Яне ще нищи с Цацаров корупцията в енергетиката

Двамата ще се срещнат на 11 февруари в Съдебната палата
10 фев 2013 11:52, Петя Славова
183
Яне ще нищи с Цацаров корупцията в енергетиката
Яне Янев. Снимка: Булфото

Председателят на Комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта Яне Янев ще проведе работна среща с Главния прокурор на Република България. Поводът е, заради установения от експертите на Комисията гранд корупционни схеми в енергетиката, пише в съобщение до медиите.

Припомня се, че още на първото си заседание Комисията взе решение приоритетно да работи за разкриване на факти и документи, доказващи корупционните практики в енергетиката.

За по-малко от 4 месеца КБКВЕВ вече има готовност да предостави анотация в едно с документи на Прокуратурата, доказващи причинена вреда на държавата за над 90 млн. лева само от разликите между пазарната цена на електроенергията и цената, по която е продавано на фирма EFT AG. Ще бъдат предоставени и документи, доказващи умишлена безстопанственост в особено големи размери.

Срещата ще се състои на 11 февруари от 10.00 часа в кабинета на Сотир Цацаров в Съдебната палата. След нейното приключване Яне Янев ще направи изявление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
2
 
1
 
! Отговори
Правоверен преди 11 години
Един е ГЕРБ и г-н Борисов е неговия пророк.... А яНЕТО е момче за всичко...
143
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който е крал да отговаря! Но това не става само с приказки...А и това недоразумение Яне... Срам е за всяка кауза... Нещо като придворен шут от Шекспирова пиеса!... И за *** не ставаш Янее... Ти си БУДАла-а-а-а....
142
0
 
2
 
! Отговори
3 преди 11 години
Да това е абсолютно верно,защото вуйчото на Емил Кушев Слави Хорозов беше 20 г кмет на селото,а неговият баща на Слави Хорозов изселва 85 проц от селото,във дъййд във сняг хоръта са били изселени във северна България.Имало е един военен които е бил голям приятел на бащата на Слави Хорозов,и когато са изселвали хоръта и старият Хорозое е казвал кой да бъдат изселени а военият е писал,и когато са изселили почти цялото село,военният е казал асега хороз ти казва аз писвах сега кой ще пасе добитъкът им.И сега неговият внук Емил Кушев работи на две длъжности,това нее честно ие престъпник.Прокуратура
141
7
 
4
 
! Отговори
Ще проси на улицата преди 11 години
Жалко за герб, любимата ми партия! Няма да има за кого повече да гласувам. Парламентарната анкетна комисия за разследване, начело с неподкупният Яне, ще унищожи цялата герб! Ще се откаже ли кумецо на Цецо от Цецо? Какво ще стане с Фидосова и Менда? Ще се гръмне ли Миро с пушката? Ще започне ли Цецо да купува, тайно от Буда, апартаменти в Белене? Ще стане ли Нона Караджова трезвеничка! Ще се прехвърли ли Цецо с 6-те си апартамента в килия номер 6? Ще стане ли Цветелинка безработна? Ще проси ли на улицата Върховният лидер Буда?
140
5
 
6
 
! Отговори
лекция на тема преди 11 години
Буда и Яне едновременно изнасят лекция на тема: "Едновременен оргазъм възможно ли е?" Отговорът ще разберете на края на лекцията.
139
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е са стана страшно
138
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***.Како има да нищи нали си гледам фактурата
137
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имам 12 чувала с ярина. Що не дойде Яне нея да разнищва. Така поне един ще е видял хаир от този човек.
136
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
А бе ти защо пишеш за газа като нищо не разбираш. Международната цена на газа в днешно време е около 600 евро за 1000 кубически метра. Руснаците не са длъжни да ти подаряват газ на тебе. В тази цена има отстъпки за количества: но ние не сме Германия, за да внасяме 40 миларда куб. метра газ и цената да падне на 300 евро. Освен това , доколкото знам договора на Овачаров е за цена от около 450 евро за 1000 куб. метра.
135
8
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Аферата Вальо Топлото гръмна, когато днешният премиер Борисов беше кмет на София, т.е. Вальо Топлото беше негов подведомствен.Но както винаги Борисов е ни лук ял, ни лук мирисал; Той е винаги невинен като момина сълза.
134
6
 
11
 
! Отговори
Мафия ! преди 11 години
2006г. Три години ПРЕДСРОЧНО Р.Овч. ПРЕДОГОВОРИ газовия договор с Газпром, под предлога, че бил НАТИСКАН от монополиста. В резИлтат, цената на газа за България се повиши от 170 дол./1000 куб. до над 600 дол./1000 куб. Ако знаете, че купуваме от Газпром около 2млрд. куб.м. газ на година, можете да сметнете КАКВА ЩЕТА нанесе тоя ПРЕСТЪПНИК на България!За да илюстрирам щетата ще ви посоча, че от 2006 до 2010 г. цената на парното се увеличи с над 300%! От 27 лв./МВтч. на 90лв./МВтч.!
133
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Когато една фирма печели търг за обществена поръчка, уж с най-изгодна оферта, а след това към договора й се прави анекс и възнаграждението й се увеличава с десетки милиони, това какво е. Корупционните практики не са една-две, а тотална система за държавно управление взче 23 години.. Общият им белег, че те всичките са "законосъобразни".
132
0
 
11
 
! Отговори
умерен преди 11 години
Това е тест за съдебната система - ако Касиерът и любовницата му бъдат осъдени на доживотен за национално предателство , значи ставаме нормална страна.....
131
7
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Задаване се огромна по-мащабите си компроматна война. Задава се огромно промиване на мозъци и огромен по-мащабите си лов на вещици. Нямам никаква причина да вярвам на този *** Яне Янев. Около проекта "Белене" много ровиха, но накрая всичко се оказа кьорфишек. Всички тия приказки за колосални комисионни от 30 процента ( това означава 1,5 милиарда евро) уж давани от руснаците, за да се строи АЕЦ "Белене" са най-долни инсинуации. Ако се нищи корупцията в България, тя трябва да се нищи за всичките 23 години преход, а не за избрани периоди, през които във властта е участвала и БСП.
130
5
 
16
 
! Отговори
кк преди 11 години
Имам доказателствено предположение, че и от поредните глупости на Яне няма да излезе нищо. Просто човека си прави предизборна агитация, дано някои откачалки да се вържат да гласуват за него. Но няма да го бъде.
129
5
 
26
 
! Отговори
защо преди 11 години
Чета и се чудя каква шайка ни управлява -президента ни бил гадател,мин председателя -мутра,шефа на парламента -партиен секретар,вътр министър -физкултурник и бивш дребен чиновник със задочно образование,30 годишно момченце ни управлява икономиката и енергетиката,шефа на АЕЦ -среден фирмаджия и т.н. Докъде я докарахме.
128
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОХ, ТОЯ ПАК ЛИ СЕ ПОЯВИ? ОЩЕ МАЛКО И МУ СВЪРШВА ТРИБУНАТА И ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИ ДЕПУТАТСТВО ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН. ЧОВЕК, КОЙТО СЕ ЗАВЪРТА НА 360 ГРАДУСА В ПОЗИЦИИТЕ СИ НЕ ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕ И УВАЖЕНИЕ. СКРИЙ СЕ ЯНЕ И НЕ ДРАЗНИ ПОВЕЧЕ ХОРАТА, ЗАЩОТО СИ ИМ ОБРЪГНАЛ ПРЕКАЛЕНО.
127
4
 
23
 
! Отговори
robeen преди 11 години
ДО ****АЛИ ТЕ No 153 and 154...АБЕ МАМА ВИ Д.....МИЛИЦИОНЕРСКА, Е КВО САМО НА БУДА ЛИ Е РАЗРЕШЕНО ДА КРАДЕ ? ВИЕ СТЕ НАЙ ОБИКНОВЕННИ *** НА ШАЙКА КОМУНИСТИ И КРАДЦИ - БОКО - БУДА, ЦЕЦО ШЛИФЕРА, ЛЪЧО МОЗЪКА, ЦЕЦКА РАБФАГА, ЯНЕ АМБРИАЖА, ФИДОСОВА СВИНЯТА - БАНДА ДОЛНИ *** КОИТО ДОКАра българина до просешка тояга...БУДА ВОДИ ГЕНОЦИД С/У НАРПДА НА БЪЛГАРИЯ !
126
4
 
19
 
! Отговори
Кухоянче преди 11 години
Янче, благодарение на действията ти до сега, те виждам само като един ***. Каквото и да правиш, вече няма тежест.
125
4
 
24
 
! Отговори
145 преди 11 години
Стига сте я показвали тая откачалка или поръчката от Герб трябва да излиза всеки ден по медиите.Хайде осъдете ги тогава приказвайте ,а не както до сега много шум и накрая нищо.Много слабо се чу от независимата ни преса и телевизиии,че от 147 заведени дела срещу предното правителство от ГЕБР само в едно има причина да се пусне следствие.Голяма простотия тресе държавата -това е.Народа наивен и вярва.Всичко е голяма пропаганда.А ББ че е бивша мутра,мутра си е.