Леви искат да връщат Жан Виденов обратно в политиката

От "Българска левица" виждат експремиера като депутат
Обновена: 17 окт 2012 07:19 | 17 окт 2012 07:17, Красимир Ангелов
301
Леви искат да връщат Жан Виденов обратно в политиката
Жан Виденов. Снимка: Булфото

Леви искат завръщането в политиката на бившия премиер Жан Виденов, съобщава "Стандарт".

В партия "Българска левица" били вдъхновени от интервюто му пред "Всяка неделя" и  се надяват да върнат Виденов, който преди години напусна БСП, обратно в парламента.

Лидерът на "Българска левица" Иван Генов не бе открит за коментар, но шефът на предизборния щаб на формацията Ангел Бончев потвърди за проведено партийно заседание и намекна, че той и съпартийците му очакват Виденов да се завърне в политиката на първо време като депутат.

Преди година от "Българска левица" имаха идея да издигнат Виденов за президент, но в крайна сметка това така и не стана факт

Жан отново да стане депутат е и идеята на още 15 малки леви партии, събрани в ляво обединение заедно с 4 граждански сдружения. При сегашните изчисления вероятната коалиция не може да събере достатъчно гласове и затова от "Българска левица" опипват почвата около "Позитано" 20, твърди изданието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, трябва отново да се появи - но не с БСП, в никакъв случай. Провалът му е гарантиран.
248
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много добра идея.
247
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
OСТАВА И ЧЕСТНИЯ /в ушите/ ЧАСТНИК МОЛЛОВ ДА ИЗКАРАТ,ЗА ДА СЕ ЗНАЕ,ЧЕ КОМУНИСТИТЕВСИЧКИ ДО ЕДИН СА БЕЗНАКАЗНИ ПРЕСТЪПНИКЦОНЕВЦИ.В БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е БИЛО И ЩЕ БЪДЕ КРЕМЪЛСКИ *** КОМУНИЗЪМ ИИ АБСОЛЮТНО НИЩО ДРУГО=ДОЛЕН ГНУСЕН ЛИЦЕМЕРЕН КРАДЛИВ КОМУНИЗЪМ.
246
1
 
1
 
! Отговори
:)))) преди 11 години
До До PERIKOLET, радвам се да ти отговоря, макар и малко късно. Това за което говориш е следствие от действията, които свалиха Виденов от премиерския пост - за НЕПОСЛУШАНИЕ! Да, банки фалираха, ограбиха страната, но това беше схемата с която бутнаха правителството. Не съм му адвокат, дори ненавиждам партията му, както и почти всички останали(или всички) защото никой не вярва, че партия може да оправи страната, НО вярвам в действията. Прочети за планът РАН_ЪТ, това не е фантазуя, а реалност..сори
245
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
95 година беше най-добрата за България. Нещата почваха да потръгват и без да си рзтваряме бузите, тогава новите ни съюзници решиха да се намесят. Сега спокойно ни третират, като неравностоен партньор, дето се вика -приет по милост. След време ще говорят и за нас, като за гърците - че германците ни хранели.
244
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българският народ наистина е краткопаметен!
243
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
AБЕ НОИМАЛНИ ЛИ СА?????
242
1
 
2
 
! Отговори
левите преди 11 години
могат да искат каквото се сетят.десните-също.важно е какво искат повечето българи.а ТЕ без съмнение искат да се търси сметка от всички управлявали последните 23г.поразиите,умишлените вреди са в колосални размери.това не беше преход,а башибозушка инвазия.като е мълчал повече от 15г ,да не си мисли че сега го виждаме на бял кон.
241
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виденов неслучайно купува имоти за милиони.Лъжата за него е ,че е честен и други го заблудили. Може би се е заблудил,че е взел милиони. Най-вероятно :)
240
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти си си . Коя лъжа? Лъжа ли беше,че при управлението на Виденов се създадоха банките-пирамиди. Лъжа ли беше,че пенсията при Виденов девалвира до 3 Долара, лъжа ли беше,че заплатите бяха 5 долара, лъжа ли беше ,че всеки ден цените бяха различни от инфлацията, лъжа ли бяха опашките за хляб, хляб нямаше. Изнесоха каквото можаха,а отговорен е премиерът Виденов. Иначе да беше станал охрана на входа,ама той Премиер, пък после го изкарваш ***, че не знаел нищо. За какво е премиер.
239
4
 
6
 
! Отговори
Селяндурин преди 11 години
До да - ХОРАТА ПОМНЯТ СТУДА И ГЛАДА ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ СДС ,ПРЕДИ ВИДЕНОВ ! ПОМНЯТ И РАЗБОЙНИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА НА СДС /вече с иван костов / ,СЛЕД ВИДЕНОВ ! ЗАТОВА ПОСЛЕДВА НАРОДЕН СТРАХОТЕН ШУТ В *** ИМ И СДС ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ И ДАЛИ СА СПЕЧЕЛИЛИ С МАЛКО НО ЗАВИНАГИ , ИЛИ СА НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ *** ! ЖАЛКО ,ЧЕ С ТЯХ ИГРАЕХА И МНОГО УМНИ ХОРА ОТ ВЪРХУШКАТА НА БСП , КОИТО СЪЩО УЧАСТВАХА В ЛЪЖАТА ,ЧЕ ВИДЕНОВ Е РАЗСИПАЛ БЪЛГАРИЯ !! ЗАТОВА , СЕГА СЕ СТРАХУВАТ ОТ ЖАН!
238
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нАПРОТИВ - БУНТЪТ ДОЙДЕ СЛЕД ХИПЕР-ИНФЛАЦИЯТА НА ЖАН ВИДЕНОВ! ПРИ ЖАН ВИДЕНОВ СЕ СЪЗДАДОХА БАНКИТЕ-ПИРАМИДИ,КОИТО ОГРАБИХА ПАРИТЕ. ПРИ ЖАН ВИДЕНОВ ПЕНСИИТЕ БЯХА 5 ДОЛАРА А ЗАПЛАТИТЕ 10 ДОЛАРА. ДНЕС ЖАН ВИДЕНОВ КУПУВА ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ! КАКВА ПАНЕЛКА,КАКВИ ГЛУПОСТИ.
237
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
a koga комунистите ще признаят че натопиха виденов да обере пешкира?тогава той беше 30 годишно момче реално
236
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В резултат на преврата,организиран от СДС, Сорос и ренегати от БСП през м. януари 1997г.(разбрахме,че е имало 6 срещи на Костов с Добрев) Костов ликвидира предприятията на България, които имаха активи за стотици милиарди, като огромна част от тях отидоха в джобовете на СДС. След това се развихри и рекетът на СДС над бизнеса- за да работиш трябваше да платиш подкуп, уволнения на кадърни хора, защото не са от СДС и още погроми над България. А Виденов се върна в панелката на баща си, какъвто е бил.
235
4
 
12
 
! Отговори
КостовСорос,приватиз преди 11 години
Когато Виденов подаде оставка м.дек.1996г. при курс 200лв/долар, инфлация нямаше. Хиперинфлацията се предизвика 1 месец след това, когато Костов и СДС се сетиха да му искат оставката, събраха мутри и ултраси, раздадоха им пари и дрога, Дарик насъскваше и координираше "народния бунт", с който се хвалеше Бакърджиев, а междунар. спекулант Сорос, изтонен от някои държави, наля 40 млн. дол.във валутната търговия и това, заедно с безредиците, доведе до хиперинфлацията. И Костов лапна приватизацията.
234
2
 
2
 
! Отговори
дядо преди 11 години
ако си от 5 те процента дето гушнаха държавата трябва да плюеш комунистите с всичка сила защото само те могат да си поискат богатствата обратрноако си от останалите и плюеш комунистите си обикновен
233
4
 
15
 
! Отговори
Ще гласувам за преди 11 години
ВИДЕНОВ
232
5
 
13
 
! Отговори
666 преди 11 години
ЗАЩО ВИДЕНОВ ДА НЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ ВЪВ БЪЛГАРСКИЯ ЧАВЕС ?ВРЕМЕ Е И ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ.ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПЛАТИ "НА ВСЕКИМО СПОРЕД ДЪЛЖИМОТО"ТЕЗИ КОИТО ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ТРУДЯТ ЗАЩОТО "ТРУДА ПРАВИ ЧОВЕКА СВОБОДЕН"ВРЕМЕ Е ЗА РАЗПЛАТА
231
2
 
9
 
! Отговори
59 преди 11 години
Давай, наборе, след теб сме!
230
3
 
6
 
! Отговори
damata преди 11 години
В ръководството тази партия вече няма честни и работещи за народа си хора,а само кариеристи пълзящи към върховете на властта за своя изгода.За това и редовите членове не вярват на приказките им преди избори защото и те са от новобогаташите дето след 90 г и те се сдобиха с народна собственост и станаха едри собственици .Трябва тази преименувана партия (БСП) да бъде забранена и на нейно място да се възобнови нова комунистическа без участие на сегашните лидери -богаташи защото ситият на гладния