Леви искат да връщат Жан Виденов обратно в политиката

От "Българска левица" виждат експремиера като депутат
Обновена: 17 окт 2012 07:19 | 17 окт 2012 07:17, Красимир Ангелов
301
Леви искат да връщат Жан Виденов обратно в политиката
Жан Виденов. Снимка: Булфото

Леви искат завръщането в политиката на бившия премиер Жан Виденов, съобщава "Стандарт".

В партия "Българска левица" били вдъхновени от интервюто му пред "Всяка неделя" и  се надяват да върнат Виденов, който преди години напусна БСП, обратно в парламента.

Лидерът на "Българска левица" Иван Генов не бе открит за коментар, но шефът на предизборния щаб на формацията Ангел Бончев потвърди за проведено партийно заседание и намекна, че той и съпартийците му очакват Виденов да се завърне в политиката на първо време като депутат.

Преди година от "Българска левица" имаха идея да издигнат Виденов за президент, но в крайна сметка това така и не стана факт

Жан отново да стане депутат е и идеята на още 15 малки леви партии, събрани в ляво обединение заедно с 4 граждански сдружения. При сегашните изчисления вероятната коалиция не може да събере достатъчно гласове и затова от "Българска левица" опипват почвата около "Позитано" 20, твърди изданието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А така. Върнете го Виденов. Нека парите ни пак се обезценят, заплатата стане 5 долара, за да може червените комунисти, които си обърнат хилядарките във валута да станат пак милионери. Който е изтървал първо теглене, да има втори шанс за 6'тица от тотото.
168
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Комунистът не краде, той само си взима/в червени куфарчета/. И после обвинява американците за всичко. Стара стратегия ,която са учили при най-сатрапския режим в Москва.
167
0
 
5
 
! Отговори
до 206 преди 11 години
Точно си разбрал - за това ББ пътува с държавните самолети когато , колкото, с когото и както си иска.
166
4
 
0
 
! Отговори
До 205 преди 11 години
А ти защо раздаваш комунистически акъл в работно време? Хич не ми пука обаче. Защото комунистите когато нещо не ви изнася, казвате "Това не е вярно" или "Ама ако беше" или ' "Ти ще видиш какво ще стане". Никога не говорите в настоящето! Защото нямате какво да кажете. Така и за Жан Виденов - купува си имоти за милион, обаче той е честен и морален. Цв.Цветанов е гаден. А Иван Костов е виновен за всичко,нали!
165
0
 
1
 
! Отговори
до 198 преди 11 години
Другите агенти, крадци, които са още във властта май нямат наяждане.Кумирът ти Костов чака с голямата торба да замези.Тъй като в зората на прехода се ориентира политически според това в каква валута ще му плащат, та на този да служи, ще седи, няма да се покрива, та може да замези и с тонги от Западна Самоа...
164
0
 
2
 
! Отговори
199 преди 11 години
Това, че в работно време раздаваш акъл, а може би за това ти плащат, не значи, че усещането за фалит на държавата днес не диша във врата не само на 15% безработни, на избягали от България и такива като мен.Виж какъв бюджет -кожодер народен с убита икономика!Как Цветанов си купи 6 апартамента на 3-тия месец във властта. Виденовне не е във властта 15 години, а всички се бият в гърдите, че са създали невероятни условия за просперитет. СамоЦветанов ли има тъща?А Костов, а Софиянски?А Първанов?
163
1
 
1
 
! Отговори
До 201 преди 11 години
Не им пиши тези неща, защото партийната повеля им казва,че Жан Виденов трябва да е честен и морален! И за всичко са виновни САЩ и Иван Костов.
162
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България отдавна не се управлявя от българи , били те и премиери.
161
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 194И двамата са еднакво крадливи и глупави, разликата е само в телосложението
160
2
 
3
 
! Отговори
До 194 преди 11 години
Да де, по делата го познаваме- Фалит на държавата,свръх-дефицит, пирамиди - взеха парите другарите. А той сега купува имоти.
159
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единственият истински българин сред продажните политици е Виденов - Българин- руски агент, взе парите, покри се за 15 години и сега се чува вече как плаща милионите.
158
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да , той показа,че е по-малко лаком за пари от червената другата върхушка- кредитните милионери. Но честния и морален Виденов купува имоти само за милион, не за повече.
157
0
 
6
 
! Отговори
bolka преди 11 години
А бе я го оставете човека на мира. Това, че е дал едно интервю за толкова години, съвсем не означава, че иска отново да влезе в политиката. Явно някои искат отново да спекулират с името му. Надявам се да не е толкова глупав и наивен, защото сега обстоятелствата са много по-различни, да не кажа трагични. Освен това той вече веднъж показа, че не е лаком за много пари.
156
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
единствения истински българин между продажните политици затова и му скроиха кюляфа а сега ще го из62карат и агент на марсианцитещото имат пари да плащат на драскачите да баламосват изтъпелия българин
155
0
 
3
 
! Отговори
до 192 преди 11 години
Малко прехвърляш границите на информираността и добрия тон.Образоваността на Виденов е неизмеримо по- висока.Все пак в Библията пише:"По делата им ще ги познаем".
154
0
 
3
 
! Отговори
до 189 преди 11 години
Ние не се каним да живеем много години, те са ни помогнали за това, а и сами сме избрали прекрасните си професии. Ще Ви запитам: защо Иван Костов подари Нефтозавода на Москва, там беше Софиянски и разни ченгета, които оглавяваха СДС?Виденов каза, че не е редно да се приватизира печелившо и единствено предприятие от този тип. Имаше и друг кандидат - купувач. Или го подариха на себе си?
153
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ми че то Пожарникаря не се различава много от Виденов, едни и същи *** са и двамата :)
152
0
 
2
 
! Отговори
до 177 преди 11 години
От мен и такива като мен, мутрите нямат какво да дирят. Но сега ***, пък и българинът, който рови по кофите от зори до здрач, посяга на човек за един лев.Сигурността е това, че това, което ти си изработил с двете и ръце, няма да ти го откраднат, както аз водя дела пета година за 12 заплати.Защото твоята държава, в която ти живееш с повече от 5 долара, е измислила закони, които са направени за крадци, разбойници и псевдо богаташи.
151
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Луканов е агент на КГБ,какъвто е и Виденов. Червените куфарчета бяха раздадени на партийни кадри. Тази политика я продължи премиерът Жан Виденов,под чието управление банките фалираха и ограбиха още веднъж народа. Хипер-инфлацията също е дело на неговото правителство,за което пряко отговаря той и ,разбира се, носи отговорността за действията и политиката си.
150
4
 
4
 
! Отговори
От 175 преди 11 години
Абсолютно имаш право. Обаче това не значи,че Жан Виденов е честен или морален. В Нефтозавода не сте станали богати,защото не сте хора на Москва,какъвто е В.Златев. Какъвто е и кумирът ти Жан Виденов,при който всички хора бяха най-бедни през целия преход!