ГЕРБ организирали метеж? Пълна манипулация

Борисов прави национален митинг в събота в Пловдив
Обновена: 13 ное 2013 14:00 | 13 ное 2013 11:38,
176
ГЕРБ организирали метеж? Пълна манипулация
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка: БТА

ГЕРБ организира в събота в 12 часа национален митинг в Пловдив с искане за оставка. Това обяви лидерът на партията Бойко Борисов днес в парламента. Той дойде в сградата за първи път от седмици, изказа се пред журналисти и си тръгна.

По негови думи хиляди хора са призовали партията да оглави антиправителствените протести и да се намеси в тях.

Събота в 12 часа ще направим един протест на ГЕРБ, със знамена, партиен протест в Пловдив за оставка. След това имаме среща с всички кметове на ГЕРБ. Това е митинг, съгласно закона ще си вземе разрешение, заяви Борисов.

Той отхвърли всички твърдения, че вчера ГЕРБ умишлено са организирали метежи срещу парламента. Подобни твърдения изказаха днес лидерите на ДПС и БСП по повод вчерашните сблъсъци на протестиращи с полицията.

Всичко, което говорят в НС, са триковете на Държавна сигурност. На бялото да кажат черно, защити се Борисов.

По негови думи сегашното управляващо мнозинство се опитва да припише на ГЕРБ собствените си действия от февруари. Според Борисов тогавашната опозиция е организирала метеж срещу него.

Още по темата
По никакъв начин не си приписваме това, което правят студентите, това което правят протестиращите. Манипулации и лъжи в тази посока изобщо не ги приемам, заяви още лидерът на ГЕРБ.

Той обясни, че митингът на ГЕРБ няма да е в София, защото в града има достатъчно митинги и партията не иска да пречи на студентите и другите, които нямат нищо общо с партията.

Според Борисов вчера на улицата не е имало ултраси, а полицията е блъскала граждани.

ГЕРБ няма засега да внасят нов вот на недоверие, стана ясно още от думите на лидера на партията.

Аз толкова нагли хора не съм виждал. Те няма никога да дадат оставка, защото в момента са се впили във всички обществени поръчки. Тях ги е страх да направят избори, каза Борисов.
Отдавна мина подходящия момент, заяви той на въпрос дали е подходящ моментът за оставка.

Борисов отново заяви, че „Атака“ крепи парламента и вчера лидерът им Волен Сидеров е скрепил кворума, за да може да се избере зам.-председател на НС.

Каква е тази държава да работи парламентът в заграждения. Когато заградиха българския парламент и аз бях премиер, на третия ден си дадох оставката, за да работи държавата и да са спокойни хората, заяви Борисов

Я да си гледа работата, обърна се Борисов към Станишев по повод обвиненията на управляващите на управляващите кой стои зад протестите. Аз водя 10-15 дела и ще си го осъдя. Колкото и да се подмазва Местан на главния прокурор, не може да излезе от сянката на Мултигруп, на обръчите от фирми, каза той.
Борисов коментира и защо не се е появявал в пленарна зала от няколко седмици.

Аз имам достойнство и когато в залата има хора, които се държат арогантно и хулигански, не бих стоял там, защото ще ме провокират и ще направя някоя беля. Затова моите колеги участват активно, за да покажат, че този бюджет не е такъв, какъвто казват, мотивира се лидерът на ГЕРБ. Според него бюджетът не е достатъчно социален.

Борисов се спря и на изнесената информация за негова офшорна фирма. Той не отрече, че има такава, но беше категоричен, че тя е направена по времето, когато е бил бизнесмен.

Според Борисов въпросната офшорна фирма изобщо не е функционирала, а той има едва една четвърт от нея. Лидерът на ГЕРБ разясни, че е разговарял с Цветелина Бориславова да се извадят документи, че тази фирма никога не е работила и не е имало трансакции към нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
16
 
! Отговори
aco преди 10 години
До платената гнусна ***-*** долни,тук изкуфели старци и *** не четат,така че си губите от (буквално) ценното време-все пак всяка изгубена минута е изгубена стотинка от надника-излезте сред хелектората (си) другари,сред пенсЬонерите-бивши военни,мюлюцюнери,благодарни за "грижите" на партията другари и другарки,сред рОмската така общноссс...Там другари насочете своите сили.
140
8
 
21
 
! Отговори
Petranka преди 10 години
V Bulgaria ima edin dobar politik i toi se kazva BOiKO BORISOV!
139
0
 
16
 
! Отговори
nana преди 10 години
mnogo im otesnia okolo vrata na 4ervenite , na DPS , Pove4e ot iasno e 4e vsi4kite sa v kiupa s neadekvatnite si re6enia i deistvia . Vijda se 4e s laji i s nasilie stoiat na vlast . Dokoga ! I vse Borisov da im izmiva o4ite i da obiasniava kak propusnali momenta . Vse nego izkarvat s goli gardi pred izma4enia narod . Kade sa razni |Stani6ev , kade e Dogan , i vsi4ki koito ot desetiletia ne slizat ot vlast nezavisimo 4e stranata e ogolena
138
2
 
23
 
! Отговори
don_toni1979 преди 10 години
Пълна манипулация правят от БСП и ДПС до кога трябва да ги търпим ?
137
4
 
23
 
! Отговори
Главун Орешарски преди 10 години
Главун Орешарски!!Българи !!Нека му лепнем този прякор-Главун ...........адски много му ходи-Главун Орешарски!
136
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Каква е тази държава да работи парламентът в заграждения. Когато заградиха българския парламент и аз бях премиер, на третия ден си дадох оставката, за да работи държавата и да са спокойни хората, заяви Борисов" - Strahat,strahat te nakara da podadesch ostavka , bulko beglec !
135
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Погледнете самодоволната ухилена физиономия и ще ви стане ясно кого обслужват "протестите" и кой най-вероятно е в дъното на цялата тази дивотия!
134
15
 
30
 
! Отговори
Хасму преди 10 години
Ще умра от смях от апела към журналистите по-долу. Та именно те направиха от един *** свинар, пардон пожарникар, цар за 3.5 години. Сладка яма беше, Бойче, ама ще я гледаш през крив макарон до края на жалките си дни. Направи добро, не ни превръщай в емигранти, откажи се от тази пуста политика за доброто на България!
133
16
 
32
 
! Отговори
Хасму преди 10 години
Тикво проста, не си желан в Пловдив!!!
132
14
 
28
 
! Отговори
Марко-млад комунист преди 10 години
ТИКВАТА-бивш член на БКП плюе комунистите.Освен Хитлер да възкръсне и да защитава евреите. *** хамелеонщината.Душата на дявола.А кви са тия `антикомунистите``образованите`дето го ..............???????????????????
131
18
 
33
 
! Отговори
Само ГЕРБ преди 10 години
А така Бойко, давай тука сме в Пловдив най-готините. Густо, густо. И като тръгнем по магистралата за Софето и ще пометем всички команизи.
130
0
 
20
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Някога грипа се лекуваше много лесно.Сега обаче стафило-стрептококовите мутират енергично и винаги променят начина си на поведение.Пускат се в медиите Облъчвания като "БКП","ДС","демократи","ляво или дясно","сарамбозово или пембяно" и хората се самоизяждат.Абе малко повече усилия,разбиране и "Напръскване" на дезинформациите,идеологиите и попщините и нещата ще си дойдат на мястото.Просто въпрос на "Пейнзум" и желание.
129
9
 
24
 
! Отговори
йосич преди 10 години
що не го направиш в банкья таман един хоремаг хора ще се съберете и после ще си легнеш а муци
128
19
 
38
 
! Отговори
Путин преди 10 години
Браво, Бойко! Нека те плюят платените червени драскачи.Не съм гербаджия, но ти поне беше джентълмен и наистина си даде оставката при протестите.А тия червени *** са като кърлежи - стискат, смучат и не пускат. За тях народът е враг и го унищожават методично и безмилостно. И накрая ще кажат: по-добре да дойдат руснаците! Знам ги.
127
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
oste malko i ceco ste zapee Nasata Tikva se PleziCeco ne e proizvejdal amphetamin, ne e pritejaval fabrika za nezakonni cigari i ne e ofshorval kogato e bil div bega4.kakvo ot tova 4e bil podslusval i odral 6 apartamenta ot tioasta si.Ceco fata toiagata i boi po basticata Tikva ako iskas da ne vlezes v zatvora kadeto bai Sumist takiva sumi ste ti sumira 4e sumati anlni posestenia ste ti se sumirat v du**eto
126
15
 
33
 
! Отговори
цирк Буда !!! преди 10 години
Жаден за власт ...гнусен и долен ....един *** прави държавата *** ,каквато е и душата му..душа на самавлюбен *** !!!
125
15
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Алооо,българите,алооо "журналистите"!Не виждате ли че този престъпникви гледа в очите и ви се подиграва бе!И прави на маймуни обикновеннитечестни и спазващи законите на държавата ни хорица!Оставете го най накрая,не му обръщайте внимание,стега сте го давали по ТВ и останалите медии,САМ ЩЕ СПРЕ с безумията си!Разберете тази истина най после!
124
19
 
32
 
! Отговори
valiant преди 10 години
"Той отхвърли всички твърдения, че вчера ГЕРБ умишлено са организирали метежи срещу парламента". Боже Господи - една мутра разиграва цяла България. Е те това вече не е държава! В една нормална държава вече да се "измили" площада пред НС, а не някакви *** да събарят заграждения и да замерят полицаи!!!
123
18
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Аз имам достойнство и когато в залата има хора, които се държат арогантно и хулигански, не бих стоял там, защото ще ме провокират и ще направя някоя беля"- абе ,тоалетна хартия не ви ли раздават в туй НС,па ще се избършеш,Тиквоний !***!Той едни кравари не успя зимата да изкара да го подкрепят,сега митинг ще организира?А кой ще говори там бе борисов,то се иска дар- слово и акъл за това ,а вие с цецо и двете нямате.А как така ще протестирате срещу "сегашните",като сте от едно котило всички?
122
13
 
23
 
! Отговори
сократ преди 10 години
Деца до 33 г нека не коментират събитията.Това е поколение което определено ще доведе до заличаване на понятието БЪЛГАРИЯ.хОРА КОИТО ПРОДАВАТ РОД И РОДИНА ЗА ШЕПА БАНКНОТИ не са хора,а някаква *** за която ценности и морал са непонятни думи.Евгени 1234, нямаш представа кой стои зад псевдонима Сократ.твоята психика и логика са на свеглинни години от действителноста.Минусите и плюсовете определят и битието на тези които Ги поставят.Не те обвинявам,но ти си тесногръдо момче,като бате ти Бойко