Още един депутат на ГЕРБ напуска парламента

Доброслав Димитров ще специализира в чужбина
Обновена: 14 мар 2014 20:59 | 14 мар 2014 17:24, Александър Попов
150
Още един депутат на ГЕРБ напуска парламента
Снимка: Булфото

Депутатът от ГЕРБ Доброслав Димитров напуска 42-то Народно събрание.

"Моето излизане от 42-то Народното събрание не е нито “внезапно”, нито “изненадващо” - ръководството на партията беше уведомено за това мое намерение преди повече от 7 месеца.

Още по темата
Причинита е желанието ми да продължа своята специализация в чужбина, което автоматично поставя групата на ГЕРБ да работи с един човек по-малко. Моето излизане позволява на групата да продължи да работи пълноценно в пълния си състав. Благодаря на всички и най-вече на ръководството за подкрепата и разбирането. Аз оставам част от ГЕРБ и партията ще продължи да разчита на мен", заявява Димитров пред "Фокус".

От ГЕРБ съобщиха, че ръководството на партията е било информирано миналата седмица, че Димитров желае да напусне Народното събрание.

Мотивите на Димитров са лични и са свързани с предстоящата му специализация в чужбина, подчертават от ГЕРБ.

"Доброслав Димитров, който е сред учредителите на ГЕРБ, остава член на партията и ще продължи да подпомага ГЕРБ експертно в сферите, в които е компетентен", допълват от партията на Бойко Борисов.

Димитров става шестият депутат, напуснал парламентарната група на ГЕРБ.

Преди месец парламента напусна и Владислав Горанов. "Мотивите да напусна Народното събрание са лични и са свързани с това, че винаги съм искал да бъда експерт и да участвам в процесите като експерт", обяви тогава той.

Освен Горанов и Йоана Кирова излезе извън парламента. Красимир Стефанов пък излезе от парламентарната група на ГЕРБ с мотива, че като независим нещо ще зависи от него. 

От групата се отцепиха също Георги Марков и Светлин Танчев, които също останаха в парламента като независими народни представители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комунистите знаят само две неща за парите, че не са техни и че искат да ги вземат.Харесва ми да слушам квиченето на платените от БСП форумни ***. Ами като ГЕРБ са толкова зле и се разпадат да ходим на избори през май. Спечелете си честно изборите драги комунисти и си продължете с кражбите.
85
0
 
1
 
! Отговори
ppq преди 10 години
Парламента напускат можещите. За тях не е проблем да изкарват по 3-4 и повече хиляди занимавайки се с друго. А остават тези, които нищо не умеят и за тях депутатската заплата в реалния живот е трудно достижима. Твърдението ми кане всички, то поне по -голямата част от тях
84
2
 
5
 
! Отговори
Гарибалди преди 10 години
Така като е тръгнало в ГЕРБ ще останат само Боко и турчина Вежди Рашидов,щото Цветанов еза затвора.
83
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Симоти от северозапада ли си ?
82
1
 
3
 
! Отговори
Симо преди 10 години
На комунизъма ще му сваля шапка ако разчепка докрай аферата с пещерата"Леденика" дета бяха похарчени 5 000 000 лв. за атракции от стиропор и отчетоха разходи на отделните детайли така: приказен герой от стъклопласт 17000лв за 1 бр. бейка,двуместна 2000 лв детска люлка с две махала 15000лв. Хайде господа комунисти действайте. Това ,че е сезирана прокуратурата нищо не значи,те са ваши. нали северозапада е най беден, посочете причината,давайте ,стадото изка отговор.
81
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няколко души излязоха от групата на ГЕРБ, но целият и електорат е единен, докато групичката на Станишев в парламента се държи здраво, а отвън Гоце ги разцепи от кръста.
80
2
 
3
 
! Отговори
ER_Dr преди 10 години
Не може "*** вън от ГЕРБ", понеже кой ще остане.
79
1
 
7
 
! Отговори
Дедо Мишо преди 10 години
Очевидна е огромна радостта от всяко сътресение в опзицията.Предлагам всеки антикомунист да напусне демонстративно .Оставете ги сами бе хора,нека да ги забъркат ,ама яко. Той народа/ако има все-още разумни разбира се/ сам ще ги изхвърли зад борда.
78
2
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
*** вьн от ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
77
3
 
9
 
! Отговори
Titanic преди 10 години
Корабът потъва и мишките църкат и се изхвърлят из океана на късмет пък може би ще се захванат за обрулените орехи на народа
76
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се нарича специализация в чужбина, а бягство.
75
2
 
7
 
! Отговори
hanko преди 10 години
kakav gladak i mazen Gerbuzak
74
1
 
11
 
! Отговори
DAAA преди 10 години
Нали на този *** баща му бе последния директор на Кремиковци той го съсипа и сега синчето - малко царче ! егати и *** съд и тормоз до дупка ,а бягат като гадни плъхове!!!
73
3
 
6
 
! Отговори
ER_Dr преди 10 години
Това лице изразява любородие, благочиние и честност. Дано специализира по-бързо и да се връща у нас, ще имаме нужда от него.Пък и какво да прави в чужбината. Там не може да дадеш 1 лв. и да спечелиш 100, като след това си прибереш и единия с лихвите.
72
7
 
7
 
! Отговори
дааа преди 10 години
Хубаво е,дето освен Бойко има и други честни гербери!Някак си живота придобива смисъл!
71
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя не го ли уцелиха с яйце,когато правеше предизборен митинг на ГРОБ?
70
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мишките бягат от потъващия кораб!
69
16
 
5
 
! Отговори
продажник преди 10 години
Продажник нагъл. Очаквал да получи луканка, но хванал Бахура. Отивай в ДПС там те чакат продажник долен
68
2
 
14
 
! Отговори
очевидец преди 10 години
Тоя ли бе, ако беше стоял още малко на митинга на Бареков публиката щеше да го направи на крем карамел !
67
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ка-а-а-к му е изписано на този на физиономията, че е кариеристче мазно, намърдало се в политиката за келепира... Е, както вече става ясно, келепир при ГЕРБ засега няма, защо човека да си губи времето. Апропо, не беше ли това име забъркано наскоро в някакъв скандал за конфликт на интереси и съмнителни схеми, някакви 30 милиона от обществени поръчки? Да не са го "пратили на специализация" да заметат някоя и друга корупционна следичка?...