Всички се занимават с мръсно бельо, не с политиката ни!

Станилов за случилото се във Варна: Скандали стават постоянно
335
Всички се занимават с мръсно бельо, не с политиката ни!
Станислав Станилов. Снимка: архив, БулФото

За България ще има огромна полза, ако хората не смесват политиката с кухнята и с дребните скандали. От това, което се прави в момента, няма никаква полза. Така депутатът от „Атака“ проф. Станислав Станилов коментира скандала във Варна, предизвикан от лидера на партията Волен Сидеров и негови колеги депутати.

С уточнението, че не е присъствал на случилото се, Станилов заяви още, че атаката е всеобща, изключително агресивна, рязка и субективна.

Още по темата

Депутатът посочи три причини за това. „Първата е геополитическа – това се отнася до критиките на "Атака" по отношение на политиката на САЩ в Европа и специално в България, както и по света. Втората е политическа – "Атака" държи това Народно събрание да работи и това е срещу връщането на ГЕРБ във властта заедно с т.нар. реформатори, което ние считаме, че е крайно вредно за България. Третата причина е икономическа – тя е в това, че "Атака" внесе и прокара в НС таксите върху ВЕИ-тата и фотоволтаичните електростанции, което е на стойност 200 млн. долара”, обясни той пред БНР.

Последното според Станилов енергийната мафия никога няма да прости на Волен Сидеров и "Атака" и ще използва всеки инцидент като този на летището, какъвто и да е той.

Никой не анализира какво прави "Атака" в НС, какви предложения прави, как работи по законите, каква е нейната програма и какво предлага на избирателите – с това абсолютно никой не се занимава, всички се занимават с мръсно бельо, възмути се депутатът.

Според него случилото се във Варна е „някакъв скандал, а скандали стават постоянно”. “На всеки му се случва да се скара с някого в автобуса, в тролея, в самолета. И аз съм се карал с германската полиция навремето”, даде пример Станилов.

“Разбира се, че е дребен скандал. Френският дипломат бит ли е, какво му е? Казано му е нещо. И аз съм се карал с дипломати”, коментира още той.

На въпрос, дали ако бъде снет имунитетът на Волен Сидеров, „Атака“, ще продължи да крепи кворума в парламента, Станилов отговори, че свалянето на имунитета няма никаква връзка с политиката на партията. Той добави, че депутатите от „Атака“ ще продължават да ходят на работа.

Народният представител отправи критика към главния прокурор Сотир Цацаров: „Чух думите на главния прокурор и се удивих на това, че той предварително, преди да е завършило следствието, почти хвърля обвинения. Още не са разпитани всички, не е доказано, няма заключение, а той вече произнася кажи-речи обвинение, което според мен не е съвсем законно“.

Станилов беше категоричен, че лицето на национализма в България се намира в програмата на "Атака", а „всички тези изпълнения” са част от всеобщата атака срещу партията за нейното унищожаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


335
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
точно този,защо не се заеме с "мръсното бельо"-сина си!А не да дава квалификации и глобални заключения за нещата в територията наречена "България"!
145
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен199 Брато туй е типична нашенка от село,ти кво искашПримерно ако забуксуваш с колата през зимата само и изсвирваш на такваз и тя излиза и те изтиква самаИзбери българското
144
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те от АТАКА ги намират се някакви такива "средна ръка ***"
143
1
 
4
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
До АнонименАбе, какви са тия ***? Вижте, в АТАКА Калина Балабанова също е апетитна мръвка, 90ти набор мома ;)
142
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A,аз Фидосова ще я отлепя-на 3 уискета(ракия не пия)
141
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен192Но вместо това Татяна Дончева и Дърева хи хи хи
140
1
 
3
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
До 186,Напълно съм съгласен с теб. Сашо Томов като не е в политиката от сума ти време, нали го осъдиха на първа инстанция. Защо не е в затвора, а забравих, преди двадесетина години той беше вицепремиер.
139
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-*** е че ни занимават с глупости и сеир като този спретнат от Сидера и народа гледа шоу и се нахъсва като на театър. А истината е че тия горе си правят майтап с народа, уж се осъждат уж се изкарват доказателства срещу тях, а накрая няма нито един в панделата, а на народа остава само сеира за момента и празния джоб. Овце, щом това ви е най-важното- да гледате поредния цирк я от Сидеров, я от Тиквата или Янев или анадолски театър с участието на Метин Енимехмедов- попаднали сте на място.
138
8
 
9
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
Сидеров и Шопов са откачени стари ергени, които преди да изчезнат в небитието искат да оставят някаква следа на тоя свят, па била тя и кална. Интересно ми е дали Станилов и Ташева са от същия сорт?
137
7
 
4
 
! Отговори
6502  преди 10 години
Какво трябва да направят още тези палячовци за да се надигне народа и да смъкне ПРАВИТЕЛСТВОТО Потайните ДПС които почти не забелязваме -те играят отдалечеКомуняги които трябваше да бъда забранени отдава и които направиха сумата и поразииИ изперкалата АТАКА всичките от кол и въже събрани
136
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Соросодните *** как наизкачаха от дупките си, а особено приятно и забавно ми стана, когато *** журналистчета със злорадост и неприкрита злоба към Сидеров писаха във вестничетата си: "Сидеров този път кацна на Цацаров"МУахаххаххахаа...ще се разрева ви казвам от смях..едно че като журналисти от наистина реномирани вестници, а не жълти показват пристрастията си и втори път от малоумния *** народ, който си мисли че на Сидеров могат да направят нещо заради този скандал.ОВЦЕЕЕ! )))
135
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 178К'во искаш пък ти бе?Сидеров и на главата ще ви се изсе.е и пак ще си останете църкащи мишки само по форумите.Свиквайте!
134
7
 
4
 
! Отговори
6502  преди 10 години
Какво трябва да направят оше тези палячовци за да се надигне народа и да смъкне ПРАВИТЕЛСТВОТО
133
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Внушението, че е скандал, е за наивници. Това не е скандал, а режисура. Целта е да се съхранят, повече избиратели на атака, като им се внуши, че са нещо различно от бсп и дпс, нищо че е очевидно обратното. Скандал не е и между триото и бб. Обикновен театър за доброто и лошото ченге. Нещо да са си навредили взаимно , да им е потърсил сметка бб , както обещаваше, да са му направили нещо на него? Нищо повече от театрални скандали. Чудя се само на духовната нечистоплътност и жестокост на артиститите
132
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 174Щом " не знaеш", че Нефтохим е рускa собственост, знaчи спокойно чупиш тъпомерa)))
131
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нефтохим е руска ли бе, оли***рен? Не дей казвай на Златев и Тиквата, че ще вземат да се притеснят колко си кух!
130
9
 
10
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Ще ви кажа как ГРОБ и ТАКА борят ''Доганизациятя'':-ГРОБ имаха цялата власт и това, което направиха беше да кажат ДА на Турция в ЕСче Доган е най-великият политикче детеубийците в Сирия са борци за свобноданаправиха турчин министър на културатаГРОБ бяха перфектния заместител на ДПС като *** на Турция2. АТАКА направи едно нещо поиска падането на двойноот гражданство за да не гласуват Анадолците, съжалявам не го приеха!ГРОБ и БСП и ДПС купваха масово гласове и са само за разстрел
129
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изтрещелия си ти, под" имоти" aпaртaменти ли пaнимaеш? Рaфинериятa гaрсониерa ли е според теб?)))) Що се отнaся до Черноморието, тaм кaзинaтa повечето сa руски, зaложните къщи също, но и те не сa селско пенсионерскaтa идилия, която си описaл))) С русофил човек нямa смисъл дa спори, зa вaс руските джуджетa дори, сa нaaaaaй- високите джуджетa нa светa)))
128
10
 
8
 
! Отговори
GEro преди 10 години
Чета разни заблудени индивиди, с революционен плам, питат : Болен ли е най-големият проблем на дуржавата? Прави сте, не е белокосото джудже най-серозният проблем на България. Най-сериозният проблем е Боленовщината. Оскотяването на индивида до ен-та степен и възможността тези индивиди да си правят безнаказано каквото искат. Точно това е ПРОБЛЕМА , който кара дори хора с възможности да емигрират -просто виждат, че раковото заболяване е нелечимо! Господ да пази България от такива "националисти"
127
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до aнонимен 166Вивaком е собственост нa нaй- голямaтa рускa държaвнa бaнкa, която е собственик и нa Булгaртaбaк холдинг... зa комуникaции ли говориш???