Определени сили си правят сценарии с досието "Буда"!

Тази информация се появява за четвърти път, преброи Цветанов
Обновена: 4 фев 2013 14:52 | 4 фев 2013 14:40,
382
Определени сили си правят сценарии с досието "Буда"!
Цветан Цветанов Снимка: БТА

Публикациите за досието „Буда“ са начин определени сили в държавата да реализират сценариите си преди изборите. Това заяви днес вътрешният министър Цветан Цветанов в село Бисер.

„Публикациите, според които премиерът Бойко Борисов е трябвало да бъде вербуван като информатор на някогашната Централна служба за борба с организираната престъпност  - ЦСБОП с псевдонима "Буда", са сценарии, които определени сили в държавата реализират преди изборите“, коментира Цветанов.

Още по темата
"Една малка част от това, което беше писано в интернет пространството, сме го чели през 2005 година, когато Бойко Борисов беше кандидат за кмет на София.  Тогава преди втория тур на изборите почти всички, които ползваха интерент, на своите имейл адреси получиха подобна информация. През 2009 година отново това беше актуална тема, 2011 г. преди президентските и местните избори също", изброи Цветанов.

Според вътрешния министър няма нищо притеснително в тиражираната информация.

"Премиерът е този, с чоето име се спекулира и само той може да поиска евентуалното изнасяне на тази информация публично, защото грифът на класифицираната информация е изтекъл", коментира още вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още по темата: досиеЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
7
 
22
 
! Отговори
благодарско преди 11 години
щом БСП нямаха пари да купуват *** гласове на последните избори - явно *** здраво са го закъсали. Благодарско, Боко, пак за теб ще гласувам.
250
8
 
21
 
! Отговори
Минувач преди 11 години
Тази сутрин е създадена комисия в ГДБОП, която е разгледала материалите по случая.При извършения преглед по делото е установено, че документите съдържат предложение за кандидат за вербовка като информатор и предложение за изключване на информатор поради липса на среда".Сред тях няма документи, които да сочат съгласие за вербовка от страна на лицето, не фигурират и подписи. Липсват и документи, показващи, че съответното лице е извършвало подобна дейност и е предоставяло информация.
249
8
 
20
 
! Отговори
аман преди 11 години
С тази новина БСП иска да омаловажи другата новина на деня- че др. Р Овч. тайно и зад гърба на народа и ЕС е искал да купи ядрено гориво от Русия за Белене около 10 години преди да бъде построена самата централа Белене. Но защо му е било да го прави??? Вероятно срещу висока благодарност, хи-хи, както са си говорили по телефона съселите на Серигей. Това поне е документирано и е вън от съмнение. Циркът се вихри с пълна сила, дами и господа!
248
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доскоро парадираше с пура в устата...Буда...Чии персонажи се изживяват така? Мафиотите...
247
3
 
19
 
! Отговори
nemam nervi преди 11 години
Да ама човека прави магистрали на матряла
246
12
 
23
 
! Отговори
Мими преди 11 години
Не ми отвличайте вниманието! Не ме интересува, че премиерът бил агент! Той върши работа! Имахме агент за президент сумати години, който освен далавери и утрепани кози - друго не свърши! ИСКАМ ДА ЗНАМ КОГА ЗАПОЧВА ПРОКУРАТУРАТА РАЗСЛЕДВАНЕТО СРЕЩУ КРАДЛИВИТЕ МИНИСТРИ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА Е ЗАМЕСЕНО ИМЕТО НА Р. ОВЧ. В ДАЛАВЕРИ ,ЗА ДА СЕ РАЗМЪРДА ДЪРЖАВАТА???
245
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Убедана съм че на изборите Герб ще бъде надикан в миша дупка от Българския народ.Ще загубят изборите и герберските *** ще са в шок от изненада.Няма да им стигнем един месец да се отърват от шока които ги сполетява на изборите.
244
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хехе...:) "Определени сили"... и слепите разбраха, че няма разлика в силите...Сите сте *** миризливи, но такава е съдбата на изчезваща България...Сами си ги избирате, сами си ги гоните, сами се отдавате на бедност...С две думи, стригано, стригано, че чак "пр$$бано" стадо...
243
1
 
27
 
! Отговори
robeen преди 11 години
ЕЙ ТОЯ АГЕНТ БУДА ИЗЛЕЗЕ МНОГО НАГЛО, КРАДЛИВО ***, АГЕНТ БУДА - ***, АГЕНТ БУДА ВОДИ ГЕНОЦИД С/У БЪЛГАРСКИЯ НАРОД....БЪЛГАРИ, БОКО ТИКВАТА, ИЛИ АГЕНТ БУДА, НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЪВ ВЛАСТТА, НЕГОВОТО МЯСТО Е В ЦЕНТРАЛНИЯ ЗАТВОР
242
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дали е дал съгласие да го вербуват или не, не променя факта, че министър-председателят на България е от подземния свят!!! И явно с много познати там, за да го търсят да снася информация... И парите му не са от садене на картофи!
241
2
 
22
 
! Отговори
dan преди 11 години
Не разбирам защо журналистите кото говорят за свободата на словото търсят информация от тия които години наред и от преди 89 г са потискали тая свобода Прилича ми на рефлекса на детето бито от майка си ТО плаче и се завира в полите и
240
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И НАЙ НЕЩАСТНИТЕ ХОРА НА СВТАЕми нещастници сте си, не е лъжа, щом още вярвате на *** и как Станишев - Доган ще ви спасят от злия Буда.
239
2
 
29
 
! Отговори
robeen преди 11 години
За три години и половина ГЕРБ, НАЧЛО С БОКО ТИКВАТА, А ВЕЧЕ И КАКТО РАЗБРАХМЕ, АГЕНТ БУДА ни направиха най-бедната страна в Европа, на първо място по безработица, сърдечни и ракови заболявания, престъпност; на последно място по продължителност на живота И НАЙ НЕЩАСТНИТЕ ХОРА НА СВТАМиналото лято Агент Буда черпи за TРЕТИЯ си милиард.Страхотно постижение! Сигнализирахте за неуместен коментар
238
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До РУМЕН221;Ние пък МРАЗИМ БКП_БСП и съм убеден че това сме 80% от народа и ще ви натикаме в миша дупка пискливи мишки....
237
3
 
34
 
! Отговори
По онова време... преди 11 години
Точно по онова време 1995 - 1997 година мутрите в България започнаха да се самоизбиват поголовно. А Буда оцеля , донасяйки от едните за другите и обратно. Накрая успя да баламоса 1,6 млн. глави ***, които го избраха за премиер. Това трябва да му се признае.
236
9
 
20
 
! Отговори
мн зле преди 11 години
Ахаха, ах тези зли ГЕРБ, как ни направиха на първо място по сърдечни и ракови заболявания, на последно място по продължителност на живота. При БСП ДПС бяхме здрави като чукове и живеехме по 100 години, нали. Е, не, няма да се оправим скоро, с толкоз *** народ няма как, прав е Боко, мат'ряла е некачествен. Стига сте ревали и сте чакали на държавата, хващайте се на работа! Мрънкала!
235
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това означава,че ГЕРБ е партия на мутрите.
234
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ужас! Управляват ни мутри и агент-милиционери!
233
4
 
19
 
! Отговори
ганю преди 11 години
буда не буда поне ги уволнява сгрешилите а не ги брани кат санишишката и хората му вярват
232
0
 
22
 
! Отговори
Тийн Проблем преди 11 години
Един мъж ме вербува от известно време с цветя и бонбони.Цветята ги хвърлям,бонбоните ги меля,ама не пускам чакалък на ухажора.К*рва ли съм или не?