Дора Янкова: БСП няма право на абдикация

Според нея Орешарски е свършил работата си за първите 100 дни
5 окт 2013 11:04, Петя Славова
35
Дора Янкова: БСП няма право на абдикация
Дора Янкова. Снимка: Булфото

„Ние нямаме право на абдикация”, заяви депутатът от "Коалиция за България" и член на бюджетната комисия Дора Янкова пред Нова телевизия.

Тя обеща, че няма да има хора, които да изпаднат зад борда през зимата, тъй като правителството ще ги подкрепи.

Според нея управляващите трябва да приемат бюджет, в който правителството да предложи своите политики за 2014 година и да предложим на българина „да намери себе си през следващите 7 години”.

 В първия политически сезон има 26  законопроекта, от които нито един не е бламиран, отбеляза още депутатът от "Коалиция за България". „Направихме част от социалните регулации”, заяви Янкова, според която огромен проблем за България в момента е бедността и социалните неравенства.

 Янкова коментира и предупрежденията на икономисти, че България я очаква по-тежка от виденовата зима: „Не съм привърженик на колективното треперене”.Според нея по-важно е да се направи рамката на бюджета, за да се даде рестарт на икономиката.

 „Трябва да си отговорим на въпроса дали ще започнем да правим държава на малкия и среден бизнес. Пламен Орешарски работи, той направи добри неща. Има усещане за прагматичност и нещата се случват”, каза Янкова и допълни, че за първите 100 дни Орешарски си е свършил работата по това, което е обещал.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
7
 
! Отговори
:) преди 10 години
И ще разкриете 250 000 работни места...
11
1
 
28
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Работеща икономика и БСП на власт.Вярвате в задгробния живот.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До откривателНагли са, много са нагли, но не луди. Луд е, който дава зелника, не който го яде.
9
1
 
21
 
! Отговори
откривател преди 10 години
Хъм,прилича на бесепарка
8
2
 
25
 
! Отговори
Shop преди 10 години
С тая физиономия на даун и два реда биография, не знам какво може да се очаква. Явно в УНСС ги учат само как се харчат пари, взети на заем.
7
3
 
24
 
! Отговори
аз преди 10 години
...наистина, нямате право на абдикация. Имате право, само и единствено *** разстрел....мръсни ***
6
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тя е новата Цола Драгойчева сега ще почне и да се напикава
5
4
 
13
 
! Отговори
NORDLAND73 преди 10 години
и как я е свършил по-точно????
4
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
umna jena ne e dalaverka kato zwetelina borislawowa zeza seksa na boiko tschantata Julia plevnelie obtscha tschanti a drugara i maj rosen ne hodi s neja na pasar ama ispolsva blagata na jena na president milioner spetschelil 90 mil saschoto rabotil v Germania kade e prokoraturata be da proveri kakvo e pravil v Germania po stroejite taka li plaschat 90 miliona tovaga turzite koito rabotat v germanja sche sa milioneri tia vsitschki sa sa satvora kakvo pravi zezo v parlamenta kakto i boiko mutrite
3
4
 
26
 
! Отговори
асд преди 10 години
Вярно Орешарски си свърши работата. Дръпна един кредит за 1 млрд., сега ще дърпа още един кредит. То така и *** ще свърши работа, на три месеца по един кредит, който после ще се плаща от нас. Какво по лесно от това. Все едно аз да си дръпна потребителски кредит, а после парите и лихвата да ги дължи съседа. е голям специалст ще трябва да съм за това, само, че не специалист по финанси, а по измами.
2
3
 
14
 
! Отговори
хатака преди 10 години
Не е право, а задължение.
1
4
 
32
 
! Отговори
оркинос преди 10 години
Нали уж,за вас властта не беше самоцел...Вече ви разбрахме;желаете я,на всяка цена и с всички средства.Жалки сте.Изчезвайте,безскруполни грабители.