Определени сили си правят сценарии с досието "Буда"!

Тази информация се появява за четвърти път, преброи Цветанов
Обновена: 4 фев 2013 14:52 | 4 фев 2013 14:40,
382
Определени сили си правят сценарии с досието "Буда"!
Цветан Цветанов Снимка: БТА

Публикациите за досието „Буда“ са начин определени сили в държавата да реализират сценариите си преди изборите. Това заяви днес вътрешният министър Цветан Цветанов в село Бисер.

„Публикациите, според които премиерът Бойко Борисов е трябвало да бъде вербуван като информатор на някогашната Централна служба за борба с организираната престъпност  - ЦСБОП с псевдонима "Буда", са сценарии, които определени сили в държавата реализират преди изборите“, коментира Цветанов.

Още по темата
"Една малка част от това, което беше писано в интернет пространството, сме го чели през 2005 година, когато Бойко Борисов беше кандидат за кмет на София.  Тогава преди втория тур на изборите почти всички, които ползваха интерент, на своите имейл адреси получиха подобна информация. През 2009 година отново това беше актуална тема, 2011 г. преди президентските и местните избори също", изброи Цветанов.

Според вътрешния министър няма нищо притеснително в тиражираната информация.

"Премиерът е този, с чоето име се спекулира и само той може да поиска евентуалното изнасяне на тази информация публично, защото грифът на класифицираната информация е изтекъл", коментира още вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още по темата: досиеЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
291
0
 
17
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
.....БОЖЕ БУДА КЪФ ИУРОДЪ...!
290
1
 
19
 
! Отговори
истината преди 11 години
Преди дни сайтът Wikileaks съобщи, че през 1996 г. е имало предложение премиерът Борисов да бъде вербуван като агент "Буда". Бе показан и документ с предложение на Младен Георгиев, който в момента оглавява инспектората на ДАНС.Този документ е безперспективен, Борисов дори не е знаел, че съществува. Листът не носи никакви последици и няма никакви движения по него, бе категоричен Радев.Според него, за да те предложат за информатор, не е задължително самият човек да знае за това
289
1
 
21
 
! Отговори
АНТИ ГРОБ преди 11 години
ЕЙ НЯМА ДА ПРИКАЗВАТЕ ТАКИВА ЛОШОТИИ ЗА ПРЕМИЕРА СЛЪНЦЕ - *** !!!КАКВИ СА ТЕЗИ БУДА - ШИВА И НЕ ЗНАМ КАКВИ СИ, Я ПО-КРОТКО, ЧЕ ЩЕ ВИ ПРАТЯ чичо ЦВЪЦКО И ЧЕТИРИДЕСЕТТЕ ПОЛИЦАЙ И ЩЕ СТАНЕ КАТО В МИРОВЯНЕ !!!АМА, ЧЕ НЕВЪЗПИТАНИ ГОИ, ЕЛЕКТОРАТЧЕТА !
288
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само че има една подробност - ако беше отказал - бумагите просто нямаше да ги има.Ако беше отказал - нямаше да издирват само Емил Райков за цигарената афера в Бургас.Ако беше отказал - той щеше да е "работник" на Спасов и Михайлов, а не те негови служители после.Ако беше отказал щеше да е опандизен, а не да има "чадър"..
287
1
 
19
 
! Отговори
АНО НИМЕН преди 11 години
Имам досие , супер-оригинал , на Съсело, как е вербуван от Буш, когато беше тук преди 5 години! И очевидка, баба ,която продава водка на Червения площад - видяла е висок мъж, приличащ на Офчия Румен с чувал на гърба да излиза от Кремлин.Предложих оригиналите на биволите безплатно, понеже съм порядъчен гражданин , но отказаха да ги публикуват....Биволите отвън са кафеви , отвътре червени...........като биесипе/бекапе
286
0
 
20
 
! Отговори
трибют преди 11 години
Дайте първо да видим досиетата на досега управляващите дето се натискат отново да управляват -- ако са чисти да управляват. А на тези мандата още не им е свършил че да ги оценяваме и критикуваме . Сигурен съм че едните и другите са маскари -- ама хайде поне да изберем да ни управляват по-малките хайдути --- маскари
285
0
 
17
 
! Отговори
B преди 11 години
I vse pak, Gospodin Tsvetanov, ima razlika, shte si pozvolia a iziasnia:Ako G-n Boiko Borisov beshe chastno lice, toi bi imal pravo na zashtita na lichna informacia (ne e sigurno dali prinadlejnost kym DS e liqna informacia dori da e chastno lice, v tozi smisyl zakonut e neobmislen). G-n Borisov obache e ne samo publichna lichnost no i lichnot koiato ima zaduljenie da se otchita pred naroda: zashtoto e PREMIER i kandidat za Premier.Taka che e neobhodimo BB da kaje: Bi li e sytrudnik Buda ili ne
284
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бивш комунист, бивш служител в осми отдел на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, син на *** от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,собственик на седем осем апартамента зет на богати пенсионери, *** на един дето разтривал ушите (и още нещо) на бай тошо и какво толкова чудно???
283
4
 
20
 
! Отговори
Ц.Ц преди 11 години
АЗ НЯМАМ 6 АПАРТАМЕНТА ,А БОРИСОВ НЯМА ФИРМИ С АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И ПАШАТА
282
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъй както слушаме самия Министър на МВР...излазя, че силите са НЕОПРЕДЕЛЕНИ. Самия министър на МВР, който е прекършил цялата престъпност го е страх да посочи с пръст лъжците (ако са лъжци). И какъв Министър на МВР си в тасъв случай ? Обикновен плашипу..рник.
281
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цвъ Цвъ, сам ли ще си разкриеш досието или трябва да се публикуват документи от ДС ??!!
280
5
 
24
 
! Отговори
ОООООО !!! преди 11 години
Факта че са се насочили към него и дори само опит да е направен...говори за неговата среда....престъпна...е това какво е !!!
279
5
 
29
 
! Отговори
ПОТ !!! преди 11 години
На тоя му се изпотиха гуменките от зор.....А сега де !!!
278
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, но сега има разкрити няколко организирани престъпни групи, които българският съд осъжда със скоростта на куца костенурка. Докато минат делата през трите истанции, дори и да ги осъдят накрая, престъпниците вече ще са си излежали пресъдите у дома под домашен арест. Скъсаха се да ни критикуват от ЕК са мърдявата съдебна система и за корупцията по всичките и етажи, ама тъпия бесепар - едно си знае, едно си бае. Мантрата му е - Буда е виновен за всичко, той ми с.ра в гащите.
277
0
 
24
 
! Отговори
o;o преди 11 години
оказването в интернет пространството на досието "Буда" е сценарий, който се осъществява от определени сили в държавата и няма нищо притеснително в това, което излиза", коментира по-рано днес вътрешният министър Цветан Цветанов. По думите му дълги години се спекулира с подобна информация, но Борисов може да прецени и евентуално да реши тази информация да бъде изнесена публично.
276
1
 
21
 
! Отговори
Бойко преди 11 години
Премиерът Бойко Борисов е разрешил и разпоредил публичното отваряне на досието "Буда", съобщи в."Сега". Липсват документи, които сочат съгласие от страна на посочения кандидат за вербовка като информатор, обясниха от спецкомисия в ГДБОП. Левицата поиска анкетна комисия по случая.
275
3
 
22
 
! Отговори
шишо преди 11 години
Напънал се старшинта и родил мишка.
274
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На Будите все другите са им виновни! До вчера беше Станишев и кризата,днес определените сили ?!Ми кажи ги , кои са тия сили бе Цветанов? И що не ходиш да да хващаш бандитите ,ами си седнал седянка да си правиш!
273
3
 
32
 
! Отговори
Банско преди 11 години
БРАТЯ БЪЛГАРИ САМО РЕВОЛЮЦИЯ ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТА СЪБУДЕТЕ СЕ БРАТЯ СЪБУДЕТЕ СЕ!!!!
272
2
 
22
 
! Отговори
До копи пейст преди 11 години
" Много сте прости , бе ?Така ли бе ?Някой си живеят в подземния свят ,трупат милиони от наркотици и престъпен бизнес .До последно - разруха на икономиката , която почти я няма , но от този бизнес нито разбират ,нито ги интересува .44% от населението живее в мизерия ,Няма работа за млади специалисти ,Никакъв прираст , последно място в ЕС.Добре че Англичаните се разшумяха да изнесоха повече данни за България .