ГЕРБ: Напускащите да напуснат и парламента!

Групата ни е стабилна, отсече депутатът Димитър Главчев
Обновена: 10 дек 2013 17:18 | 10 дек 2013 10:45,
109
ГЕРБ: Напускащите да напуснат и парламента!
Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ настоява напускащите парламентарната им група да напускат и парламента. Това стана ясно от думите на депутата Димитър Главчев, след като по-рано днес Светлин Танчев се отцепи от най-голямата ПГ и става независим.

Главчев беше доста лаконичен и отказа да отговаря на журналистически въпроси, като се задоволи само с много кратко изявление пред медиите.

Още по темата
"Мисля, че е крайно време ние да започнем да задаваме въпроси. Дали не е нормално, когато някой реши, че не е съгласен с нещо, първо да го заявява на глас и второ, след като не е съгласен, да напуска и парламента", предложи той.

По думите му Светлин Танчев не е изразявал досега никакви притеснения пред колегите си.

Главчев беше категоричен, че парламентарната група на ГЕРБ е стабилна.

"Групата на ГЕРБ е стабилна. В това отношение не трябва да имате някакви колебания, каквито нямаме и ние. Колегата Танчев не е изразявал до този момент никакви различни мнения или съмнения, за това че неправилно действа нашата група и не мога да ви какви са били неговите мотиви", допълни той.

Димитър Главчев обяви още, че вчера и днес е имало събиране на парламентарната група на ГЕРБ, но не отговори дали отцепникът Танчев е присъствал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
8
 
26
 
! Отговори
златко преди 10 години
Безславният край на "проекта герб."Който ги създаде, той сега ще ги унищожи.
56
4
 
36
 
! Отговори
златко преди 10 години
"С каквато мярка мерите, с такава ще ви отмерят".Пише още в Библията.Когато купувахте депутати на килограм, друга песен пеехте.но нека да е за урок, че не бива така да се прави.
55
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАЙ СЕ КЕФЯ, ЧЕ ВСИЧКИ , КОИТО БЯХА МНОГО БЛИЗКИ С БОЙКО, СЕГА НЕ ИСКАТ ДА ГО ЧУЯТ- ЕМИЛ ДИМИТРОВ, МИРО МЪРШАТА, ВОЛЕН, БАРЕКОВ, КАМАТА СТОИЧКОВ, ПАЙНЕРА. САМО ПОЛОГИТЕ, КОИТО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ- ДЕЛЯНЧО И АТАНАСОВА И ДРУГИ НЕКАДЪРНИЦИ СТОЯТ ПРИ НЕГО. И ТОЯ ТИКВУН СИ МИСЛИ, ЧЕ НЯКОЙ ГО ОБИЧА- ЕЙ ТАКА ЩЕ РАЗСИПЕ И РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК, АКО ВОЖДОВЕТЕ МУ ГО ДОПУСНАТ- ТЕ И БЕЗ ТОВА СИ ИМАТ ПРОБЛЕМ КОЙ ДА КАРА ВЛАКА, АКО И БОЙКО ОТИДЕ ПРИ ТЯХ, Т.Е. АКО ГО ПРИЕМАТ СЛЕД ПОДМАЗВАЧЕСТВОТО МУ- ТЕЖКО ИМ !
54
5
 
41
 
! Отговори
Чиновник преди 10 години
За никого не е тайна, че герб се разпада.
53
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Збогом герб!Ззбогом мутри!
52
5
 
34
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
АУ СТРАХ.ГА ЯДОХТЕ КИФТЕТАТА ЗАЩО НЕ РИВАХТЕ??????СЕГА МАЙ ВИ ЛОВИ ПАНИКАТА ХА-ХА.
51
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ааааааааааа сега да напускат парлкамента, а когато разбихте групата на Атака, плащахте за всеки напуснал, не мислехте така, а?!!! Наглиии и ***, това е!
50
15
 
17
 
! Отговори
акуд преди 10 години
дпс купуват предатели с пари който после ще си възстановят от данъците на малките българчета с робски душички. имали някой които смята, че този левент е напуснал партия по съвест а не за няколко стотин дребни жълтизи
49
5
 
19
 
! Отговори
ДАНЧО преди 10 години
До EDIN:ОСОБЕНО ТОВА *** ,ГЛАВЧЕВ, ХОДЕШЕ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ В ТЕЛЕВИЗИЯ И КАТО ПОСЛЕДНИЯ *** ЗАЩИТАВАШЕ ПРИУМИЦИТЕ НА ДВАМАТА ЧЕЛНИ В ГЕРБ ,БЕЗХАБЕРНИЦИ ! СЕГА ,НА КАЛПАВ Х.Й ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ !
48
5
 
40
 
! Отговори
youngman136 преди 10 години
" ГЕРБ настоява напускащите парламентарната им група да напускат и парламента. "Кой ги пита тея гробокопачи какво настояват?Съсипаха и настроиха всеки срещу всеки!Господ да не им даде повече никаква власт и сила на тези бандити и диктатори!
47
3
 
22
 
! Отговори
мадафака преди 10 години
До Анонимен 46Не, антикомунисти сме!Как не можаха всички да разберат досега, че ГЕРП е живковистка комунистическа партия, пълна с неуспели бесепарски ренегати и неудачници?????? НООООО......... при нея страшното е, че се представя за дясна и съсипа истинските десни партии СДС и ДСБ.
46
5
 
13
 
! Отговори
ййййййййййййййййй преди 10 години
той защитава интересите на гласувалите за него а не на Бойко Тиквата
45
3
 
45
 
! Отговори
Хасму преди 10 години
*** кокошкарска, в предното НС друга песен пяхте.
44
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МУТРАФОНА И МИЛИЦИОНЕРА ФИЗКУЛТУРНИК КАЧИХА ГЕРБ НА ПАРАЗЛКАТА, ВРЪЩАНЕ НЕМА, "СБОГОМ ЛЮБИМА", ЕХ, ДНЕС Е ЕДИН ХУБАВ ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ, НЯКАК СИ СЕ ДИША ПО ЛЕСНО, ПО СВЕЖО, НЯКАК СИ СТАНА ПО СЛЪНЧЕВОГОЛЕМ КЕФ
43
32
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вие които плюете ГЕРБ,подръжници на БСП, ДПС или на АТАКА сте?Не мога да ви разбера ,питам за да не обидя някой за да взема правилна позиция?
42
2
 
38
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
До акуд 28Когато имаше напуснали РЗС и АТАКА и отишли при ГЕРБ не бяха предатели а сега са? Що за извратено съзнание имаш ти?
41
2
 
38
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
Тоя Главун Главчев, ще продължава да твърди, че ГЕРБ са стабилни дори, когато останат 70 само! Ама тая мазна ***, когато им предложиха в предишното Народно събрание "Напускащите да напуснат и парламента" те не се съгласиха, защото напускащите ги подкрепяха. Сега обаче като не ги подкрепят е друго а? Кисело ли е гроздето! Кармата е *** и слава богу че е така!
40
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МДААААА, ГОЛЕМ КЕФ, ОСР*ХТЕ СЕ ОТСЕКАДЕ, ТО НЕ БЕШЕ МАЛОУМЩИНА ОТСЕКАДЕ, ТО НЕ БЕХА ОПИТИ ЗА ДАРЖАВЕН ПРЕВРАТ, ТО НЕ СЕ ПОТРОШИХА ОТКРАДНАТИ ПАРИ ОТ НАРОДА ЗА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ, СИЧКОТО В ИМЕТО НА ВОЖДА ПОЖАТНИКАР И ЗАМЕСТНИКА МУ МИЛИЦИОНЕР
39
4
 
34
 
! Отговори
кеф преди 10 години
Само като прочетох заглавието и денят ми стана по светъл и свеж . Като си помисля само как Бочко и Цуцко си лапат макарите от яд ,и изкривените им лица от страх и паника ,ми става едно такова хубаво ,толкова хубаво че не ходя а летя от кеф ,дано всеки ден има такива новини ,всеки ден по един задължително !
38
8
 
30
 
! Отговори
Селската баня преди 10 години
Поздрав за всички ГЕРБерасти!Ох, кефГолям кеф...