Напускам политиката, за да се запазя като експерт!

Владислав Горанов още не е решил дали остава в ГЕРБ
14 фев 2014 19:42,
56
Напускам политиката, за да се запазя като експерт!
Владислав Горанов Снимка: архив, Булфото

Напускам политиката, за да се опитам да запазя експертния си профил. Мотивите да напусна Народното събрание са лични и са свързани с това, че винаги съм искал да бъда експерт и да участвам в процесите като експерт. Това обясни пред "Фокус" Владислав Горанов, след като подаде заявление за напускане на парламента. 

Той каза още, че не е обмислил дали остава, или напуска партия ГЕРБ.

Още по темата
"В 42-то Народно събрание по никакъв начин не може да се прави реална политика и да бъда полезен както на тези, които са ме подкрепили на изборите, така и на самия себе си", коментира той.

"Затова предпочетох да напусна парламента, да запазя позицията си на човек, който сред приятелите си винаги е бил експерт, професионалист и да продължа по пътя си, занимавайки се с частни проекти", допълни бившият зам.-финансов министър.

Той допълни, че начинът, по който се прави политика в това Народно събрание, него лично като сравнително млад човек, не го удовлетворява.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пък коментира, че Горанов остава експерт на ГЕРБ и винаги, когато партията има нужда от него, ще използват капацитета му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
kos преди 10 години
Има обща кауза- парите!Ама едните като са на власт- и парите са в тях,а другите експерти остават да чакат на заплата 2000? и работата не върви.Незнам дали ме разбираш.
46
0
 
1
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Прод на 52...Как за 25 г. преход не чух някой от СДС да похвали мерки или предложения на БСП или обратно?Защо за ГЕРБ ,БСП са пълен провал и обратно?Защо за Атака,всичко което се предлага от ДПС е вредно и обратно?Нима в държавата ни няма ОБЩИ каузи около които партиите не могат да се обединят и веднъж поне да гласуват заедно 'ЗА" или "ПРОТИВ'?САМ ЩЕ СИ ОТГОВОРЯ:ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НИ ПАРТИИ НЯМАТ ЗА ОБЩА КАУЗА добруването на гражданите.Каузата им е да са на власт и за това са РАЗДЕЛЕНИ.
45
0
 
1
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Скоро ще видим Венци Горанов В НОВА СВЕТЛИНА!"Експертност,развитие,приятели,реална политика.....-ТИНТИРИ МИНТИРИ"ЕДИН ОТ ГОЛЕМИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ПОЛИТ. КЛАСА В НАШАТА ДЪРЖАВА е ,че в нея се влиза само цената на тежки КОМПРОМИСИ съсСЪВЕСТТА и други морални категории като СПРАВЕДЛИВОСТ,СЪПРИЧАСТНОСТ и т.н.Полит. ни система е такава ,че не можеш да влезеш в нея неопетнен!Да си политик ,трябва да си верен ПЪРВО на ПАРТИЯТА си и това изгражда основата на негативите в същността на пол. ни с-***
44
1
 
2
 
! Отговори
Простосмъртен преди 10 години
Горанов,В тефтерчето на сержант Плевнелиев си записан като министър в бъдещото служебно правителство. *** се е отнесъл благосклонно към твоята кандидатура, издигната от самия него.
43
0
 
9
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
СТРАННО, НО ПОДОБНИ ЕКСПЕРТИ, КАТО СЕ ТРЪГНЕ ОТ ЕДИН ВАРНЕНСКИ КМЕТ, ТА СЕ ПРЕМИНЕ ПРЕЗ НЯКОЛКО МИНИСТРИ - ПО ФИЗИКАЛЕН ФАСОН - НИ СЕ ВИДЯТ ОТ ЕДИН КАЛЪП ИЗВАДЕНИ. ТОВА ОБЯСНЯВА И ОСОБЕНИЯТ НАПРЕДЪК НА НАЦИЯТА В ПОСОКА - НЕСЛОМИМО ДЪНО. АКО ДА ПРИТЕЖАВАХ НЯКАКВА ВЛАСТ - БИХ ПОСТАНОВИЛ ЕКСПЕРТИЗА НА ЕКСПЕРТИТЕ. И С ПРАВО - ТЕЛЕВИЗИЯТА НЕ ПРЕСТАВА ДА БЪЛВА ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЯ НА ИЗВЪНЗЕМНИ.
42
0
 
9
 
! Отговори
СиВи преди 10 години
ситига му кариера за сиви и вече е експерт.
41
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на това момче. Колкото пъти е бил на екрана с Кутев винаги го е правил за смях. Той явно не иска хора като Данчо Ментата да са на председателското място в бюджетната комисия. В това фалшиво червено/турско синьо НС няма място за честни и почтени хора. Вижте им физиономиите и чуйте им приказките за да се уверите че са гола вода.
40
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Просто му е писнало от тази кал, ккоято в момента е политиката, и не само политиката, но там е най-зле
39
13
 
15
 
! Отговори
бла бла преди 10 години
къв експерт си бе в гроб cте калинки мутри и тук там кухи тикви
38
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
браво, не можеш да се занимаваш с чугунено-червено-турски глави и кафяви ***
37
9
 
16
 
! Отговори
Ганчо Плявиста преди 10 години
Тоя е баш експерта, само дедянков може да му се мери по икспертност... един *** по-малко, но много дообре го е казал.... "полезен на самия себе си".
36
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ха ха ха тоя нещо се е осрал или окрал и ще се появят скоро време за него така как бг политик напуска копанката
35
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Корабът потъва по план...вода ще има за всички!
34
2
 
14
 
! Отговори
Пести за Белене! преди 10 години
20 000 за черни дни - та какви черни дни, ние сме в светлата, славна и просперираща демокрация! Да, баща ми и майка бяха спестили към 15 000 лв, но с тези пари след великата революция, можеше да се купи само пишеща машина...Не говоря че имахме и жилищно-спестовен и влог, не говоря за десетината кражби на имущество - от апартамента до селската къща на дядо ми. Които 45 години не знаеха какво е обир. Да не говоря, че колата ми я разбиваха десетина пъти - какво не крадоха, от бензинова капачка, до
33
4
 
13
 
! Отговори
офф преди 10 години
Чета ви коментарите и не мога да повярвам, колко сте елементарни! Заслужавате си управниците, мишоци! Всичко ще ви вземат, а вие си лайте У интернет.
32
16
 
21
 
! Отговори
:) преди 10 години
ГЕРБ е бита карта. Няма какво да се краде и "експертите" Калинки бързат да се спасяват.
31
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уважавам хора, които държат на достойнството си.
30
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има само три варианта, които да обяснят това, първия вариант е несъгласие с партийната политика. При втория вариант, разбира се, това може просто да е плъх напускащ потъващия кораб. Има и трети вариант тип "бисеров". Ако някой вижда друг вариант, моля да го сподели.
29
7
 
13
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Още един недостоен плъх. Кой го знаеше преди да се промъкне в парламента покрай ГЕРБ. Никой. Като всички гризачи бяга, когато види зор.Поведението му е по-позорно и от това на Р. Петров. Онзи поне не беше от партия. Този ако не се е докопал до голям кокал и не е сигурен, че скоре ще има такъв-бърза да се измъкне. А може би вече се е докопъл до нещо и се оттегля, за да си го гризе на безопасно место? Не ги харесвам такива от която и да са партия или позиция. Мизерници
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До nedjlko.grozevМисля, че не ставаше въпрос за 50 000, а за 20 000 лева и ставаше въпрос за човек на 40+. Ами редно е да имаш поне двайсетина хиляди за черни дни.