Леви искат да връщат Жан Виденов обратно в политиката

От "Българска левица" виждат експремиера като депутат
Обновена: 17 окт 2012 07:19 | 17 окт 2012 07:17, Красимир Ангелов
301
Леви искат да връщат Жан Виденов обратно в политиката
Жан Виденов. Снимка: Булфото

Леви искат завръщането в политиката на бившия премиер Жан Виденов, съобщава "Стандарт".

В партия "Българска левица" били вдъхновени от интервюто му пред "Всяка неделя" и  се надяват да върнат Виденов, който преди години напусна БСП, обратно в парламента.

Лидерът на "Българска левица" Иван Генов не бе открит за коментар, но шефът на предизборния щаб на формацията Ангел Бончев потвърди за проведено партийно заседание и намекна, че той и съпартийците му очакват Виденов да се завърне в политиката на първо време като депутат.

Преди година от "Българска левица" имаха идея да издигнат Виденов за президент, но в крайна сметка това така и не стана факт

Жан отново да стане депутат е и идеята на още 15 малки леви партии, събрани в ляво обединение заедно с 4 граждански сдружения. При сегашните изчисления вероятната коалиция не може да събере достатъчно гласове и затова от "Българска левица" опипват почвата около "Позитано" 20, твърди изданието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До БоневМоже да заплюеш Виденов на улицата - да .Защо не се опиташ да заплюеш Бойко някаде , а ? Защото Виденов е без охрана май.
188
0
 
1
 
! Отговори
227-ми преди 11 години
Не ценя демагогията и полицейщината.
187
2
 
6
 
! Отговори
ИВАН преди 11 години
ОБРАЗОВАН И ВЪЗПИТАН ПОЛИТИК! ЕДНО ВРЕМЕ ЗАГОРКАТА ГО ПРОВАЛИ, КАТО ПРОДАДЕ ЖИТОТО НА БЪЛГАРИЯ И ОБВИНИХА ЖАН ВИДЕНОВ, НО НАРОДА ПО КЪСНО РАЗБРА ИСТИНАТА, ЖАЛКО, ЧЕ МНОГО ХОРА НЕ МУ ПОВЯРВАХА И ГО СВАЛИХА ОТ ВЛАСТ. ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ!
186
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човек, дори и пенсионер,наслушал се на достатъчно комунистическа пропаганда, според мен трябва да е с много промит мозък,за да защитава и да нарича честен и морален премиер, при който държавата е фалирала и е нямало хляб по магазините! Това и в Москва ще се учудят колко дълго държи комунистическата пропаганда.
185
0
 
1
 
! Отговори
До 227 преди 11 години
Не знам кой чете и кой не чете. Не цениш комунистическата идеология ли? Недей толкова елементарно.
184
5
 
1
 
! Отговори
До 225 преди 11 години
То се видя кой прав,кой крив. Вашите идоли като Жан Виденов историята показа какво свършиха. На 20 да не си комунист,значи,че нямаш сърце, но на 50 , 60,70 да си комунист означава,че нямаш акъл.
183
0
 
1
 
! Отговори
до 224 преди 11 години
Ти имаш някакъв проблем, говориш едно и също, четеш и нищо не разбираш.
182
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иделистът-комунист Жан Виденов е такъв идеалист,че купува имоти за милион. Но това не трябва да се пише и чува,защото той е честен и морален! Идеалистът,честният,моралният Жан Виденов съставя правитество,пълно с комунистически агенти и мошеници. Какво прави там Р.Овч.? Всички са от едно котило-хора на Москва. Идеалисти само на Пленумите на БКП.
181
3
 
0
 
! Отговори
До 216 преди 11 години
Ти , младият с "изправените " разбирания, откъде знаеш, че са правилни?Имаше една "Тодорема" на времето:"Всяка крива линия, успоредна на Априлската линия, е права".Няма да обяснявам понятията, за да не засегна всезнаещата работлива младеж.
180
1
 
3
 
! Отговори
До 222 преди 11 години
Искаш да кажеш,че не цениш комунистическата идеология ли?
179
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не, никой не те разубеждава,че сегашното управление е крадливо или не! Единствено ти се представят факти, с които да разбереш/а ти знаеш, но искаш да имаш идеологизиран образ на комуниста-идеалист в лицето на Жан Виденов/, че жан Виденов нито е честен ,нито е морален. Ако беше такъв изобщо нямаше да участва в най-голямото опоскване на държавата, най-голямата кражба за единица време от народа. Ако беше идеалист, щеше да седи и да пише книги, нямаше да съставя най-компрометираното правителство.
178
0
 
4
 
! Отговори
до 216 преди 11 години
Приемам като качество на младост и неначетеност инак примитивно звучащото, че пенсионер е равно на комунист. Дори да е така, демократичното мислене би трябвало да изключва подобни забележки. Мозъкът може да бъде промит само на индивид, който не желае да чете и да мисли със собствената си глава, за да състави свое мнение. Собственото мнение и убеденост е най-голямата свобода, която човек може да постигне. Изпитайте я!Уважавам различни от моите убеждения и изпитвам удоволствие от диалога.
177
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 213Няма разлика между двамата, едни и същи нагли крдци са, хем крадът хем някой друг им е виновен...........А и мутрата е творение точно на Виденовия период, тогава започна да просперира с бухалката
176
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виденовски милионерчета цъкат минуси тука, щото искат пак да се облажат от баницата.
175
1
 
3
 
! Отговори
208-ми преди 11 години
Кой дойде в политиката с лозунга, че всички крадливци, тези, построили незаконни палати и прочее, ще получат заслуженото си?Тече четвърта година.Къде са изобличените и осъдените, даже дадоха амнистия за незаконните строежи до 2001!Моята баба казваше:"Всичките *** в едно гърне".Имам право на мнение, да избера измежду всички, упражнявали се върху нас, че уважавам повече от другите Виденов.Не виждам защо се мъчите да ме разубеждавате.Разубеждавате, че сегашното управление не е крадливо!
174
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този ако беше премиер в някоя арабска държава, досега народа да го е обесил. Друг такъв всенароден фалит никога не трябва да се повтаря. А тук даже искат пак да го върнат в управлението.
173
4
 
2
 
! Отговори
До 214 преди 11 години
То от такива пенсионери като теб младите избягаха в САЩ. Кога ще се замислиш защо не избягаха в Москва или Северна Корея. Докога вие пенсионерите с промитите мозъци от пленумите на БКП ще натрапвате изкривените си разбирания на младите?
172
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че е образован и възпитан Виденов никой не го отрича. Но именно най-образованите така крадат,че всички да говорят,че те са честните и моралните и са жертва на алчното им обкръжение.
171
0
 
5
 
! Отговори
208-ми преди 11 години
Аз съм пенсионер и съм си свършил работата. Нямам контакти с *** нито по Дунав мост, нито никъде, нито в политиката.Прочети си думите и ще видиш, че говориш нещо, в което обвиняваш другите - вярваш само на себе си.Не може да изключваш съвременниците си от критерия за нечестност.В дъното не е идеологията, партията, а манталитетът на човека-крадлив, нечестен, подъл, лъжлив.Разбойниците нямат цвят.206, *** е този, който тича с изплезен език след *** на всеки победител.
170
1
 
5
 
! Отговори
До 192 преди 11 години
Е, ти изби рибата! Да сравняваш наглата, *** мутра с образования и възпитан Виденов!!