Определени сили си правят сценарии с досието "Буда"!

Тази информация се появява за четвърти път, преброи Цветанов
Обновена: 4 фев 2013 14:52 | 4 фев 2013 14:40,
382
Определени сили си правят сценарии с досието "Буда"!
Цветан Цветанов Снимка: БТА

Публикациите за досието „Буда“ са начин определени сили в държавата да реализират сценариите си преди изборите. Това заяви днес вътрешният министър Цветан Цветанов в село Бисер.

„Публикациите, според които премиерът Бойко Борисов е трябвало да бъде вербуван като информатор на някогашната Централна служба за борба с организираната престъпност  - ЦСБОП с псевдонима "Буда", са сценарии, които определени сили в държавата реализират преди изборите“, коментира Цветанов.

Още по темата
"Една малка част от това, което беше писано в интернет пространството, сме го чели през 2005 година, когато Бойко Борисов беше кандидат за кмет на София.  Тогава преди втория тур на изборите почти всички, които ползваха интерент, на своите имейл адреси получиха подобна информация. През 2009 година отново това беше актуална тема, 2011 г. преди президентските и местните избори също", изброи Цветанов.

Според вътрешния министър няма нищо притеснително в тиражираната информация.

"Премиерът е този, с чоето име се спекулира и само той може да поиска евентуалното изнасяне на тази информация публично, защото грифът на класифицираната информация е изтекъл", коментира още вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още по темата: досиеЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малииий!Ами Бойко е престъпник тогава,ако това е истина.Той си е бил верно мутра бе?!
230
2
 
23
 
! Отговори
Поп Кръстьо преди 11 години
Този Буда ме бие във всички избори. Признавам, по добър е от мене.
229
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За три години и половина ГЕРБ ни направиха най-бедната страна в Европа, на първо място по безработица, сърдечни и ракови заболявания, престъпност; на последно място по продължителност на живота.Миналото лято Агент Буда черпи за втория си милиард.Страхотно постижение!
228
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А защо на този на снимката народа му казва Цецо -Крадецо ? Защото е много честен ли ?
227
0
 
26
 
! Отговори
вас преди 11 години
Абе Ангеле не можеш го събра и събуди тоз народ УМРЯЛА *** ,,*** НАРОД С ВОЛСКО ТЪРПЕНИЕ иначе хубава идея на 3 март да се протестира.
226
1
 
37
 
! Отговори
УЖАС МУТРИ НА ВЪРХА преди 11 години
ЦСБОП са вербували само бандити от средите на мафията,ако наистина Бойко Борисов има досие БУДА-значи официално премиера на България е БАНДИТ.
225
13
 
18
 
! Отговори
до възмутен преди 11 години
И какво се случва около нас, аз виждам да се случват само хубави неща, има прогрес, познатите ми имат работа и печелят добре, за първи път се усеща, че държавата си е на мястото. В *** катуни и в централата на БСП не знам какво се случва. Но щом нямаха пари да купуват *** гласове на последните избори - явно *** здраво са го закъсали.
224
0
 
29
 
! Отговори
белене преди 11 години
белене ще подкрепи митинга дайте сериозно да се съберем ТАЗИ МУТРА вече не се търпи
223
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе нас си ни ръководят агенти,затова сме на този хал.Контрабандисти стават премиери.Всички са в кюпа,а когато някой е неудобен получава инфаркт или куршум.
222
0
 
27
 
! Отговори
Жорж! преди 11 години
Значи до сега Цеко тъщовия се обръщаше към Президента Първанов с "Гоце".... сигур вече към премиера ще се обръща галено "БУДА"
221
0
 
26
 
! Отговори
ред преди 11 години
ами айде де на 3 март да докажем че не сме форумни революционери
220
0
 
23
 
! Отговори
ВВВ преди 11 години
До АнгелСЪГЛАСЕН СЪМ И ОЩЕ КАК И ДОМАТИ ЩЕ НОСЯ
219
2
 
21
 
! Отговори
681 преди 11 години
Togava predaite na bsp,che pak shte glasuvam za Boiko! Kefi me,gotin e i pravi neshto.Otgovoren e za dumite si i gi zashtitava s dela!.A gospodata Stanishev i vsi4kata druga ***,koito ni uveryavaha,4e niama kriza ne stavat za nishto drugo,osven za zatvora.Ne 100,ami 50 politika sa dostatu4ni i vsi4kite da sa ot Gerb.
218
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
САМО СК! УСПЕХ!
217
2
 
32
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Дайте да направим нещо като европейци ПРЕДЛАГАМ на 3 МАРТ общ НАЦИОНАЛЕН МИТИНГ ПРОТЕСТ против МУТРИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА,БЕДНОСТТА,БЕЗРАБОТИЦАТА И 23 ГОДИШНИЯ БЕЗКРАЕН ПРЕХОД -СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ДА ГИ РАЗМАЖЕМ ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ ДА СПАСИМ РОДИНАТА СИ????!!!!!
216
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Буда НЕ- НЕПИПНА - *** или златевци , герговци , цветита , ДС- кадрите на герба, пашата или маджовци и т.н...))
215
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А Цвъки да не е Шива?
214
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СЛЕД 150 ДНИ ВНИМАВАЙТЕ КОИ ЩЕ КАЧИТЕ НА КЛОНА ЧЕ 4 ГОДИНИ ЩЕ ЯДЕТЕ БАХУРА. ЗА МЕН Е ЯСНО ЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИТО ЕДИН МУТРО-КОМУНИСТ. КОГАТО ПРЕЗ 90 ГОДИНА ГЛАСУВАХ ЗА ПРЪВ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ СЕ ИЗПИСА БЕЗПАРТИЕН ЗА КОИТО БЯХ ГЛАСУВАЛ. ОТТОГАВА САМО ОТИВАМ ДО УРНАТА И ИМ ПУСКАМ ЕДИН КВАДРАТЕН С КОТЕШКА ГЛАВА. ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ ВСИЧКИ КОИТО 23 ГОДИНИ ВИ Е.АХА МАМАТА ПО ВСИЧКИ ПАРАГРАФИ. НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
213
3
 
40
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
Всички, които защитавате ГЕРБ, не ви ли е срам, че тези индивиди паднаха толкова ниско! Хайде за тях е ясно, че не им се изтърват мангизите и лукса по върховете, но вие нямате ли семейства, нямате ли родители пенсионери, не виждате ли около вас какво се случва? Вие подкрепяте некадърността и подигравката с цял един народ!
212
3
 
20
 
! Отговори
DS преди 11 години
Б СП/дс+ГЕРБ/дс+ДПС/дс+Кунева/дс+ВМРО/дс-каракачанов+АТАКА/дс = БКП(ДС,КГБ)