, че даже си се и усъмнил в тях???
67
2
 
10
 
! Отговори
ДДС преди 11 години
Какъвто народа, такива и политиците му. Като не му харесват да не ги е избирал. Ако пък избора на качествени хора е ограничен, сори но това е положението - не може да се надскача сянката. Политиците няма откъде другаде да дойдат (с изкл. на Царчето) - от същия този народ. Такава ни е и полицията и съдебната власт и останалата бюрокрация. Когато народа узрее - ще има и зрели и отговорни лидери. Дотогава - плюене по форумите му е майката, в очакване на зреенето. Айде със здраве...
66
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
... колко трогателно ... трогателно неуспешен опит да се затрогне аудиторията. От човек, който всъщност никога не е работил, защото не му се е налагало, и следователно е наглост да се поставя на мястото на безработните. Или може би говори за времето си като премиер, тогава наистина никаква работа не свърши, и имаше за какво да се усъмнява в качествата си, само че защо пък две години ... а бе, я ...