Още един депутат на ГЕРБ напуска парламента

Доброслав Димитров ще специализира в чужбина
Обновена: 14 мар 2014 20:59 | 14 мар 2014 17:24, Александър Попов
150
Още един депутат на ГЕРБ напуска парламента
Снимка: Булфото

Депутатът от ГЕРБ Доброслав Димитров напуска 42-то Народно събрание.

"Моето излизане от 42-то Народното събрание не е нито “внезапно”, нито “изненадващо” - ръководството на партията беше уведомено за това мое намерение преди повече от 7 месеца.

Още по темата
Причинита е желанието ми да продължа своята специализация в чужбина, което автоматично поставя групата на ГЕРБ да работи с един човек по-малко. Моето излизане позволява на групата да продължи да работи пълноценно в пълния си състав. Благодаря на всички и най-вече на ръководството за подкрепата и разбирането. Аз оставам част от ГЕРБ и партията ще продължи да разчита на мен", заявява Димитров пред "Фокус".

От ГЕРБ съобщиха, че ръководството на партията е било информирано миналата седмица, че Димитров желае да напусне Народното събрание.

Мотивите на Димитров са лични и са свързани с предстоящата му специализация в чужбина, подчертават от ГЕРБ.

"Доброслав Димитров, който е сред учредителите на ГЕРБ, остава член на партията и ще продължи да подпомага ГЕРБ експертно в сферите, в които е компетентен", допълват от партията на Бойко Борисов.

Димитров става шестият депутат, напуснал парламентарната група на ГЕРБ.

Преди месец парламента напусна и Владислав Горанов. "Мотивите да напусна Народното събрание са лични и са свързани с това, че винаги съм искал да бъда експерт и да участвам в процесите като експерт", обяви тогава той.

Освен Горанов и Йоана Кирова излезе извън парламента. Красимир Стефанов пък излезе от парламентарната група на ГЕРБ с мотива, че като независим нещо ще зависи от него. 

От групата се отцепиха също Георги Марков и Светлин Танчев, които също останаха в парламента като независими народни представители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
10
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
И пак да ме изтриеш хората видяха по ТВ как беше замазнен и изгонен от митинга. Не се гаси туй що не гасне, платени подлизурковци !!!
65
2
 
6
 
! Отговори
не е така преди 10 години
До АнонименНищо няма ад се измени той напуска парламента и на негово място идва следващия в листата той няма да става независим - така че аз не виждам особен повод за радост
64
10
 
5
 
! Отговори
до 63 преди 10 години
как разбра,че сергейчо говори английски,като не са го поканили НИКЪДЕ освен в северна корея?Борисов беше и предполагам все още е добре дошъл по целия свят.
63
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първанов е нашия човек.в него е бъдещето на левите избиратели.Избери АБВ,виж светлина в тунела.Избери сергей и се поклони на Местан и началници.
62
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Червени селяни, защо се радвате? Той НЕ напуска парламентарната група на ГЕРБ, а парламента. Т.е. друг от ГЕРБ ще дойде на негово място.
61
4
 
7
 
! Отговори
kit Chelin преди 10 години
За този екземпляр от Герб наскоро имаше информация за конфликт на интереси при определени сделки. Герб ке се разпадне и самоунищожи. При тях няма лично мнение, плурализмът е забранен. Те са стадна партия с принципа на единоначалието. Не може да мислиш различно от водача. В тази групировка влязоха най-големите чугунени глави на БКП - ББ,Ц.Ц.Цв.Цв, представители на силовите структури и млади кариеристи усетили момента за устройване на живота си. В Герб има много повече комунисти, отколкото в БСП.
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я Пеевски поотслабнал .......
59
5
 
8
 
! Отговори
111 преди 10 години
Троловете от БСП-ДПС се вихрят здраво в тоя сайт ... еййй нямат свършване парите на *** и ***, жална ни майка ... народа не може да се пребори срещу парата на башибозука и капиталисите от БСП
58
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
въх,Тиквата се пука
57
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другата седмица се очквало още 3 *** да напуснат герб.Неделя след обяд ще се говори за коии са те.
56
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Арабската пролет дойде най сетне у герб.
55
7
 
13
 
! Отговори
УУУУУ преди 10 години
Не съм комунист, но голяма глупост от констатацията "БОЙКО БОРИСОВ Е УМЕН, А СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ Е ***" не бях чел! Комунягата Станишев поне знае английски език и не се излага когато е на посещение в ЕС за разлека от Боко ***!Н И К О Г А В Е Ч Е Г Е Р Б !!!
54
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мазен тлъст,противен
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато бившата ДС се разпадна, и внуците на всички бивши бекапейци и кадесари се пенсионират, едва тгава ще има надежда за нещо по-добро. КАкво направиха със страната ни тези подлеци!?
52
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
доброслав не знам си кой (и никой не го знае) щял да специализра в чужбина...алоо, господа и госпожи калинки...първо се специализира в чужбина и после се става депутат...поне в чужбина така правят цивилизованите политици..
51
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя е от скамейката мнооого е умен пък сега като специализира в ЧУЖБИНА в някое титанично учебно заведение и като се върне и като го назначи Тиквата на ръководен пост и като ни оправи отвсякъде малиии може да боли ама шъ стискаме.
50
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идат като тигри, бягат като овци, баш като Бащицата си.
49
2
 
16
 
! Отговори
Шматко преди 10 години
Тоя кой го познава ? Аз за първи път го виждам и чувам
48
2
 
11
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Прилича на Швейк.
47
2
 
18
 
! Отговори
pet преди 10 години
Тоя си беше един главоч като всички в ГЕРБ!