Буруджиева пожела по-малко емоционални действия в НС

Миков е парламентарист, ще отстоява значението на институцията, смята тя
Обновена: 21 май 2013 14:15 | 21 май 2013 13:26,
9
Буруджиева пожела по-малко емоционални действия в НС
Снимка: Reuters

С призиви за по-малко емоционални действия и добри думи за новия председател на парламента започна първият ден в парламента на народния представител от "Коалиция за България" Татяна Буруджиева.

Емоциите от изборите още не са преодолени, заяви тя и допълни, че е нормално в първите си обръщения част от политическите партии да са по-емоционални.

С особена емоционалност се отличи лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който напусна залата и отказа да гласува за председател на НС, както и да предложи свой зам.-председател. Буруджиева припомни, че парламентът е една от най-важните институции в България и трябва да се мисли за парламентаризма.

Отговорността на всеки един народен представител тук ще е важна, заяви още депутатът, като допълни, че колегите й, медиите и гражданите трябва да осъзнаят този факт.

Още по темата
21 май 2013 10:15
70
"Абсолютно всяка парламентарна група е важен фактор, защото позицията на всяка една е част от общата позиция на парламента", категорична бе Буруджиева.

Буруджиева беше доста ласкава за своя колега Михаил Миков. По нейни думи той е парламентарист, който ще отстоява значението на институцията.

Няма как да гласуваме и дадем доверие на един председател, какъвто беше Цецка Цачева, която принизи ролята и значението на българския парламент, добави Буруджиева.

ГЕРБ номинира днес Цачева за поста, но кандидатурата й беше отхвърлена. В 41-вото НС Цачева си навлече много критики от опозицята за начина на водене на заседанията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Историк преди 10 години
До Анонимен 2Нещо се поразмърдахте, фашистки семки! Христо Луков е този, който искаше да пратим наш корпус да се бие със СССР. Какво ли значи това в цифри? 100000, 150000 български момчета да оставят костите си в необятната руска земя! Когато агитирал строен полк и командвал:"Който ще отиде доброволец, крачка напред! Марш!", нито един войник не направил тази крачка. Иван Бураджиев и Виолета Якова трябвало да изпълнят екзекуцията. Бураджиев само ранява ***, Якова го застрелва. А това с Кюсте
6
2
 
9
 
! Отговори
xari potar преди 10 години
MIKOV E PREDI VSI4KO KOMUNIST POSLE KAKYVTO I DAE IST.BOJE PAZI BYLGARIQ OT TAKIVA.MIKOV PREDI NQKOLKO MESECA BE NA INSTRIKTAJ V MOSKVA I TOLKOVA GLUPOSTI IZRASI TAM,4E DA TI SE ZA4ERVQT U6ITE.PODLOGA NA MOSKVA E MIKOV.TEJKO NI OT KOMUNISTI
5
1
 
11
 
! Отговори
Ганди преди 10 години
Отдавна усещах, че тази журналистка е една червена ***. Най-после си отиде на мястото. Дано да не е задълго.
4
12
 
12
 
! Отговори
petko.petkov1987 преди 10 години
ГЕРБ са уникални-калинките, които не влязоха в парламента са ги пуснали по форумите
3
9
 
27
 
! Отговори
тъпчо преди 10 години
Ами до тук я докарахме....дъщеря на убиец да ни учи на морал........
2
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Буруджиева е дъщеря на комуниста Иван Буруджиев, който в съдружие с евреи уби най-безцеремонно героя и патриот ген. Луков. Крайно време е вече да се скрие някъде под някой камък и да спре да размахва поучително пръст на народа..
1
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Татяно,как е климактериума,***?!?