Колко взе левицата за "личната" визита в Сирия

Сирийски опозиционер: 15 души на лични разноски, абсурд!
Обновена: 21 яну 2014 09:19 | 21 яну 2014 09:17,
148
Колко взе левицата за "личната" визита в Сирия
Страхил Ангелов на една от срещите си в Сирия. Кадър: YouTube

Сирийският режим плаща на подобни делегации, като българската, предвождана от Страхил Ангелов, а преди това и на руска, за да получи подкрепа за действията си, обяви пред Нова тв Мохамад Ал Бармауи, представител на сирийската опозиция у нас.

По думите му няма как 15-членна делегация от България да се озове в Дамаск на лични разноски, защото полетите са три – София-Истанбул, Истанбул-Бейрут и Бейрут-Дамаск, а и през цялото време родните ни политици били разхождани с коли.

Още по темата
"Попитайте делегатите от левицата колко пари са взели. Със сигурност са взели голяма сума пари... Със сигурност това не е "гражданско" посещение, защото гражданин не може да стигне до Асад", настоя Бармауи.

Той разкри, че левият депутат Страхил Ангелов е провел четири срещи в Дамаск - с премиера, с министъра на социалната политика и министъра на финансите и с представител на сирийското Народно събрание.

"Подигравка е да кажеш, че това е било лично посещение, когато се срещаш с министри. Трябва да си наясно какво искаш да кажеш и как да го направиш", възмути се Мохамад Ал Бармауи.

Той преведе за какво точно разговаря Ангелов по време на срещите си, а именно "властите се надяват той да информира българския парламент, а и целия Европейски съюз, със случващото в Сирия и борбата на Асад с тероризма, извън медийното отразяване на ситуацията там".

Според Бармауи Ангелов е осъдил и намесата на Саудитска Арабия в сирийския конфликт.

"От моето семейство вече са избити 17 човека, вчера загубих братовчед на 5 годинки", обяви той и отново настоя на тезата си, че това посещение не е било лично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
6
 
33
 
! Отговори
Да, да преди 10 години
Престъпниците от БСП=ДПС гледат само пари да отмъкнат отнякъде. Не им пука каква вреда нанасят на народа. Важно е те и близките им да са добре, а хората - кучета ги яли. Оставка, българоубийци!
71
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Глупави са американците, те се превърнаха в НАЕМНИ УБИЙЦИ на чужди интереси и натрупаха негативна карма, която един ден ще трябва да платят с ЛИХВИТЕ!
70
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подкрепям Крис и Нико!
69
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бутнем ли БСП, Тиквун пак ще седне на трона.
68
20
 
18
 
! Отговори
Крис преди 10 години
Само не разбирам , кое точно е "позор" , това че подкрепяме легитимното правилтество? Това , че заставаме против ислямските терористи , против еврейските и американски планове там ? Яд ме е на БСП , че не станат и смело да кажат, ДА , подкрепяме Башар Асад. Нали сме в демократична европа и всяка държава да има собствено мнение, трябва ли като европа каже , че са против Асад (заради *** американи) и ние да не можем да кажем , какво мислим?! Смятам, че 80% от нашия народ би подкрепил Асад!
67
19
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Гаф след гаф.ОСТАВКА,но никога вече и ГЕРБ на власт.
66
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На БСП не им стига да създават проблеми в България,вече се развихриха и в международни проблеми.Как успяват?
65
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-голямото зло са *** от Герб, готови за един айфон да продадат Родината си!
64
6
 
19
 
! Отговори
pamet преди 10 години
До NIKO11111Щом се толерират некрофили зоофили гейове и всякаква подобна *** защо ревете срещу ЕС,червени ***.Той толерира точно вас.По-пълно и точно описание на червената *** никой не е правил.Нали вашия гей продукт на зоофилско кръвосмешение е временен председател на ПЕС
63
4
 
13
 
! Отговори
до 74 преди 10 години
Американците неса глупави а напротив....ние сме глупаците и не случайно сме на това дередже......като се замисли човек така ни се пада
62
1
 
18
 
! Отговори
ГЕРБ преди 10 години
Народа ни е *** *** няма кой да го каже
61
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Израел няма вина, че няколко хазарски фамилии се нагушиха яко на гърба на глупавите американци и започнаха да правят каквото пожелаят!
60
3
 
27
 
! Отговори
Десен преди 10 години
БСП е било винаги най голямото зло за България и не случайно сме най бедни и нещасти в Европа и най изчезващата нация в света....аре пак гласувайте за тях......така ви се пада
59
12
 
7
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Който подкрепя Евреиския съюз и НАТО, подкрепя следното:1.Християнските ценности не са водещи в Европа.2.Пълно толериране и подкрепа на малцинствата над мнозинствата в съответните държави,с цел създаване на хаос.3.Пълно толериране и подкрепа за гейове,лесбийки,зоофили,некрофили и всякаква подобна ***, както и пълна подкрепа на сексуалните контакти между най- близки роднини- инцест.4.Европейският съюз е рожба на следвоенния ционизъм,с цел облагодетелстване на няколко юдеиски фамилии.
58
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да подкрепяш терористи и да мислиш, че ще спечелиш е пълна олигофрения!
57
2
 
8
 
! Отговори
VDCH преди 10 години
До Одисей 1Интересно но в момента християнинът ген. Мишел Аун подкрепя шиитите. Колкото до това, което пишеш - преди войните Ливан беше известен като Швейцария на Близкия изток. Имаше пълна хармония между религиозните общности.
56
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма защо да се бъркаме в игрите на големите! Поне един път да бяхме спечелили от вземането на страна в световните конфликти! Напротив - губим! Като не ни бива в дипломацията и изобщо в мисленето в перспектива, по-добре да мълчим.
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нека лапка, но да ги не повръща после!
54
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още няколко политически/комунистически изцепки и американците ще ни пернат като Косово.
53
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Маке, ти си истински българин! Респект!