Майдън Сакаджиев оглави Агенцията по рибарство

Висшето си завършил в Университета по библиотекознание
Обновена: 2 авг 2013 16:38 | 2 авг 2013 15:38,
81
Майдън Сакаджиев оглави Агенцията по рибарство
Майдън Сакаджиев Снимка: МЗХ

Майдън Сакаджиев е назначен за изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури със заповед на министъра на земеделието и храните проф. Димитър Греков. Това съобщиха от пресцентъра на земеделското министерство.

Заповедта на министъра е от днес. От 11 години Майдън Сакаджиев работи в структурата на ИАРА в Териториален сектор Плевен като главен специалист „Риболовен контрол”.

Майдън Сакаджиев завършва висшето си образование в Университет по библиотекознание и информационни технологии със степен магистър - специалност „Мениджър на информационната сигурност”.

Придобил е удостоверение за допълнително обучение „Мониторинг, контрол и надзор на рибарството и аквакултурите”.

Подробностите за мотивите за новото назначение обаче не са обявени. Сакаджиев поема поста от Драгомир Господинов, който беше назначен в края на 2011 година.

Припомняме, че от БСП поискаха оставката на Господинов с мотива, че той е агитирал за Лиляна Павлова по време на предизиборната кампания на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: ИАРАМайдън Сакаджиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Във всички форуми е пусната информация за служител на иара в свищов .абсолютни лъжи стари интриги.който иска да напише официални жалби и да се види каде е истината.
62
0
 
2
 
! Отговори
рибар преди 10 години
Тогава в полицейското управление в крайдунавския град е образувано досъдебно производство. След разследването е установено, че извършител на престъплението е Димитров.На 18.03.2013 г. той е привлечен в качеството на обвиняем от прокуратурата в СвищоДОКОГА ЩЕ РАБОТИ ТОЯ БРАКОНИЕР В ИАРА ГОСПОДИН САКАДЖИЕВ?
61
0
 
0
 
! Отговори
рибар преди 10 години
Инспектор от ИАРА с обвинение за убийство на глиган44-годишен от Свищов, криминално проявен и осъждан за кражби и противозаконно отнемане на МПС, е обвинен в отстрел на едър дивеч без разрешение, съобщи вчера Областната полиция. Димитър Димитров е държавен служител и инспектор в Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) в Свищов. Той е дългогодишен служител и е известен като Митьо Черния.През август миналата година в полицейското управление в Свищов е получен сигнал от ловен надзирател, който обяснил, че в местността Блатото в напоителен канал е намерил трупа на диво пра
60
0
 
1
 
! Отговори
Chris Nenov преди 10 години
youtube/watch?v=gHQmOH1LC8Q
59
0
 
1
 
! Отговори
от Уикипедия преди 10 години
Някои автори свързват Левски с масонството, като допускат, че той бива посветен като масон през 1861 г.[3]Това твърдение е категорично отречено от някои академични автори,[4] макар те да не отхвърлят възможността Левски да е бил запознат с масонските идеи. Той владее отлично няколко езика: турски, гръцки и арменски, които се оказват полезни в революционната му дейност.
58
0
 
5
 
! Отговори
Mk_ преди 10 години
Ей го поредния кадър. Чудя се как може толкова много *** да има в тая. Това да гласуваш за БСП или ДПС требе да си пълен абориген.
57
1
 
11
 
! Отговори
млад меринджей преди 10 години
Господари на ефира да направят едно интервю с тоз млад меринджей за да видят всички и чуят какъв *** е начело на ИАРА.Свършиха ли грамотните хора в тази държава.Пази Боже!Ще продължи да бъде председател на Общински съвет в Никопол, да бе нали докато има балъци ще има и тарикати.Всеки си заслужава управлението.Честито!
56
2
 
28
 
! Отговори
ВАЛО преди 10 години
България, събуди се! Измети ***!
55
1
 
27
 
! Отговори
Nikopol преди 10 години
Боже, боже.... Аллах, Аллах!. Наш Майдън името си не може да напише без правописна грешка, те го направили изпълнителен директор!...Тежко на таз държава...И сигурно ще продължи да бъде и Председател на Общинския съвет в Никопол, за да може и от там да взема сигурно поне 1500 лева.Боже, боже, боже.....Аллах, аллах, аллах...
54
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бу сектири, хамза вели татладжиклар, Волен Сидеров патласън ому шашък.
53
2
 
25
 
! Отговори
меланин преди 10 години
още малко по-тъмна снимка и въобще нямаше да го видя... ДО КОГА ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ, ТУРЦИ, *** И ПОМАЦИ???
52
2
 
17
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
Майдън?!? Какво по дяволите...
51
2
 
32
 
! Отговори
горо преди 10 години
*** този път освен до национална катастрофа,глад и мизерия май ще ни доведат и до гражданска война с такива назначения.
50
2
 
25
 
! Отговори
Filio преди 10 години
Този *** толстолоб на кого ли е Облизал г...а
49
2
 
14
 
! Отговори
x2x3x преди 10 години
Нека да погледнем и ползите от едно такова назначение! Открива се невероятната възможност българските шарани да получат по-добро образование, а оттам е логично в бъдеще да кандидатстват в някой престижен университет, може и в чужбина. Обаче, добре е в министерството да обсъдят въпроса с червеноперките! Да не започне едно запазване на места в по-хубавите паралелки в училищата, ще се появят съмнения! А всички знаем за задкулисните връзки на червеноперките с БСП.
48
3
 
34
 
! Отговори
Maks преди 10 години
Що за идиотщина е това, библиотекар ще управлява изпълнителна агенция по аквакултури ! Оставка !!!!!!
47
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво , дрогари!Страхотно назначение.Да му дадем ли шанс?станишев и доган дали си пийват на една софра?ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!
46
2
 
21
 
! Отговори
Zlatin.Mladenski преди 10 години
След толкова години!?!?Че те управляваха със НДСВ, после с БСП и сега пак с БСП, общо взето почти постоянно ни управляват
45
3
 
20
 
! Отговори
BALGARI преди 10 години
BALGARI,SABUDETE SE SABUDETE SE BALGARI I VIGTE KAKVO STAVA V STRANATA NI SLED TOLKOVA GODINI PAK TURCI 6TE NI UPRAVLQVAT kADE OTIVA bALGARIA
44
0
 
13
 
! Отговори
boyanmw преди 10 години
Ако го бяха направили министър- председател, или евродепутат, пак щяхте да мрънкате, няма угодия, ей.. Може да обича да се храни с риба, те библиотекарите са едни такива чревоугодници... примерно шаран в пергамент или в паос си е ехтраЕдна баба даваха вчера, бракониерка, дето и направили акт за 2 въдици 7 хил. лева, бабата нищо не хванала, ама ще плаща, та сега ще й удвои глобата Мейдън на 14 хил., кво се праи, че нема пари...