Психотест за депутатите поиска отново ГЕРБ

Ние популизъм няма да правим, отсече Красимир Велчев
Обновена: 6 мар 2013 13:58 | 6 мар 2013 12:27,
93
Психотест за депутатите поиска отново ГЕРБ
Снимка: БТА

Това само доказва думите ми, че преди да влязат в НС, хората трябва да минават психотест, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев по повод разлепените от партия ”Атака” имена на депутати, отхвърлили техни предложения, и поздрава на националистите към народните представители с песен на Радо Шишарката „Курви, сбогом".

Не казвам такова нещо, заяви Велчев на журналистически въпрос дали твърди, че представителите на националистите са луди. Вие го казвате, може би има нещо вярно в думите ви, допълни още той.

Всеки излиза на трибуната и иска да покаже колко е загрижен за хората, допълни председателят на парламентарната група на мнозинството. По негови думи депутатите от ГЕРБ няма да отговорят на националистите защо не са подкрепили техните предложение.

Още по темата
Ние популизъм няма да правим, допълни Велчев. Според него искането на „Атака“ да се национализират ЕРП-тата връща страната 100 години назад и ГЕРБ няма да застанат зад подобни действия.

Зам.-председателят на парламента Менда Стоянова отказа да коментира тези ”простотии”. Тя допълни, че не се чувства обидена, защото не се разпознава в определението на ”Атака” към депутатите.

Даже не съм го и видяла, това за мен е най-малкото аморално, заяви народният представител от ГЕРБ, чието име фигурира в списъка с депутати. Тя отказа да каже дали действията на ”Атака” я притесняват.

Нека хората да кажат дали това ги притеснява и дали хора, които говорят по този начин, какви политици са, допълни тя. Според нея обаче подобни лозунги нямат място в НС. Депутатката обаче допълни, че няма да иска извинение за действията на „Атака“, защото всеки сам отговаря за действията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: АтакаКрасимир Велчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
Stefan_1_Tcholakov преди 11 години
НЯКОЙ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,ДА МЕ РАЗПИТА СЕГА ЗАЩО СЪМ ИЗКАЗАЛ СЪБОЛЕЗНОВАНИЕ ПО ПОВОД НА СМЪРТТА НА МАЖ ЦЕ ДУН ....-Китай може да купи два пъти всичкото злато на светаРезервите на Поднебесната империя достигнаха 3.3 трилиона долара-blitz.bg/index.php?news=186116#commentsform-В КНИГАТА СЪМ НАПИСАЛ - СЕГА КОГАТО ЦЕЛИЯ КИТАЙСКИ НАРОД СКЪРБИ ЗА СВОЯТ ДЪРЖАВНЕ РЪКОВОДИТЕЛ, ТО ТОЙ НЕКА СЕ СПОЛОТИ ОКОЛО СВОЯТА КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИЯ !"-ДРУГАРИТЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ЖЕЛАЕХА ДА ИМ НАПИША, КАКВО ТОЧНО СЪМ НАПИСАЛ В КНИГАТА ЗА ПОКЛОНЕНИЕ !-ТОГАВА ИМ КАЗАХ, ЧЕ ЩЕ ТРЯБ
81
0
 
0
 
! Отговори
До 7 преди 11 години
Явно си много печен и много знаеш.Я кажи на кого принадлежи фразата "като видите да влизат добре облечени господа,напуснете заведението ако ви е мил живата". Жокер:след убийство в ресторант в Лозенец. За кое управление на МВР се отнася казаното от и.д. главен прокурор Найденов: Не се оплаках че са окрали какво имам в колата като знам че има 400000 не решени преписки за битови кражби.Просто няма смисъл." Та интересно тези ли са ни водачите по европейският път ?
80
0
 
2
 
! Отговори
769 преди 11 години
Айде Бойко стига си се пънил,че си голям вожд.Нали те видяхме и теб в какви *** си затънал до ушите.***-МИМ,СЕРТАНИ-РЕЗАНИ ,Цветета-лалета,Айде аман от такива като теб дето лежат на гърба на силните и се правят на независими вождове.Айде играчо-айде свирачо ПИСНА НИ!!
79
0
 
0
 
! Отговори
МОНАХИНЯ преди 11 години
Eй,онези черни *** дето ходят след *** на патриарха,що не ги впрегнете за депутати.Те са богослови и ченетата им тракат,като резе на селски ***.С чисти досиета са.Тез са такива хиени,че можеш да се учудиш от тях.От дявола са по-лоши.
78
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 11 години
Абе хора,за първи път чух песента и действително тя с пълна сила се отнася за депутатите.Как ли ще го понесе Фидосовата без телешки шол за кученцетон си.
77
0
 
2
 
! Отговори
Wellchev преди 11 години
zadaljitelen psihotest na bg deputati samo pred psihiatri ot EU! bg narod ste platim raznoskite za psihotestovete s kef!SOS , EU!
76
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малка корекция - вие/ герберастите / не правите нищо друго, освен популизъм!
75
4
 
6
 
! Отговори
РАСИПНИЦИ-ГЕРБ преди 11 години
ГЕРБ СЪСИПАНА БЪЛГАРИЯ ТОТАЛНО!!!! ЩЕ МИНАТ ГОДИНИ ДОКАТО СЕ ВЪСТАНОВИМ!!!
74
1
 
3
 
! Отговори
ТАМ Е ПЪТЯТ преди 11 години
Партията АТАКА има рационални предложения за промяна, но главният негатив е Волен Сидеров отправящ обещание че ще насочи външната си политика в посока Русия, Китай и Бразилия.
73
0
 
3
 
! Отговори
БеленеВъстанови преди 11 години
Мафиоти. Да възстановим Белене за тях. Да копат да им се скапят дебелите ***.!!!!!!!!!
72
0
 
4
 
! Отговори
ПРОДАЖНИЦИ преди 11 години
ЛЕВСКИ КАЗА,,,,,,,,За тези продажници-продали род и родина на чужди интереси,унищожили икономика,армия,селско стопанство;докарали народа до просешка тояга и отнели му правото на равноправно здравеопазване и образование,само едно наказание!Смърт!
71
0
 
7
 
! Отговори
смях! преди 11 години
То след психотест ще остане ли прав депутат?!
70
0
 
1
 
! Отговори
Tihchev преди 11 години
m...da, v majoritarnite izbori ste ima samo nezavisimi kandidati s zdrava psihika, moje da sa vsichki invalidi bez kraka, ratze, ochi, ushi , sartza, babretzi, koja - taka ste e opravdano naznachavaneto na chauffeuri i sekretari v kabinetite im. za napalno zdravite estestveno ne se polagat sekretari i chauffeuri - sami ste izpalnyavat i tesi deinosti/ zatui ste gi oglejdame mnogo - mogat li da pishat, chetat,da smyatat, da karat koli, kolko kg tejat netto i ste zapisvame v kartonite im v HR/
69
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** ОТ ГЕРБ, ДОВЕДОХТЕ ХОРАТА ДО МАСОВИ САОУБИЙСТВА И СЕГА СЕ ПРАВИТЕ НА ПРИНЦИПНИ И С ЧИСТИ НАМЕРЕНИЯ ДА НИ УПРАВЛЯВАТЕ ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ ! НЯМА ДА ВИ СЕ ДАДЕМ , ЩЕ СЕ БОРИМ ДОКРАЙ !
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕМИ, КВО ЧАКАТЕ- ПОЧВАЙТЕ СЕ ! АМА ДА ИМА НЕЗАВИСИМИ НАБЛЮДАТЕЛИ !
67
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що не вземат да поискат и IQ тест ... щото никой от тях няма да мине.
66
2
 
4
 
! Отговори
СърФист преди 11 години
Ами, имаше един Премиер, който искаше да асфалтира слънчогледите и тъмната страна на Луната - Почнете от него !!!
65
2
 
3
 
! Отговори
Д-ра псих.отделение преди 11 години
Според феномена Кочовска "Волен Сидеров е изпратен с мисия отгоре"Аз предлагам да му възложим една мисия да го излекуваме!!!!!!!
64
0
 
0
 
! Отговори
Д-ра псих.отделение преди 11 години
Вера Кочовска стана личната гадателка на Сидеров, а написаното от Капка Георгиева житие на феномена с третото око е бестселър на книжния пазар
63
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АМИ ДА ПОЧВАТ ОТ ТИКВАТА