Сидеров и Московски аха да се разберат по мъжки

Лидерът на "Атака" ми каза "мангал мръсен", оплака се ексминистърът
Обновена: 31 май 2013 16:02 | 31 май 2013 11:14,
422
Сидеров и Московски аха да се разберат по мъжки
Волен Сидеров i Ивайло Московски в словесен сблъсък. Снимка: Impact Press Group

Нов скандал между ГЕРБ и “Атака“ избухна в Народното събрание, този път направо в пленарна зала. Острата размяна на реплики, които не се чуха, тъй като не бяха от парламентарната трибуна, беше между лидера на “Атака“ Волен Сидеров и бившия транспортен министър и сегашен депутат от ГЕРБ Ивайло Московски.

"Не е по моя вина. Слизайки от трибуната, Волен Сидеров каза: “На теб ще ти замръзне усмивката, мангал мръсен“. Възпитанието ми позволи да го поканя да излезе навън да ми обясни кой е мангал и на кой ще затваря устата", разясни Московски.

По негови думи, откакто Сидеров е в НС, прави само провокации и като пример даде вчерашния скандал пред стаята на ГЕРБ след срещата на Бойко Борисов с Яне Янев.

Друга версия на събитията даде пък Сидеров. Някаква агресия виждам у тези хора, обясни лидерът на националистите, като допълни, че това се държи на страха за разкритията на управлението на ГЕРБ у сегашните депутати от партията на Бойко Борисов.

Колегите могат да потвърдят, че от сектора на ГЕРБ идва непрекъсната вълна от агресия, език на омразата, озлобление за това, че "Атака" им спря връщането във властта, заяви лидерът на партията.

Сидеров се закани, че ще се погрижи Московски да стигне до съд. Това, което Московски ми каза, е доста скандално, за това какво му е казал Волен Сидеров, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на въпрос на Dnes.bg за коментар на скандала в пленарна зала.

Още по темата
Той също припомни вчерашните сцени пред стаята на партията му при срещата с РЗС.

По думите на Бойко Борисов с тези провокации „Атака“ цели медийно внимание и опит да прикрият подкрепата си

"Да не им обръщам внимание", заяви Борисов в отговор на въпрос на Dnes.bg каква ще е стратегията на ГЕРБ спрямо провокациите на националистите. "Затова го извиках Московски да го предупредя, че е по-добре той да отнесе някой и друг шамар, отколкото да направим такова нещо", посочи бившият премиер.

Борисов все пак допълни, че се надява да не се стига до шамари в пленарна зала.

Целта на всичко това е отклоняване на общественото внимание, заяви Борисов. По негови думи БСП се опитва да избегне обясненията за щедрите си обещания, които, както стана ясно от думите на Борисов, според него няма да се изпълнят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


422
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
302
5
 
1
 
! Отговори
катрин преди 10 години
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МОСКОВ. АКО СТЕ ОТ МАЛЦИНСТВОТО ,НИЩО ЛОШО,НАПРОТИВ ПРАВИ ВИ ЧЕСТ ЧЕ СТЕ ЗАСЛУЖИЛ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА,НО АКО СТЕ ЗАСЛУЖИЛ ЕТИКЕТА-"МРЪСЕН",ЗНАЧИ Е ВАШ ИЗБОР. НЕСЕ СЪРДЕТЕ,ДАЖЕ ВСЕВИШНИЯТВИ ГОСПОДАР ББ, НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ. ТОЙ ВЕЧЕ СЕ ЧУДИ ,НА НЕГО КОЙ ДА ПОМОГНЕ. ИЗВЕНЯВАЙ...
301
8
 
7
 
! Отговори
я се скрийте преди 10 години
Я СЕ СКРИЙТЕ ГЕРБЕРИ ТИКВОПОКЛОННИЦИ! Отивайте при тиквата - вожд, Бате Боко
300
8
 
4
 
! Отговори
Verno преди 10 години
кво се бъзикате с Волен...бил зле...да не би ББ да е бил по-добре, мутрягата?!?! Банкянски ***, но вие не му търсихте кусури-защото се оприличавате ли?
299
8
 
6
 
! Отговори
по пътя преди 10 години
Болен е политическа *** и обича само парите.
298
10
 
5
 
! Отговори
хех:) преди 10 години
До gogoкво се бъзикате с Волен...бил зле...да не би ББ да е бил по-добре, мутрягата?!?! Банкянски ***, но вие не му търсихте кусури-защото се оприличавате ли?
297
2
 
11
 
! Отговори
BG canada преди 10 години
Ataka=DpsSiderov=DoganDogan sazdade ataka za da si darji reitinga.Toi dade pari na siderov za partiata da si napravi.Natzionalisticheakata ideia e dobra no Volen e PREDATEL.
296
12
 
5
 
! Отговори
баба преди 10 години
ама много *** народ сте бе...плюете разпенявени Сидеров,срамувате се от него!,Браво бе!Иначе сте ,,голема работа'',когато гледате другите,,гениални'' политици,дето,,културно'' ви е'ха фамилията ред поред,та цели 24 години!Сега Волен ви бил предал!Нещастни душици сте!Предатели и болни сте всички вие,дето само се криете в храсталаците и кяфкате..И все някой ви е крив,че сте некадърници!Нали искахте Боко,Серго,Костов...гласувахте!Дръжте ги сега за топките и не мрънкайте..или излезте на улицата
295
5
 
7
 
! Отговори
Rummy__ преди 10 години
Сидеров да не се прави, че има нещо против ***..
294
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами какво да му каже Волен на тоя черен *** Москов, че е бял ли? Ако не обича да му викат ***, може да е кюнец, печка или *** - както му харесва!
293
6
 
10
 
! Отговори
таратора преди 10 години
Обикновено агресията е доведена от прикрити комплекси .За Сидеров малко се съмнявам дали е мъж.Не е ходил в казарма.Жените не му се задържат.И много се вълнува за темата "ГЕЙ".Така че ,г-н Московски го е настъпил по мазола като е споменал "мъжки":))
292
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех Атака, Ех ДПС!
291
1
 
4
 
! Отговори
Istinata преди 10 години
Izglejda vse edno Siderov kazva na MOskovski:Ne be pri4ulu ti se e ... ne sum kazal taka...ne mi se izliza i t.n.Durto Demencialno ***..
290
7
 
27
 
! Отговори
бясно куче в АТАКА преди 10 години
Откакто Капка го напусна, явно няма кой да подсеща Болен Сиктеров да си пие хапчетата и съвсем е изперкал! Дано не почне в скоро време и да хапе.
289
28
 
18
 
! Отговори
Bobo преди 10 години
Господа от ГЕРБ знам ,че мразите Сидеров ,но той постъпи наистина като държавник като даде шанс на новия кабинет макар и самия той да не го подкрепи.Аз също не подкрепям новия кабинет но осъзнавам в какво положение ни е страната ,и че сега не ни е до нови избори.
288
4
 
6
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
До DORIANАмериканизираното балканче смята в центове , не в стотинки , а ? хахаха ***, асимилирана *** !
287
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До bariera_61ne
286
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 99Da
285
11
 
30
 
! Отговори
DORIAN преди 10 години
Избягал от АтакаПрестанете да обръщата внимание на тоя *** Волен!Този *** вече е изтрещял тотално!Скоро някой ще го думне с 20-центов патрон и сагата ще приключи!
284
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До istinski-patriotАватара ,който си сложил е интересен . Преди малко повече от месец, се навършиха 68 години от смъртта на фюрера . Въпроса ми е, ти към кои се причисляваш , защото снимката, която си сложил дава отговор на този въпрос в известен смисъл . Хайл .......
283
0
 
4
 
! Отговори
sunny преди 10 години
До chmatkaЕ, все пак за разлика от него повечето от нас имат елементарно възпитание..