БСП видя подставено лице на Цветанов в Обществения съвет

Има и представители на монополите, алармира Станишев
Обновена: 1 мар 2013 22:01 | 1 мар 2013 21:56,
253
БСП видя подставено лице на Цветанов в Обществения съвет
Сергей Станишев Снимка: архив, БТА

Подставено лице на Цветан Цветанов е внедрено в Обществения съвет при президента. За това предупреди лидерът на БСП Сергей Станишев на извънреден брифинг.

Той обърна внимание на медиите, че снощи, очевидно под натиска на Цветанов, в списъка на съвета е дописан Иван Павлов от синдиката на служителите на МВР.

По време на предишното правителство той беше начело на протестите, а в момента активно работи, за да няма протести срещу Цветан Цветанов. Станишев изтъкна, че Павлов е личен и верен човек на вътрешния министър в оставка. Според лидера на БСП целта, с която е внедрен Павлов, е той да блокира работата на друг представител на полицейски синдикат Валентин Попов. 

„В парламента днес вече предупредих за опасностите от този състав на Обществения съвет, който трябва да работи в помощ на служебното правителство”, напомни Станишев. По думите му в съвета има представители именно на монополите, верни на досегашното управление лица, които и до този момент са давали съвети на управлението на Борисов.

Още по темата
„Посланието, което отправя българският президент с този състав на Обществения съвет, е подигравка с исканията на протестиращите”, каза лидерът на БСП.

Станишев напомни, че едно от основните искания на хората е премахване на монополите и прекратяване на политиката, която поставя пазара над хората. „Този подход може само да дискредитира Обществения съвет”, добави Станишев.

Соцлидерът напомни, че с писмо вече е предупредил президента за опасностите пред бъдещето служебно правителство и пред България, ако се приложат подобни предложения. „В този Обществен съвет трябва да бъдат представени българските граждани и техните искания, очаквания и надежди”, категоричен беше лидерът на БСП.

Той изрази силното си притеснение от случващото се. „Подобни действия подкопават самата идея за Обществен съвет, който да помага на служебното правителство. С тези решения президентът не показва да е на висотата на своите отговорности”, каза още председателят на социалистите. Станишев призова президентът да е част от отговорния диалог и решенията, с които да се постигне съгласие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
chrvenata oligarxia i tozi na sad i v belene boklyci kradlivi.
222
0
 
5
 
! Отговори
Киро преди 11 години
Доста хора са разпознали и неговите подставени лица...вижте другите коментари от сайта
221
2
 
5
 
! Отговори
Весо преди 11 години
Сер гей, не само крадец на пари, а и на имоти... По морето
220
2
 
3
 
! Отговори
Весо преди 11 години
Сер гей, кво ли може да види с тези лупи? Единствено нещо да открадне... Имот по морето...
219
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СРИЙ СЕ БЕ СЪР ГЕЙ СТАНИШЕВКРАДЕЦ НА ПАРИ
218
3
 
6
 
! Отговори
480 преди 11 години
Станишко, оклол си се като битолски просяк, и страдаш от параноя и то каква.Засрами се ,уж вече си баща пък май не си се променил! Какво ще лъжете детето си , когато започне да разпитва? Че съсипахте цял един народ!!!!! Ще му кажете ли?
217
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На сърГЕЙ просто не му се нрави, че има хора които не го харесват, ама проблемът си е лично негов!!!
216
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Др-я Станишев, какво иска да каже, че под натиска на Цветанов, в списъка на съвета е дописан Иван Павлов от синдиката на служителите на МВР, който блокира работата на друг представител на полицейски синдикат Валентин Попов. Тогава е логично, че от другият синдикат симпатизанти на БКП.
215
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съвсем нормално е това лице, ако не симпатизира на Станишко, тогава да е призовавал към протести, а сега просто си подкрепя Герб! Вас кое ви учудва и кое ви се вижда нередно, другари?
214
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Турците и сърГЕЙ ще се самоизберат за пореден път! Е това ще направи бунтаря, чрез своето 'гражданско неподчинение':D
213
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бунтаре, всичко, което казваш е така, само че не става ясно като не гласуваш, с какво спомагаш за разкарването на старите муцуни?
212
0
 
0
 
! Отговори
Buntar преди 11 години
до 229- ами нищо какво- минъорите си вземат мизерните заплати, богатствата се крадат, държавата вечно няма пари за здравеопазване, образование, пенсии. Нищо,нека така си продължават нещата. Но Наистина Вълканов макар и политически обвързан е кадърен.
211
0
 
0
 
! Отговори
Buntar преди 11 години
до-231ами къде- хората, които можеха да участват в тях са се уредили в чужбина по времето когато хората богопомазваха костов, царя, станишев и Бойко. Но сега просто трябва малкотоостанали такива хора да се подкрепят от електората на сегашните партии, но не би. Те се намират и в доста от ВУЗ-овете или пък работят за ниски заплати, но нямат подкрепа, защото хората предпочитата добре познати муцуни вместо не толкова известни, но можещи и почтени хора. Точка.
210
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
с интелигентни, почтени хора, които да имат истинска легитимност облечена в съвсем нови партииДе са? Де са?
209
0
 
4
 
! Отговори
Иван преди 11 години
214: И какво че Вълканов е взел мините - хората си взеха заплатите, работят и продължават да ги вземат.Защо социалния Станишев или негов приятел не взе мините - защото трябва здрави макари.На приказки всеки може да е социален но за работата се иска професионализъм.А на Вълканов не му липсва.
208
1
 
0
 
! Отговори
buntar преди 11 години
до 225- като се мъча да обясня на хората, че трябва да се смени този политически елит на бивши комунисти, масони и членове на ДС с интелигентни, почтени хора, които да имат истинска легитимност облечена в съвсем нови партии, а тези бандити- съд и разстрел, да не мислиш, че не ми се иска да гласувам, но като нямам избор какво... Да се въртят Бойко и станишев, Станишев и бойко- БСП+дпс, Герб, после пак БСП+ ДПС и така до края...докато не унищожат България. С това приключвам спора с теб.
207
1
 
6
 
! Отговори
211 преди 11 години
Мъдат, мърдат. Чак ще ви го сложат на изборите, пък тогава ще се чудите какво ви се е размърдало отзад!
206
6
 
3
 
! Отговори
Да ама не преди 11 години
Ама ГЕРБерите още ли мърдат?
205
1
 
4
 
! Отговори
211 преди 11 години
Първо се *** ББ, после Плевнелиев.Много бързо бе! Да, а накрая се нааква Бсп-то
204
2
 
2
 
! Отговори
Конецо преди 11 години
Първо се *** ББ, после Плевнелиев.Много бързо бе!