ГЕРБ няма как да бутнат кабинета, убедени са от "Атака"

"Дори да сме "за" вота на недоверие, един глас не стига"
Обновена: 17 сеп 2013 14:12 | 17 сеп 2013 14:12,
70
ГЕРБ няма как да бутнат кабинета, убедени са от "Атака"
Станислав Станилов Снимка: архив, Булфото

Вотът на недоверие, който ГЕРБ предлага, ще има само политическо отражение, защото те няма как да свалят това правителство. Това заяви пред „Фокус” депутатът от „Атака” Станислав Станилов, след като стана ясно, че в четвъртък бившите управляващи внасят в Народното събрание искане за вот на недоверие заради цялостното управление на кабинета „Орешарски“.

Станилов определи внасянето на вота на недоверие като продължение на протестите. „Ситуацията е така поставена, че дори и евентуално „Атака” да гласува за вота на недоверие, заедно с ГЕРБ, правителството не може да падне, тъй като ще липсва един глас”, разясни депутатът.

„Това е пълен цирк и ние в този цирк няма да участваме. Не сме вземали решение”, заяви още Станислав Станилов.

По думите му „вместо ГЕРБ да предложат нещо ново като истинска опозиция и да създадат нова платформа, с която да привлекат хората, те разиграват някакви дребни политически циркове”.

Още по темата
„От това нищо няма да излезе”, заключи народният представител от „Атака”.

По-рано лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов уточни, че мотивите за вота „са лъжите и провалът“ на управляващите във всички сфери. От левицата вече подчертаха, че искането на ГЕРБ за вот на недоверие няма основания.

От ДПС все още не са коментирали намерението на бившите управляващи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
30
 
! Отговори
Иван преди 10 години
На господина от снимката му е пределно ясно,че дори от БСП и ДПС да се храчат в лицето на Сидеров ще подкрепя кабинета защото както останалите и Атака следят социологията и това не им дава възможност да мислят .ГЕРБ са наясно че вота няма шанс но е тяхно задължение пред избирателите да декларират несъгласие с политиката съсипваща държавата.
38
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тeзи *** от АТАКА, как замлъкнаха,нито дума нeказват за това чe изобщо няма да има повишаванe на мин заплата.нито това чe няма да има дeцки за българчeтата,нито за турскитe областни управитeли как мълчат само просто нямам думи.Тeзи *** щe крeпят това правитeлство до послeдно защото знаят чe вeчe са политичeски труповe,и парламeнт няма да видят повeчe.
37
22
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
При условие че герб имаха цялата власт, немога да разбера какво искат сега?
36
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
3 пъти доведоха страната до фалит шумкарите -1960 , 1972 и 1989. Първите 2 пъти продадоха златния резерв на руснаците за да се спасят от фалит, третия път си спретнаха пленум - махнаха Тодор и станаха капиталисти.
35
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А агент Сидеров с пурата, с коняка и с дантеленият чорапогащник беше първият фанфар на групировката ГЕРБ,а сега на БСП-то и ДПС-то....к*рве!.
34
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както е казвал Бай ***: аферим, кардашлар, големи *** излязохте!
33
13
 
1
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
"ПРИНОСЪТ" НА ГЕРБ - ПОДБУТВАНЕ НА МЛАДЕЖ И БЕЗРАБОТНИ - КЪМ РАЗФОКУСИРАНИ ПРОТИВОЗАКОННИ ПРОТЕСТИ, НАПОМНЯТ, ЧЕ СЕ НАЛАГАТ АНАЛИТИЧНИ ДЕЙСТВИЯ - ДО ДЪНО.
32
0
 
25
 
! Отговори
Р. преди 10 години
Точно пък от Атака да говорят за циркове е несериозно, при положение, че на тях цялото им съществуване е базирано на създаването на дребни циркове и говорене на глупости.Истината е, че всичките така са се хванали за клона, че пускане няма. Само на ГЕРБ им е угодно вота да е успешен, другите тъкмо са влезли в парламента, къде ти ще излизат за доброто на България. Да не са луди
31
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този природно *** ли е или мисли, че ние сме прости? Ако Атака е "против" - правителството пада, защото Пеевски не може да гласува! Тези, БСП и ДПС така си печелят гласовете! Лъжат, а простите хора им вярват! Мазник смотан - аз съм от Хасково и ме е срам, че беше депутат точно от Хасково!
30
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А питам аз кабинета - защо за 100 дена не са сменени шефовете на полицията, КАТ, НАП, ДКХ...ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ИМАТ СЕРИОЗНИ ПРОПУСКИ КАТО НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРИХОДНАТА ЧАСТ - НАД 1 МЛРД.! 2. КАДРИ НА ГЕРБ СА, ЗАЕДНО С ЕДИН МИНИСТЪР! 3. НЕ СЧИТАМ, ЧЕ ТЕЗИ ХОРА СА ЗА ТЕЗИ ДЛЪЖНОСТИ, КАТО МНОГОКРАТНО СА ГО ДОКАЗВАЛИ. ВЪПРОСА Е КАБИНЕТЕ КОГА ЩЕ ГИ СМЕНИТЕ ИЛИ ВЕЧЕ ИГРАЕТЕ КОМБИНА С ТЯХ???!!!
29
0
 
12
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
do 25: забравяш златния глас на отговорния политик Сидеров БСП + ДПС + Сидеров = 119 или останалите пак нямат мнозинство.
28
0
 
0
 
! Отговори
yasensl преди 10 години
до 30Като онези дето се върнаха и се качваха по покривите на къщите си да си търсят ключовете ли?
27
6
 
36
 
! Отговори
Нов преди 10 години
СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА АТАКА! Ръката да ми изсъхне.Простете ми, сбърках.
26
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като не знае какво да прави този ***, какво си мислите.то глава трябва за да се измисли нещо смислено с кратуна пълна с тиквени семена няма да стане.Ако изпратя бай Мехмед от наше село, със сигурност ще направи нещо поумно от този пожарникар. А между другото,взехте много да подценявате Местан или който да е от ДПС, - само ще кажа ,че от изселниците в Турция дето вие не ги искате тук , 80% са на висши длъжности или успели бизнесмени. А че България се влачи и гладува ,това не ви интересува
25
3
 
26
 
! Отговори
от АИМ при БАН преди 10 години
кой е Станилов. Археолог, добровелн сътрудник на V-то ДС, приятел на Русия, по убеждения паракомунист. Сянка на Сидеров.
24
13
 
3
 
! Отговори
ghostmeister преди 10 години
До Анонимен 24Станилов не е туркофил,не дрънкай глупости!
23
5
 
25
 
! Отговори
yasensl преди 10 години
До 18Предател е този който влиза в парламента като националист и прави коалиция с етническа партия.
22
3
 
32
 
! Отговори
Харалампи преди 10 години
А чухте ли какво каза в Биг Брадър ромът Ангел на националиста Пламен Чернев? Че от Атака в гр. Пещера за изборите са търсили да купуват ромски гласове, като са започнали от 20лв и са стигнали до 100лв. Това показва колко мръсно нещо е политиката и всички гонят само КОКАЛА!
21
5
 
27
 
! Отговори
stun преди 10 години
Точно сега правителството може да падне, понеже депутатите са 238. Като двамата липсващи са от БСП и ДПС. БСП + ДПС = 118, ГЕРБ + АТАКА = 120.
20
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТУРКОФИЛА СТАНИЛОВ СЕ ОБАДИ. ТОЗИ СИ ВЯРВА, ЧЕ Е ФАКТОР И ИСКА ДА НИ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ САМО ЧЕ РУСНАЦИТЕ НЕ ГО СЧИТАТ ЗА ФАКТОР И САМО ОБИКАЛЯ ДА ГОВОРИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.