Леви искат да връщат Жан Виденов обратно в политиката

От "Българска левица" виждат експремиера като депутат
Обновена: 17 окт 2012 07:19 | 17 окт 2012 07:17, Красимир Ангелов
301
Леви искат да връщат Жан Виденов обратно в политиката
Жан Виденов. Снимка: Булфото

Леви искат завръщането в политиката на бившия премиер Жан Виденов, съобщава "Стандарт".

В партия "Българска левица" били вдъхновени от интервюто му пред "Всяка неделя" и  се надяват да върнат Виденов, който преди години напусна БСП, обратно в парламента.

Лидерът на "Българска левица" Иван Генов не бе открит за коментар, но шефът на предизборния щаб на формацията Ангел Бончев потвърди за проведено партийно заседание и намекна, че той и съпартийците му очакват Виденов да се завърне в политиката на първо време като депутат.

Преди година от "Българска левица" имаха идея да издигнат Виденов за президент, но в крайна сметка това така и не стана факт

Жан отново да стане депутат е и идеята на още 15 малки леви партии, събрани в ляво обединение заедно с 4 граждански сдружения. При сегашните изчисления вероятната коалиция не може да събере достатъчно гласове и затова от "Българска левица" опипват почвата около "Позитано" 20, твърди изданието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма как честен човек да се обгради с мошеници.
208
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още по-добре говори за България,която няма промишлеността на Германия,която да дърпа икономиката напред и въпреки това сме със сходни резултати с Германия. Повечето страни са в дефицити.
207
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жан Виденов е ***, наивник и идеалист, но иначе е честен и почтен човек....едното не пречи на другото.Беше се обградил с мошеници като Оврачаров и меджеджиева, който не посмя да махен заради партийните повели, и резултата не закъсня.....
206
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жан е политикът най-много крал от народа чрез банки-пирамиди и хипер-инфлация, всичко целенасочено. Иначе нямаше сега да купува имоти за 1 милион лева.
205
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не можеш да мериш икономиката на Германия-с огромна промишленост, селско стопанство, огромен пазар с обрулена България, в която има някой друг тон български ябълки.Тези проценти имат съвсем различно съдържание и е нелепо да се говори по този начин. Сигурно е едно-плащайки тази сума от ръст, бюджетът е гол. Фактът, че неистово се търсят начини да се дерат пари от населението, е достатъчно показателен за какъв ръст става дума. Ще поживеем, ако ни разрешат, ще видим.
204
0
 
7
 
! Отговори
некой си преди 11 години
Жан е един от малкото политици не крали от народа, макар да не е характерно за БСП.
203
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, но ръст 2% има и Германия,всички останали имат дефицити в периода на една от най-тежките финансови кризи,каквато е от 3 години! Докато Жан Виденов фалира държавата в цветуща световна икономика, дори нямаше криза. Но това беше целенасочен фалит.
202
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не може да се сравнява страната в зората на преход от социализъм към "демагогизация"!А сега е толкова цветуща икономиката, че чак ще вземат данък на данъка на данъка.Защото нищо не прочетох в проекто-бюджета положително, а Софиянски обясни, че планираният ръст на БВП от 1,9% всъщност е задължителната сума, която се плаща на ЕС.Къде ти е просперитета?Аз и другите рейтинги не ядем!Особено от такива Нобелисти за мир!Каквито им наградите, такива им рейтингите.
201
2
 
0
 
! Отговори
ДРАГАН преди 11 години
А ти какво искаш - да си купи палат ли? Той да не е *** мутра бе! И Първанов се бута с жена си в панелката, ама дали защото няма пари, или защото е обучен добре как да се държи. НО ПО ДОКУМЕНТИ Е БЕЗСПОРНО,ЧЕ жАН вИДЕНОВ Е КУПИЛ ИМОТИ ЗА БЛИЗО 1 МЛН.
200
0
 
7
 
! Отговори
Просто питам преди 11 години
До ДРАГАН А къде са му имотите. Живее в Пловдив в бащиния си апартамент.
199
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По добре Жан отколкото Станишан с Доаган.
198
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не разбрах само колко години трябва да служиш в БКП-БСП , за да си честен и морален с 1 млн. в джоба като Жан Виденов?
197
0
 
3
 
! Отговори
238 преди 11 години
Може, но поне са били грамотни.Няма граматическа форма на глагола "съм" - билЕ.Това го има в диалектите на новообразованите антикомунисти, родени и възпитани от комунистите преди 1989 година.Същите, дето Тошо ги докара от село в града.
196
2
 
1
 
! Отговори
До 236 преди 11 години
не бе, не е ливярно. Не отклонявай въпроса по комунистически образец,че сте ми писнали с наглостта си комунистите!
195
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както искаш го наричай, но България е в цветущо финансово състояние и с много добър рейтинг. При Виденов България беше във фалит и 90% от населението не можеше да си купи хляб по опашките! И за един ден инфлацията обезцени парите,от което се облагодетелстваха отново комунистите,които знаеха за предстоящата хипер-инфлация и сменяха в долари.
194
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименПреди 1989 година 90 процента от народа са биле комунисти , така че е нормално и сега 90 процента от милионерите да са бивши комунисти
193
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ИВАНДалаверата с пшеницата си я врътна точно Виденов и неговото обкръжение с помоща на мутрите, които осигориха евтино изкупуване ...........Точно те ограничаваха износа с цел подържане на 3-4 пъти по ниски изкупни цени от международните и точно те издаваха разрешителни за износ.Така че не го защитавай
192
2
 
0
 
! Отговори
230 преди 11 години
Ти тогава можеше ли да ходиш или дядо ти-комунист ти разказа за това.Ако бяхме сумирали и декарите, дето им отнела народната власт на такива, България щеше наистина и в наше време да се окаже чак на Атлантическия океан!
191
4
 
1
 
! Отговори
ДРАГАН преди 11 години
КАКВО ДА МУ ВЯРВАТ?? ЗАПЛАТА 5 ДОЛАРА, ПЕНСИЯ 3 ДОЛАРА И ХИПЕР-ИНФЛАЦИЯ. КОЙ ЩЕ ГО ДЪРЖИ НА ВЛАСТ? ОБРАЗОВАН И ВЪЗПИТАН АГЕНТ НА МОСКВА - С 1 МЛН. В ДЖОБА САМО ЗА ИМОТИ!
190
0
 
2
 
! Отговори
230 преди 11 години
А как да наричаме премиер, довел в държавата 15 %-на безработица, фалит на малкия и среден бизнес, обрал пенсиите и доходите на хората?Наистина в такъв момент е много удобно да ти е промит мозъка.На черното бяло не може да се каже.