Борисов не хули, радва се: Партията се очиства!

Лидерът на ГЕРБ търси вината за отцепниците в начина на издигане на депутати
Обновена: 10 дек 2013 14:11 | 10 дек 2013 13:58,
128
Борисов не хули, радва се: Партията се очиства!
Снимка: архив, Булфото

Напук на очакванията за бурна реакция срещу поредното напускане на депутат от ГЕРБ, лидерът на най-голямата парламентарна група Бойко Борисов пожела успех в новото политическо поприще на отцепниците.

"Напускането на депутати от парламентарни групи не е новост, случвало се е на всички партии и във всички парламенти", отбелязва той в статуса си във Facebook часове след като Светлин Танчев изостави депутатската банка на ГЕРБ и седна при независимите, там, където от дни се подвизава и първият напуснал ГЕРБ Георги Марков.

Още по темата
В социалната мрежа бившият премиер допълва, че няма да търси вината за отлюспването на негови избраници в управляващите.

"Ние ще направим изключение и ще търсим вината в себе си по начина на издигане и утвърждаване на кандидат-депутат. Нека сега Станишев, Местан и Сидеров да продължат да говорят така, както обвиняваха управляващите за предишните напуснали", призовава Борисов.

Лидерът на ГЕРБ допълва, че намира и положителни неща в напускането на депутати от групата му.

"За радост, това са процеси, които очистват партията и дават шанс на младите, амбициозните и интелигентните хора да станат част от нас. Аз обикалям страната и за мое щастие срещам точно такива сред стотиците новопостъпили членове на ГЕРБ", казва той.

Бойко Борисов е категоричен, че случващото се затвърждава извода му, че и Изпълнителната комисия, и ръководните структури в ГЕРБ трябва да бъдат обновени с нови лица и доказани експерти и професионалисти с модерна визия за управлението на страната.

Накрая той обявява, че ще предложи това обновяване на лица на конференцията на ГЕРБ, която ще се проведе през февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
7
 
25
 
! Отговори
изгорял бушон преди 10 години
Т.н. "герб-Буда" нямат върхове! Ще сменят някой изгорял бушон, с някой друг, още по-изгорял бушон!
33
7
 
21
 
! Отговори
pazcepwane преди 10 години
Ами нали Боко заяви официално, че за да се разцепи партията трябва да се разцепи ТОЙ, така че няма как да го нарече РАЗЦЕПВАНЕ, ама и очистване май не звучи много обнадеждаващо ако се отнесе към НЕГО, де, хм...
32
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СКОРО ТАКА ЩЕ СЕ ОЧИСТИ, ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ САМО С ЦВЪЦКО!СКАПАНИ МУТРИ!!!
31
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ трябва да се саморазпуснат и които от тях желаят да създадат нова нормална партия-с политически идеи и цели,с нормялно и демократично ръководство и правилник за партиен живот.А сега какво е-един вожд и група безгласни и покорни лакеи с една цел, да се облажат.Нямат общонационални икономически,идеологически,политически и др.виждания,цели и идеи как да ги постигнат,важното е да са във властта,ама не би.И сега чудо.Не занаят какво да правят.Всички се кълнат че са в ГЕРБ заради БОРИСОВ.Ега ти партията.Имат една ОПОРНА ТОЧКА-Борисов,която взе да избледнява.каквото му дойде на ума това и повт
30
11
 
25
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
Вие знаете ли кой е Боко Фейса?
29
12
 
29
 
! Отговори
ха ха ха преди 10 години
А като се очисти държавата от всички герберутгели , какъв празник ще е.Представете си само всичките тия угоени милиционери и мутри в затвора.А дано.Мястото на простотията,наречена ГЕРБ е на бунището,а не в центъра на София.И да върнат откраднатото , преди да влязат зад решетките!
28
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Партията ще се очисти най-добре когато Тиквата и Цвък отидат в централния софийски затвор за по 20 години без право на обжалване и отнемане на техните милиарди от офшорните банки в полза на държавата - сигурен съм че с тези милиарди може да се направят магистрали да всяко едно българско село.
27
9
 
17
 
! Отговори
EDIN преди 10 години
Имате ли хапчета за БиБи и неговите братчета.... ?
26
6
 
25
 
! Отговори
фффф преди 10 години
Държава: България Географско положение и граници: На три магистрали. Население: Предимно в чужбина Малцинство: българско Официален език: английски, 1-во ниво Гъстота на населението: предимно по избори и по Нова година Градско население: 100% до доказване на противното Основен поминък: протести, покупко-продажба на коли втора ръка,кебапчета, гласове и чесън от Китай Валута: лев, глас или мерцедес Форма на управление: тригонометрична Мярна единица: комшията Култура и традиции: салфетки, силикон и чалга.
25
6
 
16
 
! Отговори
eyeless преди 10 години
До емоАми ФИдосова? Има ли изобщо стълб, достатъчно масивен, че да може да увисне на него без да го прекърши? Той нея и куркума няма да я улови, ще заседне в слоевете мас преди да е достигнал до какъвто и да е важен орган...
24
8
 
18
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Попитали радио Ереван:- Кога ще се оправи България?- Когато се очисти от всички предишни и настоящи комунисти, от наследниците на Политбюро и когато студентите порастнат.
23
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Групата "Сигнал" имат една много хубава песен - "Довиждане"! Задочно поздравявам с нея Боце и разпадащото се недоразумение "ГЕРБ"!!!
22
7
 
16
 
! Отговори
andreivn преди 10 години
Хихихи, умен ход за да елиминират Атака, хахахаха якоооо, взимам пуканките и гледам.
21
8
 
18
 
! Отговори
емо преди 10 години
герб трябва да се очисти сериозно;боко и цецо да се застрелят , велчев ,цецка ,цвета и десислава да се обесят а останалите да вървят на майната си........................
20
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боце кат гледам как се очиствате май ще се върнеш на изходно положение - ще останете само ти и Цвък
19
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако се намери някой който да очисти и тебе целя Български народ ще му бъде благодарен.
18
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Смей се *льо, ама не му е драго"... радвал се , а?! Сигурно за кураж се е надрусал, че да изглежда доволен... *** нещастен!!!
17
4
 
19
 
! Отговори
КИРО преди 10 години
Тоя само магистрали прави и си вееше ташацитееееееее със самолета с ФК ТИГЪРЧЕТТА а народа страдаше и цакаше от собствените си пари за него Цецо и Дянкоффффффф
16
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Със сигурност се радва много, даже от радост е получил "сърцетуп"! Но Бог вижда всичко! По този долен начин се крепеше 4 години на власт - с "отцепници" от РЗС и от АТАКА, а сега по същия начин напуснатият е той!
15
7
 
19
 
! Отговори
eyeless преди 10 години
Голяма полза от прочистване в герб няма докато най-големите *** са на върха...