Определени сили си правят сценарии с досието "Буда"!

Тази информация се появява за четвърти път, преброи Цветанов
Обновена: 4 фев 2013 14:52 | 4 фев 2013 14:40,
382
Определени сили си правят сценарии с досието "Буда"!
Цветан Цветанов Снимка: БТА

Публикациите за досието „Буда“ са начин определени сили в държавата да реализират сценариите си преди изборите. Това заяви днес вътрешният министър Цветан Цветанов в село Бисер.

„Публикациите, според които премиерът Бойко Борисов е трябвало да бъде вербуван като информатор на някогашната Централна служба за борба с организираната престъпност  - ЦСБОП с псевдонима "Буда", са сценарии, които определени сили в държавата реализират преди изборите“, коментира Цветанов.

Още по темата
"Една малка част от това, което беше писано в интернет пространството, сме го чели през 2005 година, когато Бойко Борисов беше кандидат за кмет на София.  Тогава преди втория тур на изборите почти всички, които ползваха интерент, на своите имейл адреси получиха подобна информация. През 2009 година отново това беше актуална тема, 2011 г. преди президентските и местните избори също", изброи Цветанов.

Според вътрешния министър няма нищо притеснително в тиражираната информация.

"Премиерът е този, с чоето име се спекулира и само той може да поиска евентуалното изнасяне на тази информация публично, защото грифът на класифицираната информация е изтекъл", коментира още вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още по темата: досиеЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
271
4
 
25
 
! Отговори
излъган преди 11 години
Божее ,боже закого съм гласувал.Немога да си го простя.
270
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СерГей = Вожд на сер.ящи Гейове.
269
3
 
19
 
! Отговори
Акция НЕВИННИТЕ преди 11 години
Разбира се, че няма данни и документи за дейността на ББ, това сме го чували през годините.
268
0
 
22
 
! Отговори
м..да преди 11 години
Някой може ли ми посочи къде мога да прочета публикуваните неща за БУДА през 2005год и 2009год нещо не си спомням.Спомням си само за 2011год за Янето. Сега май и Цецо взе да лъже на едро.
267
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да спориш с комунист - социалист е като да спориш с грамофон, той ни приема, ни предава, свири, каквото са му задали отгоре. Вие, господа, ни дърпате назад вече 20 години, вие крадете, лъжете и мрънкате от сутрин до мрак, защото на това ви е научила партията - майка. Но електората намалява, спонсорите ви са наритани и подсъдими, врътнаха ви кранчетата, чрез които точехте ДДС. Така ще е, свиквайте.
266
2
 
21
 
! Отговори
доволен преди 11 години
Аз пък съм доволен от всичко в банановата република България! Приятно ми е, че сиренето и кашкавала са без мляко, че в салама няма месо, че шункатае от желирани пушени гърди, лепени с трансглутаминаза, че в гроздовата няма и следа от грозде, че на шосето ме спират фалшиви катаджии. Доволен съм и от лъжите на политиците колкото е по-нагла лъжата, толкова по-симпатичен ми е политика; от себе си съм доволен, че вярвам на тези лъжи. Че половината от дъщерите ни мечтаят да станат ***/чалгаджийки (според едно изследване); че половината от синовете ни (според същото изследване), желаят да
265
2
 
22
 
! Отговори
Люлякът ми замириса преди 11 години
Много мирише.Не се издържа вече.Защо не се строят будистки храмове, че доста гербери имат за какво да се молат.
264
1
 
21
 
! Отговори
До robeen преди 11 години
А преди тиквата бяхме най-богатите и най-щастливите. Къде се намираш бе ***, кого заблуждаваш. Това ви е грешката на всички комунисти, че мислите всички останали за пълни *** и безпаметни ***. Но жестоко бъркате! Хората помнят много добре, кой ги докара до просешка тояга и кой ограби България! И накрая със сляпата си ярост ще накарате и тези, които не го харесват да гласуват за по=малкото зло!
263
0
 
17
 
! Отговори
? преди 11 години
Кой от кой по честен и се бие за власт , за да спаси народа от безработица и глад , да не сме на последно място в ЕС !Всеки за това ни говори !
262
2
 
20
 
! Отговори
изфабрикувано преди 11 години
е това досие и Бедата,но ние не сме Будали ,за да вярваме на всеки къор фишек.Защо чак сега се сетиха ,че имало ?!?! И то Анонимно?! даже я няма груповата "отговорност"
261
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До МинувачДа, това го казаха току що по Хоризонт. Ама матрияла се е вдъхновил да плюка и не слуша радио. А може вече да е и на по две ракии, това е извода от преобладаващите коментари.
260
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе,Пуделче!Тиквичката не отрича,че изнесеното е ЛЪЖА,а че са ГЛУПОСТИ!Глупости,глупости,но не са лъже!Има съвсем МЪНИЧКА разлика!
259
1
 
21
 
! Отговори
до Таня преди 11 години
Много силен стих Таня!Лично аз съм убеден ,че болката която извира от него е и Болка на Премиера ни Бойко Борисов.Трябва да го подкрепим ,за да изчезне от битието ни тази тежка картина.
258
3
 
21
 
! Отговори
копи-пейст преди 11 години
Чакайте, бе хора! Ами това е досие към ДАНС. И аз бих съдействал на ДАНС без угризения и без да смятам това за нешо лошо. ДАНС не е ДС, към които е работил Гоце, Доган... И които са конституирани от такива като бащата на Станишев.Разликата е очевидна и е обидно, че някои очевидно нямат интелектуални данни да ня направят тази разлика. А бе много сте прости бе!
257
4
 
27
 
! Отговори
До 296 - Мими преди 11 години
Здравей Мимка,Аз също чакам четири години прокуратурата да започне разследване срещу Буда. И децата знаят, че Буда е виновен за убийството на Тодор-Чакъра, за фалита на държавата, за мръсното му минало... Но не би ! Вече престанах да чакам. Въпроса с Буда-Мутрата ще бъде решен на 7 юли т.г. От там нататък работата е за Сретен Йосич.
256
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Благодарение на неадекватното герберско управление младите българия са безработни.Нямат работа на всякъде където отиват ги уволняват.И затова са принудени да заминят в чужбина .Герб умориха ,пенсионерите и майките които немогат да имат деца.Благодарение на Мухобойко и Цецо лъжецо сме много по зле от преди.Единствените които не го виждат са лизаците на сегашните управляващи които имат изгода от това управление.Иначе ако дойде някой друго управление няма да могат да крадът.
255
4
 
17
 
! Отговори
Браво! преди 11 години
До МимиСамо така. И аз същото искам да знам.
254
0
 
22
 
! Отговори
от Таня преди 11 години
Писмо до В.Левски, написано от Таня - ученичка в 11 клас Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти. От там не виждаш... съдбата на достойния ни род.Не виждаш майките, които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве.На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми. Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори. ...Спи, Дяконе! Не се събуждай
253
1
 
21
 
! Отговори
ИМА И ДРУГИ преди 11 години
Агент ЦУЦИ,агент ЦУРА само,че са от ЦРУ
252
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки път преди избори започват да излизат разни ,,компромати''Няма писател,композитор и изобщо известен човек в БГ.След изборите винаги се разбира че е партенка,но....БСП след като видяха,че пак ще са далеч от властта и каналите ще продължават да са затворени за тях и започнаха с мръсните номера....