Всеки всичко да си казва, заръча Борисов за моряците с кокаина

Цветанов отива в Испания да направи “максимум“
22 авг 2012 17:30,
222
Всеки всичко да си казва, заръча Борисов за моряците с кокаина
Бойко Борисов на среща с близките на моряците. Снимка: ГИС

“Всеки да признава, да казва, да посочва, кой каквото знае“, заръча министър-председателят Бойко Борисов при срещата си с близки на задържаните на кораба с почти 3 тона кокаин в Испания моряци.

Вчера те поискаха от институциите съдействие, за да разберат какво се случва с роднините им. Корабът "Свети Николай" и екипажът бяха задържани по време на плаване миналата седмица, на 80 км край испанския град Кадис, като в ареста попаднаха 21 българи.

Още по темата

Борисов обясни още, че вътрешният министър Цветан Цветанов утре заминава за Испания, за да направи “максимум“. Премиерът обясни, че е ядосан на моряците, защото постоянно се съобщава за хванати българи с кокаин.

“То става вече колко пъти – 20 тона, 40 тона, 3 тона. Вече като се заговори за България...“, възмути се Борисов.

Пред него близките на задържаните моряци за пореден път ги защитиха и обясниха, че те не са участвали в трафика на наркотици.

“Защото те са професионалисти, но за наркотрафиканти на стават“, заявиха близките им. Според тях около разследването на кораба възникват много въпроси и обявиха, че те водят паралелно разследване.

Борисов от своя страна контрира, че нищо не е пречело на моряците да подадат сигнал за наркотика на борда, щом са разбрали. “Има си начини“, категоричен бе Борисов.

На излизане от Министерския съвет, където се състоя срещата, близките на моряците бяха доста лаконични.

“Държавата е съпричастна, Изчакваме Цветанов да се върни от Испания, за да дадем повече информация“, заяви Ивелина Атанасова, която изпрати отвореното писмо с искане за информация. Тя е близка на капитана на кораба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
5
 
! Отговори
jiko преди 11 години
kvo e tva neshto otdiasno na snimkata i kvo pravi tam?
42
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Такава среща не може да стане в никоя нормална държава в света. Близки на обвинени в нарко-трафик да бъдат посрещнати от министър-председателя тържествено и да им се обещае помощ ! Това е очеваден пример какви хора и с какъв морал ни управляват ! Срам!!!!!!!!!!
41
4
 
9
 
! Отговори
ДО 41 преди 11 години
ДА ПРОВЕРИ ТОВАР ОТ НЕЗНАМ СИ КОЛКО ТОНА? КАК ДА СТАНЕ- ТОН ПО ТОН, КИЛОГРАМ ПО КИЛОГРАМ, ГРАМ ПО ГРАМ? ГОВОРИШ СМЕШКИ- ЧЕ ТОЙ 10 ДЕНА ТРЯБВА ДА РАЗТОВАРВА, ПРЕГЛЕЖДА И ОЩЕ 10 ДА ТОВАРИ ОТНОВО- ТИ ЗА ХАМАЛИН ЛИ ГО МИСЛИШ?
40
6
 
4
 
! Отговори
тя преди 11 години
98% от екипажа знаят. Останалаите 2% ...
39
4
 
8
 
! Отговори
Аман преди 11 години
Играта "Бързи пари"... всеки Некадърен Бугарин иска да участва в нея :) Демек 99% от Нас
38
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вижте сега тези неща се правят от един двама човека, но в конкретния случай е нормално да бъде задържан целия екипаж до установяване на истината, а и за тях е по-добре с оглед на фалта, че кокаиновата мафия е претърпяла сериозна щета
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 5 Как да ги предупреди,след като се знае , че и повечето от тях са в играта ! Най-много един-двама льохмани да не са знаели нищо ! И дай ся да прецакаме цялата операция,щото някой *** не се усеща ,че може и да се наака !
36
4
 
11
 
! Отговори
Леле... преди 11 години
Всеки да признава, да казва, да посочва, кой каквото знае Колко интелект, какво прозрение...нямам думи
35
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички виновни кучета в затвораа!!! Щом пипат дрога в затвора да гният! В сравнение с тия моряци, Галабин Боевски става за смях с неговите 7кг кока...хахаха горкия, а толкова мн му праснаха 10+ години на топло!
34
3
 
4
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
До АнонименДоброто хората не винаги го помнят или лесно и бързо забравят. Лошото се помни во веки. За жалост такива са хората...
33
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С уговорката , че Борисов не ми е любимец,в случая е прав ! Вярно е , че моряците не са наркотрафиканти,но така или иначе не е възможно да не им е направило впечатление, колко пари срещу какъв по количество товар получават ! Нормално е , че близките им ги защитават,нормално е ,че се притесняват за тях, но при моряците скрито-покрито няма ! Научават абсолютно всички потребни и непотребни клюки преди капитана ! Поне една трета от тях са знаели , но са си траяли !
32
4
 
10
 
! Отговори
Аман преди 11 години
Просащаната си е типочно "По Нашенски", стане ли нещо веднага искат срещи с Бойко!!! Писнало ми е от Хленчещата Бугарска Простащина...
31
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С гълъбинчето пробваха, нестана; с морячета пробват, отново не става, абе толко ли са жалки българите че все с дрога, убииства, мафия, пране и фалшифициране на пари и престъпност се занимават?? Направете нещо добро, за да се чуе нещо добро!!
30
7
 
10
 
! Отговори
ДО 30 преди 11 години
ТОВА Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА МИТНИЧЕСКИТЕ ВЛАСТИ, КОИТО СА ПРОВЕРЯВАЛИ СТОКАТА ПРЕДИ ТОВАРЕНЕТО И СА ДАЛИ ДОКУМЕНТИ, НЕ НА КАПИТАНА И МОРЯЦИТЕ
29
2
 
12
 
! Отговори
uzunski преди 11 години
Ако беше минала коката нямаше да има среща с Борисов ? Информацията всички я виждат , разтоварена е на пристанището ,какво чакат още ? От Гълабин Боевски можат да вземат по-подробна инф. , близките на бандитите ! Радвам че това става вън от бандитската страна , и само там ще получат заслуженото !
28
3
 
6
 
! Отговори
Аман преди 11 години
да бе да!!! не са знаели... те какво са работили на този кораб... Парнаджии в машинното??? ... добре че и 200-300 трупа не са намерили... те наште пак намаше да са винови и нямало от каде да разберат...
27
4
 
9
 
! Отговори
Папай Моряка преди 11 години
добре, бойко!ще си кажа всичко.. сега ли да започвам или да чакам знак от вас. ваше превъзходителство
26
4
 
8
 
! Отговори
тиква преди 11 години
нямаше как да ги предупредим нашите момчета
25
3
 
20
 
! Отговори
кеш преди 11 години
До последно не вярвах ,че ще се срещне с роднините на наркотрафиканти,защото ТЕ поискали..Представям си как Обама или Камерън се срещат с близкитена всеки хванат трафикант,за да им правят кеф!
24
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
види ми се че тая кока само си я вртъткат и я намират за кой ли път,днес в Костинброд,утре в Испания,друг ден в Патагония,важното е имиджа на Интерпол да се лъска и покрай него наште да си потулят нааканото дно.