ЕС може да замрази членството ни, плаши Кунева

"Писмото на посланиците е последно предупреждение"
Обновена: 10 юли 2013 16:14 | 10 юли 2013 13:21, Камелия Цветанова
303
ЕС може да замрази членството ни, плаши Кунева
Меглена Кунева. Снимка: Булфото, архив

Според лидера на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева общото становище посланиците на Германия и Франция, които призоваха за "отказ от олигархичния модел" на управление, заради който вече четвърта седмица гражданите в България протестират срещу политическия модел и кабинета "Орешарски", е последно предупреждение за България.

След това изявление можем да очакваме само всички 27 страни да замразят членството на България в ЕС и вземането на решения, като се надявам да не се стигне дотам, коментира тя в Русе, предаде БТА.

Още по темата
Кунева заяви, че часът е "дванайсет без една секунда" и безпрецедентната декларация на двамата посланици на страните, наречени "моторът на Европа", е отношение на столиците на тези държави.

"Това е отношение на едно правителство, доминирано от социалисти, каквото е правителството на Франция, и едно правителство, доминирано от ЕНП, каквото е правителството на Германия", отбеляза Кунева и допълни, че ЕС е абсолютно единодушен в оценката какво се случва в България.

По думите й писмото казва "Осъзнайте се. Разчитаме повече на хората, които са на улиците, отколкото на политиците, представени в парламента".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
1
 
4
 
! Отговори
lewskar преди 10 години
Пръмова ,Мисис Йес,Пъпунева,ей ти ли си най-големият демократ?Ти Ли ще "замръзяваш членство то ни",ей ЛЪЖКИНЮ.Нищо не става от теб и мижавата ти партийка,по-скоро ще гласувам за някой ЛАЛУГЕР или ПАВИАН да ме управлява отколкото ти.ЕЙ НЯМА ЕДИН ПОЛИТИК ,КОЙТО ДА ЗАСЛУЖАВА ГЛАСА НА ХОРАТА.НИТО ЕДИНСамо мамелюци,поп кръстювци ,шумкари,айдуци,мутри,куки,доносници ,олигарси и т.н.ЕДИН ЧИТАВ НЯМА ЕДИН....................А И ТАЯ ,ще ми дава на посока.............
217
1
 
5
 
! Отговори
ВАско преди 10 години
Кунева, лъжлива ***, скрий се в дупката си и никога повече не се показвай ! И заради теб сме на тоя хал. Как те не е срам да се изявяваш по медиите , антибългарко *** ?
216
2
 
12
 
! Отговори
Ха дай де преди 10 години
Европейският съюз няма да ни замрази, защото ще се усетим, че без него сме по-добре, особенно като не плащаме годишната си такса от близо милиард евро и ги използуваме за съживяване на икономиката. България само ще спечели. Ще загубят само олигархичните играчи у нас.
215
0
 
4
 
! Отговори
Големия удушвач преди 10 години
Нека посланиците или някои от тези , които подкрепят изказването им да кажат - как ще стане този "отказ от олигархичен модел" на управление ???!!! Какво трябва да стане и как ?!
214
1
 
1
 
! Отговори
Големия удушвач преди 10 години
До супер седемВлизането в ЕСстана по времето на тройната коалиция - през 2007 г. А мандатът им беше от 2005 - 5009г. ! Предпоставки за влизането направи Кобурга.
213
0
 
2
 
! Отговори
es преди 10 години
До бай Иван,този път със бате Боико
212
0
 
1
 
! Отговори
Хей БРАДЪР преди 10 години
До эллл бэнди Хей брато-никак не си вървежен с Монголоидните си прийоми! смени си тактиката,или ника....Може да те приемат една идея по-сериозно в бъдеще. Това не го приемай лично! Само приятелско намигване.
211
2
 
3
 
! Отговори
супер седем преди 10 години
това е най-яката статия, която съм чел от доста време насам! много добре казано и всичко си е самата истина. ноооо, боли ги ку*еца комунистите - не са вкарали те българия в ес, не са сваршили грам работа откакто се имат сто години вече, само лаврите обират и забатачват, разбиват, трошат, унищожават - китайски червени дракони, бррр!
210
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Евромъстия! Отвращава ме
209
1
 
17
 
! Отговори
демократ преди 10 години
Ненормална жена, лакома само за пари!
208
1
 
19
 
! Отговори
KJx2 преди 10 години
Тая може да плаши на бустана
207
3
 
0
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
До ПешоДу--то със сигурност ще ти отворат и анадолци барабар с донски казаци шъ ти поканят.
206
7
 
8
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Слави Бинев по СКАТ заяви,че ще има санкции от ЕС към правителството на комунистите,в резултат на което ще пострада народа.Европа не иска фашисти и комунисти.Време е да се отървем от ДИКТАТОРИТЕ КОМУНИСТИ-МАФИОТИ.Африканците им светна лампичката и се надигнаха,докато българите сме като охлюви.Демонстрации трябва да има не само в София и Варна,а и в останалите градове,каквито имаше при свалянето на Жан Виденов и компания.Хайде младите,действайте,вие сте на ход.Следващите без Бойко и Пръмова....
205
0
 
9
 
! Отговори
ss преди 10 години
тая тъпата не разбрала че са вече 28 страните.иначе тясна спициалистка по отношение на ес
204
3
 
2
 
! Отговори
hunter преди 10 години
До ПешоЩе ти отворят блоковете бе, Пешо. И вода ще можеш да си наливаш от охладителите. Ще цъфнеш и ще завържеш.
203
2
 
17
 
! Отговори
damata преди 10 години
*** офца си и моля те не ни давай препоръки как да живеем! Не искаме да виждаме въобще!
202
1
 
0
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
До krasimirvmПреди да напишеш това да беше прочел малко руски форуми......
201
1
 
0
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
До krasimirvmПреди да напишеш това да беше прочел малко руски форуми......
200
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
taq kolko e smeshna i protivna zemi se skrii be ohluv
199
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха, Кунева, недей да говориш смехории. А са ни замразили, а сме почерпили.