Борисов не хули, радва се: Партията се очиства!

Лидерът на ГЕРБ търси вината за отцепниците в начина на издигане на депутати
Обновена: 10 дек 2013 14:11 | 10 дек 2013 13:58,
128
Борисов не хули, радва се: Партията се очиства!
Снимка: архив, Булфото

Напук на очакванията за бурна реакция срещу поредното напускане на депутат от ГЕРБ, лидерът на най-голямата парламентарна група Бойко Борисов пожела успех в новото политическо поприще на отцепниците.

"Напускането на депутати от парламентарни групи не е новост, случвало се е на всички партии и във всички парламенти", отбелязва той в статуса си във Facebook часове след като Светлин Танчев изостави депутатската банка на ГЕРБ и седна при независимите, там, където от дни се подвизава и първият напуснал ГЕРБ Георги Марков.

Още по темата
В социалната мрежа бившият премиер допълва, че няма да търси вината за отлюспването на негови избраници в управляващите.

"Ние ще направим изключение и ще търсим вината в себе си по начина на издигане и утвърждаване на кандидат-депутат. Нека сега Станишев, Местан и Сидеров да продължат да говорят така, както обвиняваха управляващите за предишните напуснали", призовава Борисов.

Лидерът на ГЕРБ допълва, че намира и положителни неща в напускането на депутати от групата му.

"За радост, това са процеси, които очистват партията и дават шанс на младите, амбициозните и интелигентните хора да станат част от нас. Аз обикалям страната и за мое щастие срещам точно такива сред стотиците новопостъпили членове на ГЕРБ", казва той.

Бойко Борисов е категоричен, че случващото се затвърждава извода му, че и Изпълнителната комисия, и ръководните структури в ГЕРБ трябва да бъдат обновени с нови лица и доказани експерти и професионалисти с модерна визия за управлението на страната.

Накрая той обявява, че ще предложи това обновяване на лица на конференцията на ГЕРБ, която ще се проведе през февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ъ от какво да се чисти партията бе? В тази държава живеят хора, които разбират от всичко. Всеки е специалист. Най- образовани сме....? Най- великите сме....?Оставете си БСП и ДПС на власт во веки!
93
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мишо-си е мишок
92
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като се очистят и ще си остане Бойко И сам войнът е войн
91
21
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тикво, с твоите камъни по твоята тиква. Помниш ли как си пазаруваше депутати от Атака и РЗС? Май си забравил, че рано или късно всичко се връща!!! Надявам се до пролетта да останете само ти и физкултурника в мутренско-комунистическата групировка ГЕРБ.
90
3
 
5
 
! Отговори
Пич преди 10 години
Очистете тъпите калинки или поне не ги слушайте, мъже ли сте какво ? Един мъж никога не слуша *** жена, в момента има единствено *** в България, рядко се среща умна жена, вие като имате мозък направете нещо по мъжки.
89
11
 
28
 
! Отговори
Kit chelin преди 10 години
Как да се очистите бе др. Борисов? Вие в по голямата си част сте полицаи, военни, бивши ченгета, службогонци, измислени бизнесмени, на които осигурихте печелене на обществени поръчки срещу пари, послушание и никакво самостоятелно мислене. Кой нормален човек ще приеме да играе на идими дойдими в парламента? Къде го има това по света депутати да не са на работа, а по телевизиите и кафенетата, да настройват хората един срещу друг и сеят мраза. Най добре е може би да се очистим от герб и мутрафоните
88
8
 
17
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
19На 58г. съм и си спомням следното:1. 89г. здравите сили в партията са сплотени./напусналите и или изгонените от БКП-то бяха неморални и врагъ.2.1989г.-2001г. ,,Иване кажи си!,, Изгонените и или напусналите бяха користни и врагът.3.2013- ,,Партията се чисти ,,. Напусналите били инакомислещи.Открихте ли кои бяха тези символи на безгрешните и верни на партията.?1 Тодор Живков2Иван Костов3.Бойко БорисовПървите двама вече ги нямаА,на бас на 2л.вино,че след 2г. и другия няма да го има.
87
10
 
19
 
! Отговори
Георги преди 10 години
В началото на мандата им,Цв.Цв. ни проглуши ушите,че МВР си изчиствало къщичката?Сега,слушаме същият рефрен и от Б.Б.?Ами нали уж в ГЕРБ бяха най-честните,най-принципните,най-моралните,каймака на обществото???И какво стана сега?Че алюзията "Господ Бог - Боко,Цвоко и компания" се пукат,като сапунени мехури и ни една?Само притичват до Брюксел,като *** по-малка нужда,да се оплакват,че били репресирани.А като си разиграваха коня,докато бяха на власт?Народ се не лъже и море се не кваси!!!
86
9
 
20
 
! Отговори
detelina преди 10 години
ДРУГАРЮ ГЕНЕРАЛ, САМО НАКРАЯ ДА НЕ СТАНЕ-И, САМ ВОЙНЪТ Е ВОЙН!?ИЛИ,КАКВА Я МИСЛИХМЕ-КАКВА СТАНА!?
85
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАКВО ОЗНАЧАВА ГЕРБ ДА СЕ ОЧИСТИ- НАЛИ ТАМ ОТИДОХА ОЧИСТЕНИТЕ ОТ ДРУГИ ПАРТИИ- СИНИ, ЧЕРВЕНИ И ВСЯКАКВИ РЕНЕГАТИ- СЕГА КЪДЕ ДА ГИ ОЧИСТЯТ- В РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК, КОЙТО И БЕЗ ТОВА СИ Е КОШЧЕ ЗА *** ? Я ВСЕКИ ДА СИ СЕ ВЪРНЕ В ПАРТИЯТА, ОТ КОЯТО Е ИЗПЪЛЗЯЛ- БОЙКО В БСП, ТЪЙ И ТЪЙ ОЩЕ НЕ СИ Е ВЪРНАЛ ЧЛЕНСКАТА КНИЖКА, МОЖЕ И ДПС- НАЛИ ДОГАН ПРЕДЛОЖИ МАЙОР БОРИСОВ ЗА ГЕНЕРАЛ, ЦЕЦО И ТОЙ Е ЗА ТАМ, ДИЛЯНЧО НА ПАЗАРА НА СЕРГИЯТА, ЦЕЦКА И ТЯ ТАМ, ВЪОБЩЕ- ВСЕКИ ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ МАЙКА СИ.
84
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боже тоя д.бил все още си верва
83
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако ГЕРБ се очисти, сигурно ще останат 1-2 и между тях няма да е Борисов!
82
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ei za takiwa komentari kato na ХристоБотев shte dokarate durjavata do proseshka toqga
81
2
 
18
 
! Отговори
Tihomir1488 преди 10 години
Комунистите от двете си крила се разбраха по този начин да игнорират зависимостта от прекалено скъпо излизащия Волен . Затова им трябват само 2 -3 други евтини и това е така .
80
11
 
11
 
! Отговори
мишо преди 10 години
защо ругаете ДПС след като имат три успешни мандата и до сега не са сваляни от власт със стачки като виденов и борисов. те не са партия която да бъде елиминирана от обществото както се случи с НДСВ,СДС,РЗС,ВМРО и др.затова е нужно да има капацитети с умствен потенциал с две думи кадърни хора в партията
79
11
 
16
 
! Отговори
МАРИ преди 10 години
След като искат да са независими тези господа да бяха се кандидатирали на изборите като такива,а не да се ползват от постигнатото от ГЕРБ. И да напуснат парламента, защото за тях едва ли щеше да се гласува, а не да ми се правят на ощипани. А пък злобарите от БСП-ДПС им ръкопляскат.Ноагли смешници,които не разбират от ОСТАВКА
78
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Червените кратуни нямат умора. Хахахахахах.....
77
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко дето ругае ДПС какво прави в момента в Турция на среща с ЕРДОГАН.. защо двамата с ЦЕЦКО ходят на събиранията на партия на ЕРДОГАН.. значи не могат да гледат нашите турци и на техен гръб печелят избиратели, а турските турци са окей.. Защо магистралите се строят от турски фирми, а не български.. иначе Боко щял да освободи България от турско робство едва ли не.. ей колко *** народ не е истина.. такива очевадни неща.. българина отказва да повярва.. той не мисли и не разсъждава
76
9
 
18
 
! Отговори
ХристоБотев преди 10 години
*** *** БОРИСОВ и БРЪМБЪР ЦВЕТАНОВ крайно време е да вземат да се ГРЪМНАТ или да изчезнат при другарчетата си братя Галеви и чак тогава България ще може да почне да работи за доброто на НАРОДА.Кълбото наречено ГЕРБ бавно се разплита и всеки нормален човек разбра ,че това е мафия,глутница от крадци,изнудвачи, провокатори, олигарси, фалшификатори и *** милиционери.Тези долни твари се опитаха да унищожат България.Затова НАРОДЕ си Ти: НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ.
75
8
 
18
 
! Отговори
ХАОС преди 10 години
Пречистване чудесно само че то трябваше да започне от теб гражданино Борисов и от гражданина Цветанов гражданката я няма БЪРЗАИТЕ другите докато не ви именуват гражданина