Не спя от разочарование, призна Нейнски

Костов не искал да има съпредседатели в бъдещата коалиция
Обновена: 3 апр 2013 15:03 | 3 апр 2013 11:27,
180
Не спя от разочарование, призна Нейнски

Липсата на доверие и на гаранция, че пътят до единна партия между ДСБ и „Синьо единство“ ще бъде извървян, е основната причина за поредния разрив вдясно. Това стана ясно от думите на Надежда Нейнски пред bTV. 

Партията ѝ „Синьо единство” не само не се вля във вече регистрираната коалиция между ДСБ и Български демократически форум, но и оттегли собствената си регистрация от ЦИК.

Нейнски обясни, че се отказала от участие в изборите, за да не обърква повече хората. Тя категорично отхвърли твърденията на ДСБ, че причините за несфоримирането на коалиция са технически.

Иван Костов не се съгласил да има съпредседатели в коалицията между ДСБ и „Синьо единство”, посочи още Надежда Нейнски като причина за оттеглянето си. Тя заяви, че е отказала да бъде водач на листа.

„Единството не е свързано с това някой да намери място в партийни листи. Извървяхме много дълъг път за обединение”, заяви Нейнски.

Тя била шокирана след регистрация на коалицията ДСБ и Български демократически форум. „Не мога да спя от разочарование“, добави тя.

Още по темата
Нейнски обясни, че е разочарована най-вече заради младите хора в "Синьо единство".

"Хората, които оглавиха "Единство", бяха на годините на моите деца. Това бяха децата на протестите. Мъчно ми е най-много за тях, защото бяха много разочаровани", заяви тя.

Надежда Нейнски подчерта, че ще продължава да се стреми към единство за СДС и ДСБ. Тя уточни, че от 2005 г. няма личен проект - не е заемала и не е кандидатствала в партиен проект и ангажиментът й е морален.

„Аз ще призова да се гласува и за ДСБ и за СДС, но не е изключено отново да се превърна в демон по време на кампанията”, добави тя.

Нейнски не е разговаряла с Иван Костов след прекратяването на преговорите между ДСБ и „Синьо единство“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе само на мен ли така ми се струва или и този път Костов е виновен!
109
18
 
3
 
! Отговори
перо преди 11 години
Това е най коректната почетна жена в българската политика и аз не само й симпатизирам, но и безкрайно уважавамБил съм по митинги, скачал съм и наистина бях истински щастлив , да с намирам пред Паметникът на Александър II и да викам ДОЛУ бкп. Това , че всички български политици се оказаха подлеци и омразни,всеки ще си заеме полагащото му място и в политиката и в историята.Единствената от който не се чувствам омезен и й ссиматизирам е Надежда Михайлова-Нейнски
108
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На времето имше --СИНИ ,а сега станаха----***!
107
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
номер 119...направи като мен..аз няма да гласувам за малки формациийки..с муцуни които ми е писнало да ги гледам по медии и в парламента..искам нови хора..дори и в големи да се присламчат..и за тях няма да гласувам..писна ми от Костовци. Кунева, Яневци,Михайлова,и вече и от Борисовци и Станишев..някой партии си вкарват сами автогол..приемайки разни коалиции за да влязат в парламента..
106
2
 
8
 
! Отговори
опасен преди 11 години
......брей опасен е този Костов, как хитро се присламчи към БДФ, единствената от прехода останала , неразцепена партия.....хитрец......и сега кво гласуваш за БДФ, получаваш Костов и хоп в парламента на гъбра на всички лежали в затворите, а някой и недочакали 10 ноември 89
105
3
 
8
 
! Отговори
anонимен преди 11 години
тая вече прекалява..наближат ли избори..тя все има някакви проблеми..сега усети че тая групичка ..от остатъци от син ***..и кариеристи са пътници ..и реши веднага да ги напусне..уж обидена от нещо или някого..но пък веднага се присламчи в друга партия..та белким пак я вкарат на държавната ясла..наречена парламент..крайно време е да ги натирим..и тая..и Костов и другите ***..не си пръскай гласовете за такива българино..а там където наистина ще бъдеш полезен..много от тия са за затвора
104
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преминахме тошовизма костовизма царизма бойковизма да видим сега кой ще ни го надене народе мой само дано вазелина да е в повече.
103
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По скоро в парламента ще влезе Свтлью Витков, отколкото тия двама отпадъци на прехода.
102
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази не разбра ли, че е политически труп, както *** до нея?Аман от лакомия, как се не наядоха за тези 23 години!
101
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Надето е лесна - само не спяла. А какво да каже ***? Сигурно трябва да се самозапали 5-6 пъти :)
100
3
 
10
 
! Отговори
чарли преди 11 години
Аман от смешници.Що не се скриете някъде.
99
5
 
13
 
! Отговори
УЖАС преди 11 години
Надке, толкова си погрозняла, че ку-рвалъка вече няма да те спаси, вече нема мераклии по теб, освен Трактора-*** май, дето те разчекваше навремето по дюшеците на басейна Спартак . . . когато те направиха агент под прикритие в редиците на СДС
98
3
 
10
 
! Отговори
Не така преди 11 години
Днес.бг,защо ми истихте коментара?Защото нарекох Кеворк с истинското му име,а имено рядко,смрадливо л...о,или защото казах,че има хора,които мразят Костов защото извади на светло ченгеджийското им минало, в това число и Кеворк и отмъщението им ще го преследва до дупка изглежда.За такива като Кеворк няма значение на кого ще се продадат-дали на комунистите или сега на ГЕРБ,които също са комунисти,важното е да има далавера,но продажника си остава ВИНАГИ ПРОДАЖНИК.
97
1
 
5
 
! Отговори
сънчо преди 11 години
А как спеше?
96
2
 
5
 
! Отговори
сънчо преди 11 години
А как спеше?
95
5
 
9
 
! Отговори
До 103 преди 11 години
Ти ми цитираш един човек с психически отклонения,който за жалост е бил гл.прокурор,за когото има съмнения за поръчкови убийства,който е ползван от Кеворк-една от *** на Бойко.Е,ако имаш толкова нисък коефициент на интелигентност и не можеш да отсееш зърното от плявата,си е лично твой проблем,но не занимавай публиката с елементарните си умозаключения.
94
3
 
15
 
! Отговори
буркана преди 11 години
Старата "десница" вече представлява група от няколко файтона, и във всеки файтон - само по един кочияш без пътници. И всичките файтони с бясна скорост са се запътили към едно място - политическото гробище. Наименованието Синьо единство само подчертава абсурдната ирония в цялата ситуация. Ами че те вече и реститутките и пещерните русофоби не искат да гласуват за вас бе, до там сте я докарали. Много вожд, малко индианец ... само че индианец вече няма.
93
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горката... Да не вземе от притеснение да си продаде и молчето... Крадлива сврака...
92
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
104, и какво - въобще да няма дясна партия в страната, така ли?
91
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Време е вече завесата да се спусне за 23-годишния син експеримент. Сбогом, другари!