Борисов пита: Какъв е този морал – да биеш деца и да стоиш на власт

За да няма капка кръв, аз си подадох оставката, отчете лидерът на ГЕРБ
Обновена: 12 ное 2013 15:13 | 12 ное 2013 15:11, Красимир Ангелов
221
Борисов пита: Какъв е този морал – да биеш деца и да стоиш на власт
Снимка: БТА

"За да няма капка кръв на асфалта, аз си подадох оставката. Не знам какъв е този морал, какво е това дебелоочие да биеш децата и да продължаваш да стоиш на власт". Това написа в своя профил в социалната мрежа Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар за случващото се по време на опита за окупация на Народното събрание.

Както Dnes.bg ви съобщи, по време на протеста се стигна до сблъсъци между протестиращи и полиция, при които пострада едно момче, а няколко души бяха изблъскани от полицията при опита им да преминат кордона. Наложи се дори линейка да помага на пострадалото момче.

Заради случилото се народните представители на ГЕРБ напуснаха пленарната зала, след като не беше прието предложението им заседанието да бъде прекратено до идването на вицепремиера Цветлин Йовчев или премиера Пламен Орешарски, които да отговорят има ли насилие над протестиращите.

"Докато днес тук, относително вяло, на топло, текат дебати за бюджета, бях информиран, че навън има бой. Ние настояваме максимално бързо представител на МВР да дойде и да обясни за какво става дума. Ненормално е парламентът, който би трябвало да представлява гражданите, да е окупиран, ограден и замерян с яйца и зеленчуци“, заяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Томислав Дончев.

Зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова заяви, че след справка във вътрешното министерство е установено, че подадената от ГЕРБ информация не отговаря на истината".

Още по темата

Според органите на реда е имало опити за агресивно и провокативно отношение спрямо представители на властта и служители на МВР. „Да не прибягваме до сила, протестът да остане мирен“, апелира от трибуната Манолова както към депутатите, така и към недоволните отвън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още по темата: Бойко Борисовпротести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
a nqkoi shte pita li kade e negoviQ moral ,IMA LI TAKAV ????AAAAA VERNO NQMA MUTRA S MORAL !!!!!!!.PROSIZVODITEL NA NARKOTICI A TVOQ MORAL KADE E BE 4E TROVISH DECATA NA BALGARIQ I STANA MILIARDER .NQKOI SHTE GO POPITA LI TOZI MUHLIO BB
179
0
 
3
 
! Отговори
petq преди 10 години
До пешопълна истина никакви глупости не говориш всеки нормален човек го знае ако има малко акъл естествено
178
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ББ подбужда народа към масови безредици, защото иска да скрие мърсотията, която остави след неговото управление, защото си мислеше, че пак той ще управлява като фалшифицира изборите с подготвените бюлетини. Има само една цел ББ да се върне на власт, за да предпази групата от олигарси, които го подкрепят и голямата му алчност. През февруари се оттегли, защото нямаше да събере и половината от гласовете на народа, ако беше останал на власт.
177
3
 
15
 
! Отговори
пешо преди 10 години
не съм фен на бойко, много глупости направи и той, но това е факт - в секундата, в която протестите през февруари ескалираха (макар и очеизбодно заради *** на атака) герб слязоха от власт. докато комунистите доказано сдават властта само ако се пролее тяхната собствена кръв. а направиха за 3 месеца даже повече глупости и от бойко. цъкайте ми минуси, но това са фактите.
176
7
 
10
 
! Отговори
електорална единица преди 10 години
Боко, аре само за морал да не ни говориш... Точно ти - недей! Знаем се вече...
175
5
 
5
 
! Отговори
bratya Grim преди 10 години
Nagal,bezsramen mrasnik!Nasaskvasch horata intrigant gnusen s 4tjda pita maychin pomen,i se nadyva6 da zagrabi6 vlastta !Bezochliv i nahalen!PFU!!!!
174
6
 
6
 
! Отговори
boza преди 10 години
vsichko drugo , samo ne tozi otnovo na vlast .
173
6
 
9
 
! Отговори
123 преди 10 години
Е много нагъл е гебер 1.Много пари хвърлиха за тези протести да ги пита народа Как ги спечелиха? Заради сладката власт и от страх народа да не разбере за престъпното им управление е готов да изправи българи срещу българи.Като пристигна на власт ББ плюеше тройната коалиция всеки ден по ТВ, но един не вкара в затвора. Защо? Защото е от същата престъпна група дето граби България след идването на "демокрацията". Престъпници съсипахте държавата.
172
10
 
12
 
! Отговори
Баба Ванга преди 10 години
Бойко-*льо, всочко тръгна от високите сметки за ток, дето ги измисли, и вош до де я докара, Никога вече власт няма да видиш!!!!
171
13
 
17
 
! Отговори
Студентка преди 10 години
Не, скъпи сънародници,Не ни праща Борисов на протест. Аз не съм привърженик на ГЕРБ, но искам това гнусно правителство да падне, защото е аморално, безочливо и дойде на власт по спекулативен начин. Защото съм дете на света и не искам на власт последователите на онези, които не са се поколебали да направят атентат в църковен храм. Искам ги долу. Искам да понесат отговорност. А вие, , пита на какво учите децата си? "Смирена главица сабя не я сече"? ПОЗОР!
170
13
 
13
 
! Отговори
абе мръсник преди 10 години
какви деца бият ,*** които не знаят с кой лягат и с кой стават ,*** и мишки на които си платил ,айде спри да се възмущаваш ,че ти тикво *** 4г. въртя цял народ на шиш ,дано се продъни гробът на тая която те е родила,не знаех ,че след демона костов ще излезе лично луцифер бойков ,ама не забравяй ,че и кръстника си има кръстник и тебе ще те видим като мишо бирата и маден мутафчийски и мн.др. неглеци като тебе дето се смятаха за Господ ,абе тикво а що народ се запалиха,а къде бяха скублите
169
4
 
10
 
! Отговори
ЗЗЗ преди 10 години
Е, той даде пържолата на кучето, а в същото време гладните пенсионери гледаха.....повече няма да коментирам!
168
4
 
12
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
деца деца ... абе отиди в студентски град да видиш ко правят тия деца
167
7
 
18
 
! Отговори
Аха преди 10 години
Къде си бе Мишок? Голям блогър стана. И продължаваш да наглеееш Бойко. Почни да ходиш на работа за да си заслужаваш заплатата. Вие сте най големия СРАМ за съвременна България. Върнахте ни 10г. на зад. След 4 години на следващите избори дори няма да сте в парламента.
166
7
 
20
 
! Отговори
Й. Петрова преди 10 години
Борисов да не се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Заради неговото дебелоочие днес пострадаха деца.
165
9
 
19
 
! Отговори
зъл преди 10 години
Да държат властта, че жална ни майка ако тъпия фашизоиден *** се върне на власт.Тоя парламет е отговорен пред България да съхрани остатъците от ред и законност.
164
11
 
20
 
! Отговори
Cvetanov преди 10 години
Не го е срам! За никого не е тайна, че ГЕРБ организират голяма част от протестиращите.
163
9
 
21
 
! Отговори
Режисьор преди 10 години
Какво ли още ще измисли Боко, за да се върне на власт?
162
5
 
22
 
! Отговори
антимутра преди 10 години
Ти ги децата прати там, Мутро нагла ,за да стане сблъсък за да можеш да се върнеш на власт! Каквото и да стане ти Мутро Мафиотска никагя нявма повече да управляваш! Рекетьор и убиец!
161
3
 
12
 
! Отговори
отвратен преди 10 години
Нямаше кръв. Горяха живи хора.