Всички се занимават с мръсно бельо, не с политиката ни!

Станилов за случилото се във Варна: Скандали стават постоянно
335
Всички се занимават с мръсно бельо, не с политиката ни!
Станислав Станилов. Снимка: архив, БулФото

За България ще има огромна полза, ако хората не смесват политиката с кухнята и с дребните скандали. От това, което се прави в момента, няма никаква полза. Така депутатът от „Атака“ проф. Станислав Станилов коментира скандала във Варна, предизвикан от лидера на партията Волен Сидеров и негови колеги депутати.

С уточнението, че не е присъствал на случилото се, Станилов заяви още, че атаката е всеобща, изключително агресивна, рязка и субективна.

Още по темата

Депутатът посочи три причини за това. „Първата е геополитическа – това се отнася до критиките на "Атака" по отношение на политиката на САЩ в Европа и специално в България, както и по света. Втората е политическа – "Атака" държи това Народно събрание да работи и това е срещу връщането на ГЕРБ във властта заедно с т.нар. реформатори, което ние считаме, че е крайно вредно за България. Третата причина е икономическа – тя е в това, че "Атака" внесе и прокара в НС таксите върху ВЕИ-тата и фотоволтаичните електростанции, което е на стойност 200 млн. долара”, обясни той пред БНР.

Последното според Станилов енергийната мафия никога няма да прости на Волен Сидеров и "Атака" и ще използва всеки инцидент като този на летището, какъвто и да е той.

Никой не анализира какво прави "Атака" в НС, какви предложения прави, как работи по законите, каква е нейната програма и какво предлага на избирателите – с това абсолютно никой не се занимава, всички се занимават с мръсно бельо, възмути се депутатът.

Според него случилото се във Варна е „някакъв скандал, а скандали стават постоянно”. “На всеки му се случва да се скара с някого в автобуса, в тролея, в самолета. И аз съм се карал с германската полиция навремето”, даде пример Станилов.

“Разбира се, че е дребен скандал. Френският дипломат бит ли е, какво му е? Казано му е нещо. И аз съм се карал с дипломати”, коментира още той.

На въпрос, дали ако бъде снет имунитетът на Волен Сидеров, „Атака“, ще продължи да крепи кворума в парламента, Станилов отговори, че свалянето на имунитета няма никаква връзка с политиката на партията. Той добави, че депутатите от „Атака“ ще продължават да ходят на работа.

Народният представител отправи критика към главния прокурор Сотир Цацаров: „Чух думите на главния прокурор и се удивих на това, че той предварително, преди да е завършило следствието, почти хвърля обвинения. Още не са разпитани всички, не е доказано, няма заключение, а той вече произнася кажи-речи обвинение, което според мен не е съвсем законно“.

Станилов беше категоричен, че лицето на национализма в България се намира в програмата на "Атака", а „всички тези изпълнения” са част от всеобщата атака срещу партията за нейното унищожаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


335
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
3
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Въпрос към ибрикчиите на хидроинженера от Юруш:Без вас ДПС ще бъде ли в управлението на Република България?Бпагодаря предварително за отговорите на ибрикчиите, ***, *** и доброволни еничари от Юруш и БСП.
165
3
 
7
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Ибрици, няма ли да се намери поне един малко акъл да обясни на нас българите как уж се борите с доганизацията на България и крепите правителство с регистрациите си в НС? От златният пръст на доборжолният *** гьотферен сидер ага сега ДПС имат министри, областни. Мекерета направете справка колко от комисиите с българския парламент се управляват от ДПС. Колко сте жалки, дадоха на сгата една комисия и той клекна?ДПС в управлението, крепена от Юруш, ТОВА НЕ Е ЛИ ПРОБЛЕМ ЗА ВАС?***!
164
1
 
13
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
То каквото бельото - такава и политиката.
163
7
 
9
 
! Отговори
цезар преди 10 години
Като чета коментарите Ви стигам до извода защо България е до това положение. На никой не му пука че нямаме собствена политика че всичко се командва от вън че България свършва и се разпродава на парче че на всеки един час намаляваме с 6 човека, Че всеки който посочи истината е обявен за ***. И журналистите са мъчат да ни убедят да вярваме в това което сами не вярват.Българино събуди се.Бившия посланик на САЩ каза на Сидеров - аз ще те унистожа когато му поиска па си плащат за базите си у нас.
162
6
 
12
 
! Отговори
bobo преди 10 години
Професоре,професоре,изкукуригал си и ти като Болен!!! Каквото ти е белиото,такава ти е и политиката!!! Толкова сте политици,че погубихте държавата ни!!! Не ви ли е срам! Добре ,че част оа народа избяга от държавата си та да живее достойно и нормално!!! Абсолютни некадърници сте!!!
161
5
 
5
 
! Отговори
Хапливото куче преди 10 години
До българин - какъв българин си ти, мръсно-комунистическо герберче. Комунистите нямат националност. Винаги са били алчни, нахални, дупедавци и изменници!
160
2
 
13
 
! Отговори
Х преди 10 години
ЗАЩО,БЕ ПРОФЕСОРЕ ПРЕДИ ДА НАТИСНЕТЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ КОПЧЕТО НЕ ПОИСКАХТЕ СВАЛЯНЕТО НА НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ ЕЗИК.С ВТОРОТО НАТИСКАНЕ НЕ ПОИСКАХТЕ СМЕНЯНЕТО НА МЕСТНОСТТИТЕ С ТУРСКИ ИМЕНА НА БЪЛГАРСКИ.ЗАЩОТО ПАРИТЕ ЗА ВАС СА ПО СЛАДКИ ОТ ПАТРИОТИЧНАТА ИДЕЯ.
159
4
 
13
 
! Отговори
как Сийка преди 10 години
Г,син ррофесоре,само си мислите,че вашата партия прави нещо и само вдигате шум,за да ви за белязват -това е нашето мнение!Жалко,че си изхабих гласа да гласувам за партийката ви!Никога повече такава грешка!Вън националните предатели от НС!Агресивността се крие във вас и вашият откачен водач и на народа му писна от изцепките му-не ви прави чест ,че умало важавате отвратителните му постъпки!Мръсното ви бельо надхвърля многократно дейността ви като партия!Най-голямата ви заслуга е ТУРЦИЗЍРАНЕТО НИ!
158
2
 
12
 
! Отговори
художника преди 10 години
"Атака" държи това Народно събрание да работи???----------------Атака така го "държи", че докато народното събрание работи, вие си ходите на почивка в Куба.
157
7
 
17
 
! Отговори
българин преди 10 години
Станилов, вижда се, че и ти си съветско *** и ***. А "Атака" няма НИКАКВА политика - нито в парламента, нито другаде, само демагогия, лъжи на едро и дребно и СЛУГИНАЖ ПРЕД СЪВЕТСКИТЕ ВИ ГОСПОДАРИ. Това ако е политика, по-добре ХИЧ ДА НЕ Е! Сега ревете против "енергийната мафия", защото нещата с Белене се объркаха, Р. Овч. наплю Бобо Манчев и вас ви отбиха от хранилката. ***!
156
5
 
15
 
! Отговори
L. преди 10 години
... занимават се с лидера ви. Виж, ако той е мръсно бельо, то другото наистина не ни интересува.
155
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** , chetata na Bolen vzeha dase sabujda s minusi sreshtu antiatakisti !Dano da sa uspeli da ubedqt forumcite koito sa ogorcheni ot porednata oligofreniq na Bai Bolenefendi !!!
154
8
 
22
 
! Отговори
Той е преди 10 години
До Анонимен Бая требе да се нашмъркал Боленчо,щом французойката му се е привидяла като Валери Симеонов или Касабов!И каква политика ве Станилов,то друго,освен да крепи тия мафиоти,и да прави идиотизми,няма!Ти си свестен човек,вижда се,нямаш общо с тия наркомани,махай се от тая псевдопартийка, докато все още хората те уважават!Щото,изгубеното уважение, трудно се връща, ако изобщо се върне...
153
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един областен управител настоява за туски имена в БългарияЕдин единствен политик има енергия да му се противопоставиНо не, ние ще се занимаваме с това дали в същото време някаква френска чиновничка е спяла, или е говорила на сънДруг е въпросът какъв чин във френските тайни служби заема тая ,може и да е с по-висок чин от самия посланникКаква работа имат иначе те да се бъркат във вътрешните работи на суверенна страна от ЕС?
152
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво, спокойно интервю. За съжаление, професора бърка. Кухнята и дребните скандали много често са показателни за това с какви хора си имаме работа. Не, че ако няма скандали политика е много свестен, но има ли ги и от какъв тип са е много показателно за личността. Проблема на волен е че обърка френски дипломат с журналист от скат или Български полицай.
151
0
 
5
 
! Отговори
Говедата-хора преди 10 години
1. Дали ще се мине през разните и разнообразни всички прокурорски процедури и то...докрай, е един продължителен акт с много неизвестности, породени от много и различни обстоятелства...2. Дали след това ще се мине през разните и разнообразни всички съдебни процедури и то докрай, е един продължителен акт с много неизвестности, породени от много и различни обстоятелства...3. Дали след това ще се мине през разните и разнообразни всички апелативни процедури и то докрай, е един продължителен акт с много неизвестности, породени от много и различни обстоятелства...4. Дали след това ще се мине
150
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Cqla vecher nesa spali simpatizanti na partiikata iorush ! Zashtitavali fiorerkata si dosta umelo ! Zaslujavat po nqkolko srebarnika ! Osobenno Gadjeva ! Bravisimo Atakisimo !
149
11
 
15
 
! Отговори
Добре казано преди 10 години
"За България ще има огромна полза, ако хората не смесват политиката с кухнята и с дребните скандали. " Трудно да се проумее от селския и от еснафския мозък обаче. И за причините за всичко това: геополитическа, политическа и икономическа! Какво им разбира на чукундура и еснафа (90% от българите) главата от геополитика - изтриват ги от картата на света, а те търсят скандали докато си пият ракията или ти говорят за маниери.
148
21
 
17
 
! Отговори
caprari преди 10 години
По голямата част от българският народ добре си дава сметка, за цялата гнусна кампания срещу него и го подкрепя. Дори много хора, които досега са гласували за други партии ми казват - СЛЕД ЦЯЛАТА ТАЗИ ПРОПАГАНДА СРЕЩУ ВОЛЕН СИДЕРОВ, ВЕЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА АТАКА!
147
25
 
22
 
! Отговори
caprari преди 10 години
Да е жив и здрав Волен Сидеров - единственият български политик който защитава достойнството на народа и Родината ни, единственият който казва истината, единственият който не е *** на Западните колониални господари, единственият който е разкъсван от сутрин до вечер от продажните и поръчкови медии.