Всички се занимават с мръсно бельо, не с политиката ни!

Станилов за случилото се във Варна: Скандали стават постоянно
335
Всички се занимават с мръсно бельо, не с политиката ни!
Станислав Станилов. Снимка: архив, БулФото

За България ще има огромна полза, ако хората не смесват политиката с кухнята и с дребните скандали. От това, което се прави в момента, няма никаква полза. Така депутатът от „Атака“ проф. Станислав Станилов коментира скандала във Варна, предизвикан от лидера на партията Волен Сидеров и негови колеги депутати.

С уточнението, че не е присъствал на случилото се, Станилов заяви още, че атаката е всеобща, изключително агресивна, рязка и субективна.

Още по темата

Депутатът посочи три причини за това. „Първата е геополитическа – това се отнася до критиките на "Атака" по отношение на политиката на САЩ в Европа и специално в България, както и по света. Втората е политическа – "Атака" държи това Народно събрание да работи и това е срещу връщането на ГЕРБ във властта заедно с т.нар. реформатори, което ние считаме, че е крайно вредно за България. Третата причина е икономическа – тя е в това, че "Атака" внесе и прокара в НС таксите върху ВЕИ-тата и фотоволтаичните електростанции, което е на стойност 200 млн. долара”, обясни той пред БНР.

Последното според Станилов енергийната мафия никога няма да прости на Волен Сидеров и "Атака" и ще използва всеки инцидент като този на летището, какъвто и да е той.

Никой не анализира какво прави "Атака" в НС, какви предложения прави, как работи по законите, каква е нейната програма и какво предлага на избирателите – с това абсолютно никой не се занимава, всички се занимават с мръсно бельо, възмути се депутатът.

Според него случилото се във Варна е „някакъв скандал, а скандали стават постоянно”. “На всеки му се случва да се скара с някого в автобуса, в тролея, в самолета. И аз съм се карал с германската полиция навремето”, даде пример Станилов.

“Разбира се, че е дребен скандал. Френският дипломат бит ли е, какво му е? Казано му е нещо. И аз съм се карал с дипломати”, коментира още той.

На въпрос, дали ако бъде снет имунитетът на Волен Сидеров, „Атака“, ще продължи да крепи кворума в парламента, Станилов отговори, че свалянето на имунитета няма никаква връзка с политиката на партията. Той добави, че депутатите от „Атака“ ще продължават да ходят на работа.

Народният представител отправи критика към главния прокурор Сотир Цацаров: „Чух думите на главния прокурор и се удивих на това, че той предварително, преди да е завършило следствието, почти хвърля обвинения. Още не са разпитани всички, не е доказано, няма заключение, а той вече произнася кажи-речи обвинение, което според мен не е съвсем законно“.

Станилов беше категоричен, че лицето на национализма в България се намира в програмата на "Атака", а „всички тези изпълнения” са част от всеобщата атака срещу партията за нейното унищожаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


335
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
6
 
12
 
! Отговори
гешев преди 10 години
Optimisti4no, пропусна да споменеш бившата любовница на доведеното синче, която в момента е настояща любовница па лудото тати!
105
9
 
18
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Обичам България!Никога не съм харесвал Юруш защото ги сматах за крайни и ксенофоби. Не съм допускал, че зад пламенните речи на доброволният *** гьотферен сидер ага се крие еди измамник и сребролюбец, който захвърли патриотичните идей в действителност и осигурява кворума за шайката от ДПС, които цакаъ и хората, които уж защитават. За мен достоен ход на Юруш беше да не подкрепят БСП и ДПС и знам, че на новите избори щяха да имат повече гласове. Сега са доброволни еничари с тази подкрепа.Ибриц
104
6
 
12
 
! Отговори
tuttt преди 10 години
факт е че с подкрепата си за правителството атака помага най-много на ДПС .... няма да се учудя ако атака се окаже създадена от Доган
103
11
 
8
 
! Отговори
tuttt преди 10 години
има скандали и скандали ... този на снимката няма никакво право да омаловажава този ... поради простата причина че не е безпристрастен
102
7
 
8
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Станилов сега е СТАНИЛОВ....!ТОЙ и още няколко ПРАЗНИ АТАКИСТКИ КРАТУНИ ще поддържат стабилността на парламента.ТАЗИ СИСТЕМА не допуска култивиране на логика и справедливост в соц. и иконом. ни взаимоотношения.КАК ДА СЕ СЛУЧЕЛ ТОЗИ "МОРАЛ" ,ЗА КОЙТО ХОРАТА ИЗЛИЗАТ ПО УЛИЦИТЕ...?!Ами вече е положено началото-НЕДОВОЛНИ СМЕ И ГО ЗАЯВЯВАМЕ на улицата и по медиите.Следващата крачка е да се формулират конкретни действия и ако това не се направи от ПОЛИТИЦИТЕ ни ,ще стане от УЛИЦАТА...!
101
12
 
15
 
! Отговори
1 преди 10 години
Много е прав Станилов но простият народ не разбира това и го манипулират както си искат.
100
13
 
13
 
! Отговори
caprari преди 10 години
До Tulski, такива като теб от 8 години погребват АТАКА и все не им се получава. Няма да доживееш да видиш ликвидирането на АТАКА, ГЕРБ вече започна да се разпада, други партии също ще изчезнат, но докато има жив и един български патриот АТАКА ще съществува и ще е главно действащо лице на политическата сцена.
99
16
 
14
 
! Отговори
caprari преди 10 години
До платен тролДа, добре е всички българофоби да напуснете, но не само форума, а нашата Родина. Всички герберастки отпадъци сте уволнени и вече сте на политическото гробище. АТАКА ПОБЕДА!
98
4
 
4
 
! Отговори
ля колята преди 10 години
До платен тролЧекай бе,къде хукна?Остани още малко така хубаво ни забавляваш
97
12
 
10
 
! Отговори
платен трол преди 10 години
Форума се напълни с *** за които всеки, който е срещу юруш, е гербераст и прочее тъпизми. Време е да напуснем и да ги оставим да се давят в злобата и простотията си.
96
14
 
19
 
! Отговори
caprari преди 10 години
С теб сме Волене! Да си жив и здрав и все така да се гавриш, със всички българофоби и еничари!
95
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Все пак, професорът е от ДС и има поставени задачи !
94
13
 
14
 
! Отговори
caprari преди 10 години
До платен тролГлупако, ти и цялата ти престърна банда от герберасти бяхте уволнени от г-н Сидеров, така че отивай на бунището, там където е мастото на всички уволнени герберасти.
93
7
 
11
 
! Отговори
hnaldzhiyan преди 10 години
При вас нещата са се омешали, не различава кое е политика и кое е мръсното бельо, професоре!
92
7
 
9
 
! Отговори
анкета преди 10 години
Искам Сидера за премиер (+) Че гласувам за банкянската тиква ()
91
12
 
9
 
! Отговори
caprari преди 10 години
Тези гнусни и подли нападки срещу нас българските патриоти от АТАКА, не могат да ни пречупят или смачкат, напротив враговете ни ни правят по сплотени, задружни и обединени. Да живее България - Родината на Васил Левски и Волен Сидеров!
90
8
 
5
 
! Отговори
платен трол преди 10 години
До atakapobedaЗа *** гласувам, *** долен !
89
13
 
14
 
! Отговори
АтакаПобеда преди 10 години
Давай Волене ние сме с теб, за победа идва време !!!И на децата им е ясно вече, че е неудобен на жалките масончета и илюминати в сащ. Естествено е, че ще се излива пумия срещу него от страна на медиите. Така се прави по принцип навсякъде в света, където се появи човек отказващ да върви по свирката наголемия брат.
88
14
 
14
 
! Отговори
caprari преди 10 години
АТАКА ПОБЕДА! ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕМИЕР!
87
11
 
8
 
! Отговори
caprari преди 10 години
2.Цецка Цачева 3. Росен Плевнелиев(притежание на офшорни фирми, груби нарушения в качеството му на министър) 4.Десислава Атанасова 5.Стефан Господинов(съмнения за пране на пари) и още много други представители на криминалната групировка ГЕРБ.