Колко взе левицата за "личната" визита в Сирия

Сирийски опозиционер: 15 души на лични разноски, абсурд!
Обновена: 21 яну 2014 09:19 | 21 яну 2014 09:17,
148
Колко взе левицата за "личната" визита в Сирия
Страхил Ангелов на една от срещите си в Сирия. Кадър: YouTube

Сирийският режим плаща на подобни делегации, като българската, предвождана от Страхил Ангелов, а преди това и на руска, за да получи подкрепа за действията си, обяви пред Нова тв Мохамад Ал Бармауи, представител на сирийската опозиция у нас.

По думите му няма как 15-членна делегация от България да се озове в Дамаск на лични разноски, защото полетите са три – София-Истанбул, Истанбул-Бейрут и Бейрут-Дамаск, а и през цялото време родните ни политици били разхождани с коли.

Още по темата
"Попитайте делегатите от левицата колко пари са взели. Със сигурност са взели голяма сума пари... Със сигурност това не е "гражданско" посещение, защото гражданин не може да стигне до Асад", настоя Бармауи.

Той разкри, че левият депутат Страхил Ангелов е провел четири срещи в Дамаск - с премиера, с министъра на социалната политика и министъра на финансите и с представител на сирийското Народно събрание.

"Подигравка е да кажеш, че това е било лично посещение, когато се срещаш с министри. Трябва да си наясно какво искаш да кажеш и как да го направиш", възмути се Мохамад Ал Бармауи.

Той преведе за какво точно разговаря Ангелов по време на срещите си, а именно "властите се надяват той да информира българския парламент, а и целия Европейски съюз, със случващото в Сирия и борбата на Асад с тероризма, извън медийното отразяване на ситуацията там".

Според Бармауи Ангелов е осъдил и намесата на Саудитска Арабия в сирийския конфликт.

"От моето семейство вече са избити 17 човека, вчера загубих братовчед на 5 годинки", обяви той и отново настоя на тезата си, че това посещение не е било лично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До само БСПв тези цифри нямат нищо вярно и ти го знаеш много добре ,това по всяка вероятност е поредната "опорна" точка смешнико ,няма кой да ти се върже обаче
91
3
 
25
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
ДС търгува с оръжие от панти века, нищо ново под слънцето... Гигов къде според вас намира пазар за стоката си ? ... това си е търговия както със наркотиците, държи се от службите, винаги я е имало и винаги ще я има....
90
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 100Нарастване на Брутен Външен Дълг! Не БВП !!! Моля те, живей в реалния свят :-)
89
8
 
36
 
! Отговори
Бараков преди 10 години
Опорните точки на БСП-Доган,Волен,Петното,Бареков,Страхил и Башар Асад.Да не забравим Путин.
88
6
 
35
 
! Отговори
Бараков преди 10 години
Аз мисля ,че БСП ще се отърве с издънката Страхил ,както деликатно се отърва с Петното.Най много да го командироват при братя Галеви и Маргини че им трябва писар за четворката.
87
23
 
14
 
! Отговори
МАМИЦАТА ВИ АМЕРИКАН преди 10 години
ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ЩЕ СЕ ГОВОРИ ЗА РЕЖИМ В СИРИЯ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ДОКАТО ГАДНИТЕ АМЕРИКАНЦИ НЕ СЕ НАМЕСИХА ЧРЕЗ МАЗНОТО И АЛЧНО ЦРУ, ЧРЕЗ ТАЛИБАНИТЕ КОИТО СЪЩО СА ПРОДЪКТ НА СЪЩОТО ТОВА ЦРУ, ВСИЧКО СИ БЕШЕ НА РЕД, Е ТО НЕДОВОЛНИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА ОТ КОЕТОИ ДА Е УПРАВЛЕНИЕ! СЕГА СЛЕД ТРИ ГОДИНИ НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ПОРОДЕНА, ВОДЕНА И СПОНСОРИРАНА ОТ СТРАННИ ДЪРЖАВИ С ОПРЕДЕЛЕНИ ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ И ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ТАКИВА - ТУРЦИЯ, САЩ, ФРАНЦИЯ, АНГЛИЯ, И БЕЗ РЕАЛЕН УСПЕХ ПОДОБНО НА ИРАК, ЛИБИЯ, ДЪРЖАВ
86
16
 
19
 
! Отговори
шщд преди 10 години
Нашата позиция трябва да е точно такава - в подкрепа на Асад. Друг е въпроса тези синковци как и защо са ходили до Сирия.
85
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До само БСП 91Приятелю, фактите са едностранчиви. Нарочно проускаш факта, че БСП управляваха в момент в който балона се надуваше много силно. Когато балона се спука 2009 и държави като Исландия фалираха, а Италия, Гърция и други бяха наблизо до фалит, нашия БВП почти не е мръднал. Сравни и данни за сиилни икономики като Германия и Фрация БВП-то им за 2012 е почти на нивото на това от 2008. Моля те, живей в реалния свят :-)
84
12
 
14
 
! Отговори
Beni преди 10 години
Какъв е този Бармауи че ще дава наклона на оная ми работа ? Как може тоя *** талибан да надига глас по телевизията ? Тези които са го канили да бъдат наказани незабавно АМИДИАТЛИ . Тези хора дават ли си сметка че ни обявяват за държава защитаваща тероризма . Веднага трябва да се пуснат багерите да оформят рововете и издигането на бетона ограда . Трябва да защитим държавата и ЕС от тези пришълци (Бежанци са в Турция )
83
2
 
3
 
! Отговори
ан2 преди 10 години
ДО АНОНИМЕН.......ГОЛЯМ *** СИ!!
82
10
 
57
 
! Отговори
Див аграр преди 10 години
Много яко се клати напоследък столчето на Станишев... Гаф след гаф,като се почне още от извиването ръцете на депутатите за Пеевски, назначените зам областни управители и областни такива,зам министри и министри от дпс, и какво ли още не.Не съм социалист,нито гербер,социалдемократ съм, но смятам че Първанов, Калфин,Борисов и Татяна Дончева са прави за Станишев- прави всичко залична изгода и от болни амбиции,и влачи всички надолу.Разбира се че не е лично посещението!
81
15
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Пич,доколкото разбрах ти си представител на сийриската опозиция,която не само не е на власт,но май яде и пердах навсякаде.А и се намираш с ЧУЖДА държава.
80
10
 
49
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
Поредна абсурдна издънка.Въпросът е Народът докога ще ви изтрае?
79
39
 
21
 
! Отговори
ДИДИ преди 10 години
Някакъв си "опозиционер" от майната си ще прави анализ на български депутат! Вън от страната ни, ***!
78
6
 
15
 
! Отговори
Родопите преди 10 години
Сирия Хизбуллах и Иран ги заличиха терористите, И Бармауи е терорист, подкрепя терористите в Северна Сирия, окупаторите дошли от Чечен и редица Арабски държави
77
9
 
19
 
! Отговори
само БСП преди 10 години
Нарастване на Брутен Външен Дълг на България по години ,в млрд ЕВРО при управлението на :НДСВ , през 2001 -2005 год. ; БВД нараства от 12,100 млрд до 15,500 млрд Евро !При БСП -ДпС-ДС през 2005 - 2009 год ; От 15,500 млрд до 37,800 млрд ЕВРО !и при ГЕРБ през 2009 - 2012 год От 37,8 млрд пада на 37,164 млрд Евро !Та , при БСП -ДпС управлението Брутния Външен Дълг нараства сцели 22 - 23 млрд ЕВРО !??????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Е това можете да очаквате при управлението на БСП - ДпС - хАтакаДС сега ,още 20 - 30 млрд Евро Дълг
76
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименпълен *** е твоят станишев
75
48
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колкото и да ви е яд, Станишев е евро лидер от първа величина! И не вярвам, че е гей! Един гей нямаше да иде в шоуто на дългия и да се изправи срещу ония побеснели ***- сценаристите му!
74
17
 
10
 
! Отговори
Близък Изток преди 10 години
Тоя Бармауи да мисли за това как Сирия се превръща в Халифат, управляван от терористи и главорези от Девле Ислям в Ирак и Шам, а не да се занимава с едно посещение на легитимни хора в легитимна държава, която се брани от терористи и отцепници и продажници като него
73
32
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Боко седне ли отново на трона народа ще полудее и ще стане гражданска война.