Бойко, иди си с мир!

ДПС иска предсрочни избори през април
Обновена: 18 фев 2013 17:29 | 18 фев 2013 15:20,
354
Бойко, иди си с мир!
Лютви Местан Снимка: БТА

"Бойко, иди си с мир" - с тези думи лидерът на ДПС Лютви Местан призова премиерът Бойко Борисов да се оттегли от управлението на България.

"Страната е в тежка политическа и социална криза. Предвид риска от по-нататъшна ескалация на настроението на хората, ние като националноотговорна и либерална партия настояваме да се намери цивилизовано политическо решение на тежката криза. Настояваме кризата да се реши с ресурсите на демокрацията", коментира Лютви Местан.

Той призова президентът Росен Плевнелиев да поеме своята отговорност и да насрочи консултации за постигане на съгласие за предсрочни парламентарни избори.

"Няма нищо по-лошо и опасно като сценарий от това Бойко Борисов да превърне в самоцел консумирането на пълен управленски мандат. Смятаме, че това ще бъде проява на политическа безотговорност, която ще пренесе страната в жертва на формалното мнозинство, което ГЕРБ има в Народното събрание с подкрепата на независимите свои патерици", обяви лидерът на ДПС.

Още по темата
Лютви Местан определи предложените от министър-председателя Бойко Борисов промени в кабинета като панически ход на отчаяние.

По повод оставката на финансовия министър Симеон Дянков Местан коментира, че най-големият му провал се свързва с най-важната характеристика на кабинета - некадърността. Според ДПС, ако обстоятелствата го принудят, Бойко Борисов ще се раздели и с дясната си ръка - вътрешния министър Цветан Цветанов.

ГЕРБ нямат никакъв шанс на предстоящите избори, тъй като правителството изгуби кредита на доверие на народа.

"Изходът от ситуацията е бързо съставяне на ново служебно правителство, което да организира предсрочните парламентарни избори. При добра организация и налична воля предсрочният вот може да се проведе през втората половина на месец април", заключи Лютви Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Още по темата: оставкаСимеон Дянков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
232, след като Бойко махна маса фирми на БСП от хранилките, нормално е да започнат да фалират.
225
8
 
39
 
! Отговори
до 229 преди 11 години
Как са изглеждали башибозуците може да се види ,като в Google.се напише"Изгубената България"Има около 6000 снимки от различни периоди За вида на башибозуците има снимка в периода 1800-1900 година ,страница 22.
224
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вълк в агнешка кожа!!!Не им вярвайте!
223
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** СИ ТИ ЛЮТВИ СЕГА!
222
8
 
52
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Местан да си наляга парцалите защото на хората им писна 23 години да мълчи и прави сарай,забравяйки как се гледа тютюн,електората май вече е от оялите се активисти и потурчилите се мързеливи *** захранващи се от разни фондации.
221
9
 
33
 
! Отговори
az преди 11 години
До Е, де на 19 февруари драги
220
18
 
32
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
До Родолюбец 234Носи се слух, че ББ си подава оставката. Дали случайно няма да намерим негово име в някое дружество в Енергетиката. Може да е на някой негов приближен.
219
11
 
39
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Предпочитам да лапан на Дянков к*ра отколкото тея *** да ни управляват
218
9
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя на снимката не риташе ли момчето с газовия пистолет викайки долен българин????????
217
11
 
40
 
! Отговори
ivan преди 11 години
Rezana karabina :)
216
17
 
49
 
! Отговори
американецо преди 11 години
Смешен читак! И той тръгнал в атака с резаната си пушка! Само напред Бойко! Народа те обича!
215
15
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Aide bez nomera...Dqnkov go namalo v BG. Ami 4akaite go da leti6teto kato se vurne i napravo v sledstvieto...Toi trqbva da ogovarq za genocida na bulgarite za tiq po4ti 4etiri godini.. Tova e 4oveka koito znae vsi4ko i trqbva da gvori!!!Ne moje taka da si hodi bez da go 4uem!!Te svamata s Borisoh dokaraka naroda to tova idiotsko polojenie!!
214
17
 
54
 
! Отговори
Родолюбец преди 11 години
Само си спомнете какво каза Бойко преди няколко седмици,каза в прав текст,че ще извади наяве всичките кирливи договори направени от предишните правителства и хоп.... всички са забързаха да го свалят,събраха се непоносими врагове само и само да затворят устата му. Народе,не се хващай на това хоро,утре ще трябва да храним нов Румен Овч а Доган вземе да яхне бяло магаре и да влезне за пръв път в Народното събрание... ако този сценари Ви харесва то помагайте им и си спомнете кои не докара до тук
213
28
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако герб спечели втори мандат.На втората година ще бъдат изногени със камъни.И сте се повтори Жан Виденов 2.Така че е подобре за гербери да не спечелят.Иначе сте стане страшно в България
212
19
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така както това правителство краде, малко може да му се опрат. При никой друг (освен при Костов) не е имало толкова много банкрутирали фирми и затворен бизнес. Значката няма да те храни дълго. Имаш няколко месеца още, използвай ги да си преусмислиш нещата.
211
9
 
42
 
! Отговори
До бившите преди 11 години
Скоро очаквам отнякъде да изпълзи и Етем
210
18
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ППО = ПРИОРИТЕТНА ПРЕСТЪПНА ОРИЕНТАЦИЯ ГЕРБ = ГРАЖДАНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ РЕЗИЛ НА БУДА
209
11
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Местане ... млъквай *** и си върви нито Българите, нито Турците имаме нужда от теб и ДПС защото сте башибузуци които пиете кръвчицата на всички ни.
208
10
 
52
 
! Отговори
Chasovnika преди 11 години
Братя българи,тоя е много-по лош и нагъл от Доган! Вижте го и чуйте го само ::Бойко,*** си с мир!" Че ВОЙНА ЛИ ЩЕ ОТВАРЯШ,БЕ ?! Сънародници мюсюлмани отървете се от тия алчни ръководители,за да си заживеем както сме си живели досега - с разбиране и уважение!
207
22
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брабо господин Местан натискай яко дай газ прегази тази крадливо правителство да се махат и никоаш да не се яват ние Ви подкрепяме погледнете колко интересуващи имат от ДПС те пишат уж зло но душевно не го пишат само дето за парлама нали са платени де поне от форумите да изкарат някой лев те безтуй са некадърниса като ГЕРБ арите незнаят да работят на полето .