РЗС видя заговор между Костов, Станишев, Местан и Кунева

Партията се позовава на видео материал, циркулиращ в интернет
1 май 2013 13:38, Петя Славова
75
РЗС видя заговор между Костов, Станишев, Местан и Кунева
Лидерът на РЗС Яне Янев. Снимка: Булфото

Лъсна заговорът на Костов, Станишев, Местан и Кунева за съставяне на тяхно програмно правителство след 12 май.

Това обясниха в изявление до медиите партията "Ред, законност и справедливост", като се позовават на видео материал, който е в интернет пространството.

В него се виждал как дясната ръка на Костов Илко Семерджиев отговаря на журналистически въпрос за възможностите за съставяне на програмно правителство с участието на ДСБ, БСП и ДПС.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
8
 
! Отговори
Мунчо преди 11 години
Този всеизвестен гъзолизец отново тиражира небивалици! Не минава ден без пуделчето на Борисов и Цветанов да не хвърли някоя димка в публичното пространствоы Очевидно, добре му плащат за тези словестни провокации! Не знаеш ли бе,мъжка ***, че ДСБ има решение на своята конференция,че няма давлиза в коалиции с БСП и ДПС. И никое ръководство не може да наруши това решение.
1
3
 
9
 
! Отговори
СПЕШНИ МЕРКИ преди 11 години
ГДБОП да се разпусне - това е бандитска организация.След като заловят някоя група те или ми стават съдружници, вземат пари от тях и ги спасяват или пък ги използват за свои лични цели (за мокри поръчки например или взлом в жилища). Скалъпват измислици и срещу заплащане могот да подслушат всекиго под формата на законно подслушване.