Леви искат да връщат Жан Виденов обратно в политиката

От "Българска левица" виждат експремиера като депутат
Обновена: 17 окт 2012 07:19 | 17 окт 2012 07:17, Красимир Ангелов
301
Леви искат да връщат Жан Виденов обратно в политиката
Жан Виденов. Снимка: Булфото

Леви искат завръщането в политиката на бившия премиер Жан Виденов, съобщава "Стандарт".

В партия "Българска левица" били вдъхновени от интервюто му пред "Всяка неделя" и  се надяват да върнат Виденов, който преди години напусна БСП, обратно в парламента.

Лидерът на "Българска левица" Иван Генов не бе открит за коментар, но шефът на предизборния щаб на формацията Ангел Бончев потвърди за проведено партийно заседание и намекна, че той и съпартийците му очакват Виденов да се завърне в политиката на първо време като депутат.

Преди година от "Българска левица" имаха идея да издигнат Виденов за президент, но в крайна сметка това така и не стана факт

Жан отново да стане депутат е и идеята на още 15 малки леви партии, събрани в ляво обединение заедно с 4 граждански сдружения. При сегашните изчисления вероятната коалиция не може да събере достатъчно гласове и затова от "Българска левица" опипват почвата около "Позитано" 20, твърди изданието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
229
6
 
5
 
! Отговори
Пра Се преди 11 години
Прекрасна идея!А за министър на културата предлагаме Митьо Пищова...Вярно май си заслужаваме съдбата...
228
7
 
3
 
! Отговори
БСП преди 11 години
Нов бардак със стари ку..и
227
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да си го върнат левичаритеЕдин *** повечев столетницата им.
226
6
 
6
 
! Отговори
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ преди 11 години
А забравихте ли ПИРАМИДИТЕ банкови и как ви ИЗТОЧИХА париците по времето на тоя комуно-социалист некадърен?!Политическата памет на някои явно е доста плитка. Когато беше на власт, младият Жан не беше изкарал още книжка за каране на кола, но пък управляваше цяла държава. Естествено, че неговата власт доведе страната до пълен икономически крах. Паметливите знаят, че ерата на Виденов е синоним на мракобесие и мизерия.
225
4
 
7
 
! Отговори
до всички преди 11 години
искам да ви кажа,че бгнарод вече се насити на капитализъм. Капитализъм-това значи далавери,воини,смърт, глад,болест,МИЗЕРИЯ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА. Искаме Виденов за премиер /изпуснат бе за президентския пост /. Напред, о парии презрени, напред,о роби на труда,потиснати и угнетени, напред срещу врага! Вижте Венецуела - отличен пример за благоденствие на народа. ТОВА Е СОЦИАЛИЗМА - СПРАВЕДЛИВА И ДЕМОКРАТЧНА СИСТЕМА.
224
6
 
6
 
! Отговори
да преди 11 години
И светец да е хората помнят студа и глада!!!
223
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да,никой политик не е по-честен и смел с милион в джоба. Тоя милион от честно,разбира се. Пълно е с комсомолски секретари.
222
8
 
12
 
! Отговори
НН преди 11 години
Никой политик не е по-честен и смел от Ж. Виденов
221
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жан беше последният премиер българин, последваха - ***, марокано-испанец, украйнец плюс турчин и сега Дянков, човек без националност. Мутрата от Банкя не го слагам, защото той реално не управлява, а е само един параван.
220
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз искам демокрация, ама няма!Докато има такива, които пращат неприемащите техните убеждения някъде сругаде, няма да има!Това поведение е типично комунистическо - "Няма човек-няма проблем".Отиват си оттук комунистите и ще удари твоат час! Мамиш се, защото на теб проблемът ти е личностен, а не е произлиза от обществото.Заминавам за Израел!
219
3
 
6
 
! Отговори
До 260 преди 11 години
Да бе, ясно- американците и Костов са виновни. А Виденов и Луканов нямат нищо общо- нищо,че фалираха България 2 пъти и заплатите бяха по 5 долара. те управляват,ама Костов виновен. Ясно. Виденов не е откраднал 1 стотинка,но днес купува за милион имоти. изкарал ги е честно тия милиони за 2 години премиер с 800 лева заплата тогава като премиер. Ясно.
218
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жан беше използван и изхвърлен на бунището. Това е истината и надявам се е добър урок за всеки надценил възможностите си. Трябвало е да прецени , че не става за тая работа, а не да вярва на Премянов.
217
2
 
5
 
! Отговори
До 257 преди 11 години
Сточиков и Сираков имат тия доходи. Виденов при фалирала държава откъде тия милиони? Нали е честен и морален. Ако можеш всеки да е толкова честен и морален с милиони в джоба! Ти за толкова *** ли го взимаш ,та да си показва палати! Той да не е проста мутра. Прави си сделките човека и купува за милиони,ама иначе честен и почтен,нищо,че банките-пирамиди ограбиха парите при неговото управление.
216
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
може, ако е много наивен и голям идеалист . ОСвен това почтенноста е относително понятие - той най-вероятно не е открадна и една стотинка, но е знаел че се краде, само че не е уволнявал хора, защото за били от БКП(БСП).що се отнася до фалита на банките там причините са международни - кризата бе предизвикана отвън. По-късно в страната при Костов се вляха милиарди пари от Сорос и масоните, за да го закрепят....
215
3
 
3
 
! Отговори
А ти кой си До 254 преди 11 години
В Моравия спечелили комунистиии, не думай, направо страхотен успех. Както в останалите 250 държави по света печелят капиталисти, но това не го обявявам заплашително на никой. Но това сте вие комунистите- прости, агресивни и елементарни и заплашващи. Защото искате да няма демокрация,а комунизъм. Е никъде не ви искат, освен в ...Моравия,Северна Корея и...Полски Тръмбеж :))
214
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не им пука от дефицитите и не са гладни, нали?Не може да ни е по-хубаво, когато става по-лошо!Не разбираш ли?
213
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе *** колок е един милион - нищо не е - Даже един Стоичков или Сираков имат по 20-30 милиона, та един министър като може да извади 200-300 милиона ако е крал яко. Жан виденов нямаше да е управител на фабрика за кроасани 7 дейс ако беше крал милиони? А и къде са му палатите? разбира се това не значи, че не е некадърник. Ако го слушахме трябваше да дойдат танковете.Просто е честен и почтен некадърни - огредален образ на Лудия Фил Димитров.
212
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 11 години
Зърното беше изнесено на кораби и след това изкупено на двойни цени тогава. В далаверата участваха видни типове ка Братя Диневи и разни политици видни и в момента. Ако не беше Виденов тогава сигурно щяхме да стигнем до гражданска война. Едва ли не е знаел за далаверата, но поне не се запъна за властта.
211
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичките са една крадлива червена клика,а този ,който им е дал властта и назначил е Жан Виденов! Той пък сложен на това място от същата червена клика. Всички са вързани. Няма случайни неща там.
210
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой си ти, бе, че му писнало от комунистите!Чети, в Моравия изборите са спечелени от комунистите. Трябва малко да затихнете, защото е време да се ориентирате, че ще се налага отново да се приспособявате към новата власт.