Край с кодовите имена на МВР акциите

Министър Йовчев обеща да бори контрабандата
Обновена: 23 юли 2013 16:31 | 23 юли 2013 16:16,
29
Край с кодовите имена на МВР акциите
Цветлин Йовчев Снимка: Булфото

Без кодови имена на акциите на МВР и сериозни мерки за ограничаване на сивата икономика и контрабандата обеща във Варна вътрешният министър Цветлин Йовчев.

Той обаче подчерта, че неговото министерство не е институция, която самостоятелно и единствено може да реши проблемите с корупцията.

“Единственият правилен начин е да имаме правила и процедури, които всички спазваме. Една много добра стъпка в тази посока са промените в Закона за обществените поръчки”, обясни Йовчев.

Той допълни, че МВР, прокуратурата и ДАНС работят много активно заедно срещу контрабандата и финансовите престъпления срещу бюджета.

“Проведени са няколко работни срещи и вече има планиран комплекс от мерки. Надявам се съвсем скоро да имаме и практични резултати в тази посока”, каза вътрешният министър и призна, че проблемът едва ли ще бъде решен напълно.

Той обаче подчерта, че се надява на добри резултати, които ще подпомогнат събираемостта и ще попълнят бюджета. “ДАНС функционира, служителите на ГДПОБ са командировани от МВР и изпълняват задълженията си”, заяви Йовчев.

Той уточни, че в процес на прехвърляне са логистичната база и архивите, които се ползват от служители на ДАНС.

"Полицейските акции вече няма да бъдат кръщавани с кодови имена", каза още вътрешният министър. По думите му следващата акция ще бъде там, където има  готовност да се направи нещо, което да е наистина значимо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
pesho преди 10 години
само балшой приказки близо два месеца, никакви акции престъпните босове избухват по курортите, бизнеса им върви ... ти си най-долния *** цветлине... като напусна президентството нали си имал лични планове ... това ли бяха те да помогнеш на БГ Босовете ?!?!
23
0
 
2
 
! Отговори
rothmann преди 10 години
Защо не казвате направо, че дошъл края на акциите на МВР изобщо !Да живее престъпността !
22
0
 
3
 
! Отговори
6 преди 10 години
Никой нищо не работи от ГДБОП бе лъжец. Защо служителите от ГДБОП минават на тестове за интелигентност, тест по грамотност, психотест, детектор на лъжата, събеседване с психиатри а нито един държавен служител не минава през такива тестове. Защо данъчни и служители в министерствата не минават същите тестове. Защо прокурори съдии и министри не минават същите тестове. Те са най корумпираните ***.
21
1
 
8
 
! Отговори
mind twist преди 10 години
Какви акции бе Йовчев. Нали извадихте борбата с организиранате престъпност от МВР. Сега само котки от дърветата ще сваля МВР.
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поздравявам министъра със залавянето на 83 годнишния наркобарон от село Самоводене. Вече гражданите ще спят спокойно.
19
2
 
7
 
! Отговори
Плановик преди 10 години
Никога повече кодови имена и секретност, Йовчев.Необходими са ред,планиране и гласност!Ще давате обява в поне три централни ежедневника-напр. на 32 мартември, в 25,37 часа, ще бъде извършена внезапна проверка на марсианската митница!Така ще решите въпроса и с изтичането на информация!И задължително Бареков да отразява хода на операцията!Така ще постигнете блестящи резултати! Пожелавам нови,по-големи успехи в разбиването на мафията!
18
0
 
7
 
! Отговори
55 преди 10 години
Някой да разбра нещо от последното изречение?Нещо от рода на:Този е онзи дето го таковахме там дето онзи такова онуй нещо......
17
1
 
6
 
! Отговори
55 преди 10 години
Значи нямат намерение да говорят за акциите!Всичко ще е скрито-покрито!Съвсем по комунистически......
16
5
 
3
 
! Отговори
Христо преди 10 години
НЕ ВЯРВАМ,ТОВА СА САМО ОБЕЩАНИЯ И ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА!!!МНОГО ПО ВАЖНО Е НАЙ ПОСЛЕ ДА СЕ РЕШИ ВЪПРОСА, КОГА В МВР ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СИ ПЛАЩАТ САМИ ДАНЪЦИТЕ,ОСИГУРОВКИТЕ,ГОДИНИТЕ ЗА ПЕНСИЯ ДА СЕ УВЕЛИЧАТ,ДА СЕ СЪКРАТИ СУМАТА ЗА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ПРИ ПЕНСИЯ !?ТЕЗИ ПРИВИЛЕГИИ /ПРАВА/СА В НАРУШЕНИЯ НА КОНСТИТУЦИЯТА,И ПРИ ТАЗИ ЖЕСТОКА КРИЗА ХОРАТА ИЗНЕМОГВАТ А ПЛАЩАТ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ТЕЗИ ПРИВИЛЕГИИ/ПРАВА/А ОСТАНАЛИТЕ РАБОТЕЩИ ЗАЩО НЯМАТ ТАКИВА ПРАВА................
15
8
 
6
 
! Отговори
бв преди 10 години
изобщо не ме интересуват твоите кодови операции!!...гледай да опазиш полицаите да не застанат на страната на протестиращите защото тогава не ви виждам по паветата ...ще се лее скоро кръв и няма да видите отпуска,а направо СБОГОМ *** !!!
14
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Край на проблемите на мафията с МВР. Отново могат да вършеят на воля, само процентче за коалицията ще е нужно.
13
4
 
1
 
! Отговори
Keep Fucking преди 10 години
11Селяк,някой да ти е искал скапаното провинциално мнение??
12
0
 
6
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 10 години
Жалко, тъкмо бях станал фен на кръщаването на акции, това акция "Дупетата" или акция "М.И.Л.Е.В" ("Мастит Измамник Лицемер Е Вреден") са ми сред любимите.
11
7
 
16
 
! Отговори
KeepWalking преди 10 години
Ей кавал направи акция с кодово име ОСТАВКА,толкова ли е сложно
10
3
 
22
 
! Отговори
KeepWalking преди 10 години
Да си кажем истината.....По магистрла Тракия по Станишево време която тогава не съществуваше имаше магистрални грабежи...Дойде ГЕРБ постройха магистралата и тартора на групата беше застрелян.....Отвличанията спряха.....Жалко за България,но българите сами си докараха Станишев на власт......
9
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая мадама Йовчев-а вярва ли си или само си говори. Ако тоя пребори контрабандата тутакси ще бъде низгвернат от ....управляващите бсп и дпс. Започвам да броя успешните акции без кодови имена. До сега - няма такива.
8
6
 
3
 
! Отговори
mlad_realist92 преди 10 години
След Богомил Бонев - МВР не може да случи на министър. Сегашните управляващи пропиляха шанса си с Младен Червеняков. Жалко за служителите на МВР.
7
3
 
13
 
! Отговори
inatut преди 10 години
Край с кодовите имена, край с акциите..Да живее вис и сик..
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва да има една последна,голяма операция за финал с кодовото име "Свинските черва Ф.З.->И.Ф.->Ц.Ц.->Б.Б."
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искам за последно акция с име Б.О.К.О. М.Я.Н.К.О.Ф. П.Р.А.С.И. и Ц.В.Ъ.К.Н.Я.