"Атака" иска "Религия" и "Етика" в училищата

Пълният провал на Цветанов била ромската престъпност
Обновена: 9 юли 2012 20:17 | 9 юли 2012 20:17,
100
"Атака" иска "Религия" и "Етика" в училищата
Учениците ще могат да избират между двата предмета. Снимка: Impact press group

В училище да се изучава религия или етика искат от “Атака“. Депутатът Станислав Станилов предлага това изискване да залегне в Закона за училищното и предучилищното образование.

Вярващите деца ще изучават един или два пъти месечно като задължителен предмет в училище "Религия", а атеистите – "Етика". По думите на депутата Огнян Стоичков, който е и председател на парламентарната комисия по образованието, това ще научи децата какво е добро и зло, както и на основните обичаи и ритуали в религията.

В сряда парламентарната комисия по образование ще се срещне с главния секретар на Светия синод. По думите на Станилов именно Българската православна църква е направила предложението да се въведат предметите в училище.

Депутатът от “Атака“ Десислав Чуколов не пропусна да спомене и “пълния провал в борбата с циганската престъпност“ на вътрешния министър Цветан Цветанов. Повод за изказването му са зачестилите случаи на нападение на роми над медици. "Атака" предлага да се промени законодателството и за нападение над медицински лица да се налага ефективно наказание лишаване от свобода.

Вчера от няколко националистически формации, включително ВМРО и “Атака“, организираха протест срещу ромската престъпност. Двете партии настояват за спешни законодателни промени, които да я спрат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
7
 
7
 
! Отговори
представяте ли си преди 11 години
колко наивен трябва да е човек за да вярва в съществуването на бог , и като го питаш ами къде е бог защо никой не го е виждал ,и той да ти отговори ,ами бог не се вижда ,той е в душите на хората ??!! СВЕТЪТ ЩЕ СВЪРШИ , ГЛУПАЦИТЕ НЯМА ДА СВЪРШАТ , казал го е известен учен !!!
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АМИ ТАКА Е , КАТО ПРОМИХА МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА С ТЕЗИ ТВ. ПРЕДАВАНИЯ ЗА ВРАЧКИ ,ГАДАТЕЛИ И ЕКСТРАСЕНСИ !!! ОВЦЕ ТРЯБВАТ ,ОВЦЕ !!!! ДА ВИ СЕ СМЕЕ ЛИ ЧОВЕК ИЛИ ДА ПЛАЧЕ - ЗАДЪЛЖИТЕЛНА РЕЛИГИЯ И ТО В 21 ВЕК ?! ОВЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !
59
1
 
6
 
! Отговори
Ъц преди 11 години
Късно е Сидерчооо, късно е чадо! Кой ще учи децата на Вярата Християнска, поповете атеисти?То семето на вярата се полага в семейството, после иде ред на Църквата и обществото. Но, кое общество, на мутрите и мутресите, на чалга певачките и кръшните кючеци, на сводниците и проститутките, на наркодилърите и наркотиците, на бездушието и безразличието, на гейовете и лесбиянките...Християнска нравственност и морал в Содом и Гомора??? Късно е чадо, къснооо...
58
6
 
8
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Абе махнете я тази религия бе ! Религиите правят хората по-*** и немислещи ! Какво хубаво и проспериращо може да очаквате от министър ,който вярва ,че в министерството му има някаква "зла сила и някой му е направил черна магия"?! Човек когато е честен и добър ,той си е такъв и без да вярва в измишчьотини като бог и аллах ,а когато е лош си е лош дори и да е религиозен ! ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ Е В 21 ВЕК ХОРАТА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВЯРВАТ В ГЛУПОСТИ !
57
2
 
3
 
! Отговори
aisiktir преди 11 години
Значи етичните норми за едните деца ще се изграждат въз основа на приказката за Адам и ***, говорящата змия, лошата ябълка на познанието, и добрия старец с бяла брада, а другите от законите които трябва да спазва едно цивилизовано общество независимо от религия и други окултни традиции. Атакистите в атака.
56
0
 
9
 
! Отговори
Изненада! преди 11 години
Избират децата между двете дисциплини, правят се списъци, оформят се групи... Накрая се оказва, че директорът е наредил и двете дисциплини ще се водят от учителката по музика, защото нямала достатъчен брой часове.
55
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първо да научат Десо Чуколов на Етика.
54
5
 
8
 
! Отговори
Китайчето преди 11 години
Поредната простотия на "Атака". Каква "Религия" да се изучава в училище? Пълни глупости! Виж, "Етика" - това е друго нещо. Абе умряха тези, дето пълнеха касичките на алчните попове по църквите. Първо научете поповете да не крадат и да не са на държавна заплата, а да вземат пример от монасите от Гигинсикя манастир, дето си гледат биволици, правят си мляко и го продават за да съществува манастира! Прекрасен пример за миряните, а не да се возят у линкъли подарени им от "архонти".
53
1
 
4
 
! Отговори
от 67 преди 11 години
От тебе ме прихвана, виж и аз колко грешки допуснах :Д Смях!
52
3
 
5
 
! Отговори
до 66 преди 11 години
Братле, препоръчвам ти да се научиш да пишеш грамотно. Благите от това са много. Ще те разбират хората, няма да изглеждаш ид*от пред другите, ще има едно нещо по- малко от което да те е срам, ще изглеждаш по уверен, хората ще те вземат по- сериозно. Хайде, учи се сега :)
51
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ясно, че полицията си затваря очите пред безчинствата на ***,защото тя защитава властимащите, а те винаги се нуждаят от гласовете им при избори.Вие обаче,беззъби,плешиви,оядени егоизтчета,тупащи се в гърдите,че сте смелото бийтълско поколение, защо сте се наврели във вмирисаните панелки и сте си исоставили безпомощните родители на село,дето ги ограбват,изнасилват и тормозят безнаказано ***. Спите ли спокойно, обажда ли се кръвното, май само лаенето би е останало.Къде отиде другот
50
6
 
8
 
! Отговори
муспи преди 11 години
В ада не може да се преподава религия и морал. Първо трябва със средствата на ада - разтрел, да се очисти всичко това от 20 години, и на тази база вече без евреи, комунисти и всякакви мутри, без *** и турски проблеми да се помисли за религия и етика. В сегашни условия това ще бъде - джамия за всяко училище и ремсистка Ложа.
49
2
 
22
 
! Отговори
ан преди 11 години
ТИЯ АТАКИСТИ СЛЪНЧАСАХА ЛИ БЕ? КАКВА РЕЛИГИЯ КАКВИ 5 ЛЕВА БЕ? ОТ НАРКОМАНИ РЕЛИГИОЗНИ СТАВАЛИ БЕ? ПОГЛЕДНЕТЕ ПРЕД УЧИЛИЩАТА КАК ЗАРИБЯВАТ ДЕЦАТА С НАРКОТИЦИ. А ТИЯ МИ ГОВОРЯТ ЗА РЕЛИГИЯ. *** ПРЕСТЪПНОСТ ЩЕ СПРЕ ТОГАВА КОГАТО ИМ СЪЗДАДЕТЕ РАБОТА И ИМ ЗАБРАНИТЕ ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ ОТ 2 ДЕЦА. ИНАЧЕ СЛЕД 20 ГОДИНИ ЩЕ ВИ ОПЪВАТ ***. ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА.
48
1
 
15
 
! Отговори
Гюбреджия преди 11 години
Може ромската престъпност за Цветанов да е пълен провал, но измислянето на най различни глоби и събирането под най различна форма на повече пари от народа за Дянков си е пълен успех!
47
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз съм за ГЕРБ, но казаното е вярно за Цветанов и *** престъпност!
46
7
 
8
 
! Отговори
Аллах преди 11 години
Волене, девиците, които ти обещах - дадох ги на други. Ти може да получих 5 ***, друго не мога да ти дам. Също така, аз, като най- млад бог от 3те религии за овце, искам веднъж завинаги да решите спора, че исляма е изтрепал по- малко хора от католици и православни и също така е много по- съвършен. Буда само ме измества, мамка му, на него джихад да направите. Пращам ти 1 ***, бонус. Да си го ползваш със здраве.
45
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Религиозни будали. Като сте тръгнали да въвеждате религия, искам също така наркознание, кои наркотици са с физическа зависимост, кои не, как да разпознаваме дилърите и другите наркомани; също така курвознание, важно е, моля ви се! Добре ще е да учим децата си и на политика, след като за 20 години 1 политик нямаме като нормалните хора. Алкохолознание, днешната младеж пие по литър без мезе, това е нечувано! 12 клас да си изберат изучаването на 1 западна култура, за да е по- лесно емиграцията. Thnx
44
2
 
7
 
! Отговори
мисионер преди 11 години
Коя религия иска "Атака" да се изучава....?Ако е Религията на народите, аз съм ЗА !!!
43
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен е откачил!!! Религията е отделена от държавата!! Че нали мюсюлманите от вън дават луди пари, да вкарат в нашите училища религията, за да хванат в желязната хватка на Корана доброзорлем децата и да им промиват мозъците?!Религия и етика не са две страни на един медал и никога няма да бъдат. Религията отдавна е просто средство за манипулиране и управляване на масите, начин за определяне на зоната на влияние и преброяване на стадото.
42
4
 
6
 
! Отговори
Да живей преди 11 години
Да живее ГЕРБ!!!Цъкайте минуси колкото си искате!Ще ги броя.Хи хихихи