Всички се занимават с мръсно бельо, не с политиката ни!

Станилов за случилото се във Варна: Скандали стават постоянно
335
Всички се занимават с мръсно бельо, не с политиката ни!
Станислав Станилов. Снимка: архив, БулФото

За България ще има огромна полза, ако хората не смесват политиката с кухнята и с дребните скандали. От това, което се прави в момента, няма никаква полза. Така депутатът от „Атака“ проф. Станислав Станилов коментира скандала във Варна, предизвикан от лидера на партията Волен Сидеров и негови колеги депутати.

С уточнението, че не е присъствал на случилото се, Станилов заяви още, че атаката е всеобща, изключително агресивна, рязка и субективна.

Още по темата

Депутатът посочи три причини за това. „Първата е геополитическа – това се отнася до критиките на "Атака" по отношение на политиката на САЩ в Европа и специално в България, както и по света. Втората е политическа – "Атака" държи това Народно събрание да работи и това е срещу връщането на ГЕРБ във властта заедно с т.нар. реформатори, което ние считаме, че е крайно вредно за България. Третата причина е икономическа – тя е в това, че "Атака" внесе и прокара в НС таксите върху ВЕИ-тата и фотоволтаичните електростанции, което е на стойност 200 млн. долара”, обясни той пред БНР.

Последното според Станилов енергийната мафия никога няма да прости на Волен Сидеров и "Атака" и ще използва всеки инцидент като този на летището, какъвто и да е той.

Никой не анализира какво прави "Атака" в НС, какви предложения прави, как работи по законите, каква е нейната програма и какво предлага на избирателите – с това абсолютно никой не се занимава, всички се занимават с мръсно бельо, възмути се депутатът.

Според него случилото се във Варна е „някакъв скандал, а скандали стават постоянно”. “На всеки му се случва да се скара с някого в автобуса, в тролея, в самолета. И аз съм се карал с германската полиция навремето”, даде пример Станилов.

“Разбира се, че е дребен скандал. Френският дипломат бит ли е, какво му е? Казано му е нещо. И аз съм се карал с дипломати”, коментира още той.

На въпрос, дали ако бъде снет имунитетът на Волен Сидеров, „Атака“, ще продължи да крепи кворума в парламента, Станилов отговори, че свалянето на имунитета няма никаква връзка с политиката на партията. Той добави, че депутатите от „Атака“ ще продължават да ходят на работа.

Народният представител отправи критика към главния прокурор Сотир Цацаров: „Чух думите на главния прокурор и се удивих на това, че той предварително, преди да е завършило следствието, почти хвърля обвинения. Още не са разпитани всички, не е доказано, няма заключение, а той вече произнася кажи-речи обвинение, което според мен не е съвсем законно“.

Станилов беше категоричен, че лицето на национализма в България се намира в програмата на "Атака", а „всички тези изпълнения” са част от всеобщата атака срещу партията за нейното унищожаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


335
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Болен сaйдеров дерзaе и зa руския проект Южен поток, рускaтa Белене, зa " покaнa" нa Рaшa в EU???!??! Зa " нaционaлисти" тип сaйдеров " бългaрския" интерес е руския..и порaди тaзи причинa изброените и проверими руски " имоти" у нaс " не сa колонизaция", a кaкво... Сегa Юрушчиите ще протестирaт зa " колонизaторското робство" пред aмерикaнското посолство, и товa aко не е aбсурд?!?
125
12
 
7
 
! Отговори
Ал Капоне преди 10 години
Атака е еманация на олигофленията обхванала България
124
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тодоре, ти не знaеш ли кaкво знaчи РУСКИ ***? Aми ето товa:" Нaционaлисти" зa които " не е" колониaлизъм рускaтa собственост нa нaй- голямaтa рaфинерия нa Бaлкaните Нефтохим Бургaс! Не е колониaлизъм рускaтa собственост нa Булгaртaбaк холдинг, рускaтa собственос по Черноморието, руския монопол зa ядреното гориво зa AЕЦ! Зa които " не е скaндaл" руски депутaти дa нaричaт Бг. " троянски кон", т.е.губерния, при товa официaлно! Имa и още aко не ти стигa...!
123
5
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Какво ви става, бе хора? Явно си надвихте на масрафа, та само с глупости се занимавате! Волен ли ни е най големият проблем??????????????? А това, че разединиха хората, че дори в семействата се карат помежду си, нищо че хладилниците са празни????????? Докато не се обедини нацията, оправяне няма!!!!!!!!!!!! КАЗАХ!!!!!!!!!!
122
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Муахахаххха...Румбата Питкоф е поканен от Учиндолския *** за да обсъждат Сидеров.Румене, къде са братя Галеви ,Руменееее, алкохолик скапан????И как няма тоя алкохолик да е там за да плюе Сидеров. Нали през годините на тройната коалиция Волен най-много го нареждаше тоя ***.Един път от трибуната Волен за Руменчо: Знаете ли какво означава абревиатурата МВР? Маджо Вика Румен! Ето това всъщност е сегашното МВР и тоя като се напие се напикава и го изнасят като труп.. неговите хора.
121
7
 
9
 
! Отговори
51249 преди 10 години
"Всички се занимават с мръсно бельо, не с политиката ни!" - това е защото в политиката ви има само мръсно бельо и нищо друго!!!!!!!!!!!
120
10
 
15
 
! Отговори
АТАКУВАЩ преди 10 години
Вече трети ден цялата държава, всички медии се занимават с този скалъпен скандал. В който и сайт да вляза чета за това и която и телевизия да пусна се говори за това. Дори главният прокурор си призна, че не се знаело дали точно Волен е ударил полицая, днеска лично го чух с ушите си това. Простите хорица, гласували за ГРОБ, БСП, ДПС, НФСБ и т.н забравиха за политическите си различия и се обединиха задружно да плюят вече няколко дена Волен. Волен ли е най-големия проблем на държавата в момента бе?
119
7
 
15
 
! Отговори
АТАКУВАЩ преди 10 години
При Славчо Трифонов в момента е Румен Петков и двамата задружно плюят по Волен, нема такъв смях. Вижда се кои хора стоят зад този гнусен компромат.
118
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бе то е ясно че нa сaйдерa нищо нямa дa му случи, и причинaтa е, че нямaме aдеквaтнa държaвa. Политическите договорки сa нaй- лошото зa еднa стрaнa, a стaнилов е русофил до 5 то коляно и глупостите, които говори сa в унисон с произходa му! То генезисa нa aтaкa е в руското посолство, кaкво дa коментирa човек.
117
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидер и Чуколина са като Туиг и Елби - комичният злодей, който никога няма да бъде приет в ОЧЗ, колкото и да се излага!
116
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смешна и жалка картинка....запълниха страниците на вестници и електронни медии с този УЖ скандал, а не виждат че държавата е в блатото. И какво ще стане след като искат имунитета на Сидеров? Кой ще го приеме освен ГРОБ? Бе стига сте ни занимавали с глупости бе! *** и *** ще гласуват за свалянето му ли? Тоя златен пръст ли ще предадат? *** наивните овце.
115
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И порaди кaквa причинa дa се гонят? Щото им е кеф нa групa руски *** ли? Ми немa дa се случи!
114
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Френският посланик и аташето трябва да се обявят за нежелани и да се изгонят от България заради арогантното им поведение. Най-малкото един чужд дипломат трябва да уважава страната която му дава престой, да не говорим за уважение към българските депутати и министри.
113
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредната смешна и жалка провокация от тия които искат да смачкат Атака, а те станаха много...*** ***, герберастки *** и тем подобна ***. Както каза Христо Шопов: това е поредния жалък опит на тия които 9 години не спряха да плюят по Атака и да създават провокации. Спомняте ли си оня *** фотографа на корабчето за Охрид, където ме снима? Целеше провокация- идва пред мен и ми вика: Извини се!Впрочем и аз си го спомянм това- Слави Трифонов даже го беше поканил тоя като герой.
112
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, 142, точно така е! Щом всички българофоби толкова яростно желаят да унищожат АТАКА, значи има нещо гнило. Досега не съм гласувал за тях, но отсега нататък съм твърдо за АТАКА!
111
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак съм за Атака.Щом всички единно ги плюят,значи Атака е на прав път.Комунизма умря,но комунистическото едностранно мислене в 'ПРАВИЛНАТА ПАРТИЙНА"посока явно ще умре с последния родил се тогава.Къде им бръкнаха дълбоко в банковите сметки,че толкова яростно нападат Атака?
110
9
 
11
 
! Отговори
patriot преди 10 години
Ква политика имате вие бе, фашизоиди гнусни? Не е никаква политика да мразиш всичко и всички (включително и Родината си, въпреки, че се правите на патриоти). Продажници. Обикаляте като *** някакви, навъсени зомбита, изпълнени с омраза и агресия. Изпразнени сте от всякаква състоятелност. Нещастни мижитурки.
109
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Знаете ли какво ще стане? НИЩО СПРЯМО СИДЕРОВ! Язък ви за стотиците страници писания по този скандал. Нито Волен ще бъде без имунитет, нито ще има някакви последствия за Атака.
108
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станаилов, *** скапан- ти ако удариш полицай на запад, директно ти се сваля имунитета и ти се завежда дело, след което ще лежиш в пандела за 3-4 годинки поне. Това ли е дребния скандалбе , ***?
107
11
 
13
 
! Отговори
МРАВКА преди 10 години
ПРОФЕСОРЕ ,ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА СРЕЩУ ВАШАТА ПАРТИЯ Е СЛЕДСТВИЕ НА ТОВА ЧЕ БРЪКНАХТЕ С БОКСОВА РЪКАВИЦА ТАМ КЪДЕТО СЛЪНЦЕТО НИКОГА НЕ ОГРЯВА НА НАРОДНИТЕ ИЗМЕННИЦИ ЖЕЛАЕЩИ ДА ПРОДАВАТ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ НА ЧУЖДЕНЦИ,НА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ С ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ,НА МОНОПОЛИСТИТЕ ,НА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА Е.Р.П.,НАТЕЗИ КОИТО ОГРАБВАТ ПРИРОДНИТЕ НИ РЕСУРСИ,НАТЕЗИ КОИТО ПРОВЕДОХА ПРЕСТЪПНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ. ЗА ТЕЗИ НЕЩА ВАШАТА ПАРТИЯ Е МРАЗЕНА ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИИ.ВСЕКИ ДА ПРЕЦЕНИ КОИ СА ДОБРИТЕ И КОИ ЛОШИ.