14 областни управители агитират за изборите

От днес те вече са в отпуск
11
14 областни управители агитират за изборите
Срещата на Райков с областните управители. Снимка: БТА

Точно половината областни управители от днес са в отпуск, защото са ангажирани с предизборната кампания, която вече официално започна.

По този начин те се съобразиха с условието, поставено от министър-председателя Марин Райков на срещата му с тях на 2 април, да се придържат стриктно към законовите изисквания за подготовка и провеждане на парламентарния вот, съобщиха от правителствената информационна служба.

Още по темата

„Тъй като целта ни е да възстановим и да изградим доверие сред обществеността в нашия потенциал да бъдем прозрачни и безпристрастни, моля всеки един от вас да вземе решение за себе си. Това е в съответствие с желанието ми да отправим ясно послание към българската общественост, че вие ще бъдете безпристрастни“, заяви премиерът на срещата си с областните управители в началото на месеца.

В отпуск за участие в предизборната кампания излизат 14 областни управители: Цветан Асенов (Видин), Желязко Желязков (Добрич), Иванка Таушанова (Кърджали), Ивайло Петров (Монтана), Дончо Баксанов (Пазарджик), Иван Новкиришки (Плевен), Здравко Димитров (Пловдив), Валентин Василев (Разград), Стефко Бурджиев (Русе), Марин Кавръков (Сливен), Данаил Кирилов (София), Митко Стайков (Търговище), Ирена Узунова (Хасково), Димитър Иванов (Ямбол).

Областният управител на Бургас Константин Гребенаров е в отпуск, който няма отношение към предизборната кампания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОТ ТЕЗИ ОБЛАСТНИ ПОЛЗА НЯМА--КАФЕВАРКИ И ЗАЩИТНИЦИ НА ПАРТИИНИ ИНТЕРЕСИ..А ФИДОСКА УДАРНО СЕЧЕ ГОРАТА В БЕРКОВСКИЯТ БАЛКАН---ВСИЧКО Е ОГОЛИЛА..МАМИНАТА ТЯ
10
0
 
39
 
! Отговори
БГ преди 11 години
ДА СЕ ЗАКРИЯТ ВСИЧКИ ОБЛАСТНИ УПРАЛЕНИЯ ИЛИ ДА ОСТАНЕ САМО ОБЛАСТНИЯ С 4-5 СЛУЖИТЕЛИ. САМО ГЪЛТАТ ПАРИ А НИЩО НЕ ПРАВЯТ. КЪДЕ ИМА ПОДПИСКА ЗА ТОВА ?
9
0
 
35
 
! Отговори
Предизборен преди 11 години
Изборите да се проведат така:Всички кандидати подредени и народа ги замеря с камъни. Колкото останат те да влязат и от толкова да се състои парламента.Ха ха ха ха
8
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако на изборите България гласува с камъни и дърве а не с бюлетини,промени ще има.Когато България си спомни за народните хора и ръченици,на които всички играят по равно, тогава мафията на банките и престъпноста ще изчезнат и ще се живее прекрасно и достойно.Не ви харесва,ама е така.
7
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И с тях и без тях, от областите управи нищо не става!Не мога да се сетя за какво служат освен да харчат държавни пари и да ходят на разходки по БГ и чужбина на нашият гръб.Ако знае някой какво са направили през всичките тия години нека сподели?
6
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
така и не можах да разбера, каква им е работата на областните управители?Има си централна и местна власт, като местната са избраните кметове и общински съвети. К`ви са тия поплювковци, дето ги назначават за областни? второразрдни партийни активисти. Имат по 2-3-4 заместника + администрация!Освен да деактуват собствености, и да провеждат "партийната политика", друго няма какво да правят!търтеи
5
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
започват втасалите агитации
4
0
 
38
 
! Отговори
прукорорин преди 11 години
И правят предизборната агитация с пари на Областната оправа..Така , че нека да си правят предизборна агитация в отпуск , но парите ще си ги издължат в ЗАТВОРА.
3
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия номера вече сме ги виждали. Уж са в отпуска ама си командват подчинените по телефона и техните заместници им движат гербаджийските далавери. Целта е ясна - да се узурпира властта пак иначе работата на някои гербаджии е спукана. Така че не го представяйте това като някакъв висш морален акт, то и без това законът ги задължава да са в отпуска. Ако искаха да се правят на морални да си б яха подали оставките и тогава да ходят на избори
2
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като искат да агитират да хвърлят оставките първо, а те използват властта си за агитация
1
3
 
60
 
! Отговори
емо преди 11 години
гербаджийски ***