ГЕРБ: Напускащите да напуснат и парламента!

Групата ни е стабилна, отсече депутатът Димитър Главчев
Обновена: 10 дек 2013 17:18 | 10 дек 2013 10:45,
109
ГЕРБ: Напускащите да напуснат и парламента!
Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ настоява напускащите парламентарната им група да напускат и парламента. Това стана ясно от думите на депутата Димитър Главчев, след като по-рано днес Светлин Танчев се отцепи от най-голямата ПГ и става независим.

Главчев беше доста лаконичен и отказа да отговаря на журналистически въпроси, като се задоволи само с много кратко изявление пред медиите.

Още по темата
"Мисля, че е крайно време ние да започнем да задаваме въпроси. Дали не е нормално, когато някой реши, че не е съгласен с нещо, първо да го заявява на глас и второ, след като не е съгласен, да напуска и парламента", предложи той.

По думите му Светлин Танчев не е изразявал досега никакви притеснения пред колегите си.

Главчев беше категоричен, че парламентарната група на ГЕРБ е стабилна.

"Групата на ГЕРБ е стабилна. В това отношение не трябва да имате някакви колебания, каквито нямаме и ние. Колегата Танчев не е изразявал до този момент никакви различни мнения или съмнения, за това че неправилно действа нашата група и не мога да ви какви са били неговите мотиви", допълни той.

Димитър Главчев обяви още, че вчера и днес е имало събиране на парламентарната група на ГЕРБ, но не отговори дали отцепникът Танчев е присъствал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато бяха на власти имаше възможност да крадат напускащи или отцепници нямаше. Сега са гладни. Плъховете първи напускат потъващия кораб. А че ГЕРБ потъва се вижда. Само Цветанов ще остане. Той няма шанс. Напусне ли ГЕРБ става клиент на софийския централен. И то за дълго. Не иска да си изчисти името при положение че има 3-4 досъдебни производства, да се оттегли до приключване на делата. Няма тук морал. Има борба за отцеляване. Затова и най-нагло седи срещу Цацаров на КСНС. Пътник нагъл!
76
4
 
27
 
! Отговори
оптимист преди 10 години
Втори човек напуска ГЕРБ .Това не е новина.Ако заглавието беше 'ВСЕКИ ВТОРИ НАПУСКА ГЕРБ "това вече наистина е новина
75
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това са първите двама. Задават се още. ГЕРБ бере плодовете на лидера си. Амин.
74
16
 
2
 
! Отговори
до Червените мишки преди 10 години
Освен да слагате минуси, да бяхте отговорили поне на един от въпросите зададени в пост 67.Или чакате нареждане от горе.А сетих се как беше инструкцията-Плюете и не влизате в лични спорове за да не се разбере ,че ви плащат да висите по форумите.
73
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз не съм приврженик на никоя група, но си задавам въпроса - защо ГЕРБ не даде същото предложение в предходното НС, когато се отцепваха от РЗС?
72
1
 
10
 
! Отговори
EDIN преди 10 години
До ТошоХората са гласували за хора, а не за магарета !
71
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много интересно, защо в предното НС не иската отцепниците от (както там и беше името на партията на ЯЯ) и от атака да напускат? Защото им беше удобно. Сега какво се е променило - само дето сега от от страната на булката.
70
13
 
14
 
! Отговори
Тошо преди 10 години
Аз не съм превърженик на никои,но по правилно е когато някои напусне дадена парламентарна група,той трябва да напуска и парламента,защото никои не е гласувал за независим кандидат.
69
1
 
15
 
! Отговори
ГЛАДНИЯТ. преди 10 години
ОХ БОЖЕ. ТА НЕ САМО "ОТЦЕПНИЦИТЕ"ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕТЕТЕ И НИКОГА ДА НЕ СЕ ПОЯВЯВАТ ТАМ.И 100 НИ СА МНОГО.А ПАРТИИ И ПАРТИЙКИ ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТНИТЕ МЕСТА. ДОКОГА.НЕ ЩЕМ ДА СЕ УЧИМ ОТ ЕВРОПА А И НА НЕЯ НЕ И ПУКА. ТЯ САМО НИ ДОИ.
68
2
 
30
 
! Отговори
славена преди 10 години
Къде бяха главчовците 4 години да приемат този закон? Сега олеле мамо! С техните камъни , по техните глави, голям кеф!
67
1
 
21
 
! Отговори
ЕС е чума преди 10 години
Гнусни Лицемери!!!!!!
66
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Едни въпроси към платените червени драскачи:Защо не бяхте толкова активни ,когато обвиниха някои хора в пране на пари ?????Нали сте коалиционни партньори.Къде беше Станишко тогава.Защо не се обявихте против създаването на етническа партия *** ??? Навярно БЪЛГАРИЯ не ви интересува.Важни са едни пари и комисионни и постовете които ги разпределят.Защо взехте властта и веднага се почна с проблеми и закъснения по важни инфр.обекти.Как така при едни се строи, а само при вас не се получава ?????
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До акуд КОГАТО ИМА ПРОДАВАЧИ , ЩЕ ИМА И КУПУВАЧИ
64
4
 
28
 
! Отговори
EDIN преди 10 години
Проблема на ГЕРБ е, че ББ избира подчинените му да са по-*** от него за да изпъква пред тях !
63
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Позитано, няма ли какво да правите та сте залели форума с вашите простотии.Тия глупости ходете и ги разправяйте по селата където ви е електората 80+.
62
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Chestito sega turci i komunisti ste vi go slagat dojivot
61
7
 
41
 
! Отговори
Бай Миле преди 10 години
Е, с'я ще почнат да си вадят кирливите ризи.Ще се окаже, че и тоя е разследван... "Всеки допуска грешки" (според физкултурника-крадец).Плъховете разбраха, че времето на ГЕЙбъризма свърши и бягат през глава. Няма вече далавера, няма сухо, няма постове и привилегии, а и Тиквата "инвалид", няма и мачлета!Да ги оплачеш горките!
60
37
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, ще дойде видовден и ще плащате с лихвите. червата ви ще се влачат по земята
59
7
 
16
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
златко преди 1 минута Безславният край на "проекта герб."Който ги създаде, той сега ще ги унищожи. --------------- Така е, БКП създаде милиционерите - БКП ги унищожава! Какъв "кръговрат" :)
58
5
 
33
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Партия създадена единствено да консумира власт и облаги се разпада когато падне от власт и облагите не стигат за всички! А колкото до отцепницте да напуснат парламент - в много подходящ момента се сещате бе, другари милиционери? Това да не ви е народната милиция - които напусне партията да напуска и милицията.....