Не спя от разочарование, призна Нейнски

Костов не искал да има съпредседатели в бъдещата коалиция
Обновена: 3 апр 2013 15:03 | 3 апр 2013 11:27,
180
Не спя от разочарование, призна Нейнски

Липсата на доверие и на гаранция, че пътят до единна партия между ДСБ и „Синьо единство“ ще бъде извървян, е основната причина за поредния разрив вдясно. Това стана ясно от думите на Надежда Нейнски пред bTV. 

Партията ѝ „Синьо единство” не само не се вля във вече регистрираната коалиция между ДСБ и Български демократически форум, но и оттегли собствената си регистрация от ЦИК.

Нейнски обясни, че се отказала от участие в изборите, за да не обърква повече хората. Тя категорично отхвърли твърденията на ДСБ, че причините за несфоримирането на коалиция са технически.

Иван Костов не се съгласил да има съпредседатели в коалицията между ДСБ и „Синьо единство”, посочи още Надежда Нейнски като причина за оттеглянето си. Тя заяви, че е отказала да бъде водач на листа.

„Единството не е свързано с това някой да намери място в партийни листи. Извървяхме много дълъг път за обединение”, заяви Нейнски.

Тя била шокирана след регистрация на коалицията ДСБ и Български демократически форум. „Не мога да спя от разочарование“, добави тя.

Още по темата
Нейнски обясни, че е разочарована най-вече заради младите хора в "Синьо единство".

"Хората, които оглавиха "Единство", бяха на годините на моите деца. Това бяха децата на протестите. Мъчно ми е най-много за тях, защото бяха много разочаровани", заяви тя.

Надежда Нейнски подчерта, че ще продължава да се стреми към единство за СДС и ДСБ. Тя уточни, че от 2005 г. няма личен проект - не е заемала и не е кандидатствала в партиен проект и ангажиментът й е морален.

„Аз ще призова да се гласува и за ДСБ и за СДС, но не е изключено отново да се превърна в демон по време на кампанията”, добави тя.

Нейнски не е разговаряла с Иван Костов след прекратяването на преговорите между ДСБ и „Синьо единство“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
3
 
14
 
! Отговори
3 преди 11 години
Иван Пушкаров.1992. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 2 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Иван Костов и БКП, бог да ги прости, бяха наистина гениални злодей.
129
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На Надето и се е*е та чак и се реве!
128
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tezi murtvorodeni, no dosta neshto izyali ot Bulgariya.
127
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За да прави такива клюки - Надка е подкупена от бандита Ал.Петров! Точка.
126
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да отиде в затвора пак няма да може да заспи ама щото ще е боли халката от сини *** електората на Надето .
125
11
 
3
 
! Отговори
перо преди 11 години
Супер.Като напиша Долу БКП ,всияки комунисти се разлзйват.Като напиша КУНЕВА-всички гербери.Да живеят Надежда Нейнска и Меглена Кунева,.ГЕРБ и БСП -ЕДИНСТВО.
124
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОСТОВ Е ВЕЛИК ПОЛИТИК И ПРОФЕСИОНАЛИСТ! ТОЙ ИМА СИЛИ И ЗНАНИЯ,ЗА ДА СПАСИ ЗА ТРЕТИ ПЪТ РОДИНАТА МИ ОТ КОМУНО-СОЦ.ХУНТА! АМИН ДАЙ БОЖЕ!
123
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква наглост и безочие демонстрират двама от най-девалвиралите политици,причинили толкова разочарования на българският народ! Иван и Надя са символите на скапаният преход,разграбването ,зависимостите и корупцията! Марш обратно в историята дребни и безочливи твари -нищо не е забравено!
122
3
 
5
 
! Отговори
също преди 11 години
С Дядо Господ и той й разказал за съдбата и с Костов. И да бъде честна,смела и откровенна без този КУКУВИЧАР Иван Костов.Май точно той изрече тези думи за една друга дама,а?Точно ТОЙ,нали???
121
4
 
4
 
! Отговори
до либия преди 11 години
абе вие *** уж много обичахте Кадафи,като му светиха маслото уривахте целия свят,сега пък твърдите ,че медиците не справедливо били там,аз не мога да ви разбера вие шизофреници ли сте или какво. А ако медиците са били агенти на друга държава,дори не на България ,какво ще ми кажеш бе тавариш.
120
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Надето иска власт. По нейната логика трябва да са 3ма повече съпредседатели.
119
4
 
11
 
! Отговори
запознат преди 11 години
Минути преди да бъде подписано споразумението между Единство и ДСБ,Надежда излиза и провежда телефонен разговор,след което се връща и заявява ,че няма да подпише.Въпрос с кого е говорила? Информацията е напълно достоверна и други сайтове я публикуваха.Така че хайде стига пак Костов да е виновен.
118
1
 
6
 
! Отговори
Либия преди 11 години
До до либия Щом Командира е казал: "Може и да са виновни" - значи са виновни! Бояджии, до 10 ноемврим бяхте от червени по червени, а сега се отново същите фанатици!
117
11
 
7
 
! Отговори
десен преди 11 години
Факт, че Костоф обслужи по този начин ГЕРБ - ако бяха се обединили всички остатъци от дясното, то хората с десни разбирания, които не траят ГЕРБ, щяха да имат за кого да гласуват. А сега?!
116
4
 
6
 
! Отговори
до либия преди 11 години
във всяка друга държава ,нашите медици щяха да са още в затвора,не говори неща за които си нямаш никаква представа как са в деиствителност.
115
5
 
9
 
! Отговори
Либия преди 11 години
Иван Лостов и Н.Нехейска, като се каже:"Либия" и трябва да се заврът в миша дупка! В една нормална дървава само за това щяха да са в затвора!
114
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наде,аковдигнеш кръвно бягай в правителствена в стаята на Боко има свободно легло
113
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
126, това някаква шега ли е?
112
2
 
9
 
! Отговори
оптимист преди 11 години
Наде , отиди при Кунева. Уверявам те , че ще спиш спокойно . А аз да видя изненаданата и опечелна физиономия на Големият играч в политиката , Иван Костов.
111
1
 
9
 
! Отговори
ЕВОРК ЕВОРКЯН преди 11 години
Надеждо,да не забравиш да идеш при Кеворк да се оплачеш от Костов,айде както сме се разбрали (Б.Б)