Напускам политиката, за да се запазя като експерт!

Владислав Горанов още не е решил дали остава в ГЕРБ
14 фев 2014 19:42, Стела Стоянова
56
Напускам политиката, за да се запазя като експерт!
Владислав Горанов Снимка: архив, Булфото

Напускам политиката, за да се опитам да запазя експертния си профил. Мотивите да напусна Народното събрание са лични и са свързани с това, че винаги съм искал да бъда експерт и да участвам в процесите като експерт. Това обясни пред "Фокус" Владислав Горанов, след като подаде заявление за напускане на парламента. 

Той каза още, че не е обмислил дали остава, или напуска партия ГЕРБ.

Още по темата
"В 42-то Народно събрание по никакъв начин не може да се прави реална политика и да бъда полезен както на тези, които са ме подкрепили на изборите, така и на самия себе си", коментира той.

"Затова предпочетох да напусна парламента, да запазя позицията си на човек, който сред приятелите си винаги е бил експерт, професионалист и да продължа по пътя си, занимавайки се с частни проекти", допълни бившият зам.-финансов министър.

Той допълни, че начинът, по който се прави политика в това Народно събрание, него лично като сравнително млад човек, не го удовлетворява.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пък коментира, че Горанов остава експерт на ГЕРБ и винаги, когато партията има нужда от него, ще използват капацитета му.


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
kos преди 7 години
Има обща кауза- парите!Ама едните като са на власт- и парите са в тях,а другите експерти остават да чакат на заплата 2000 и работата не върви.Незнам дали ме разбираш.
46
0
 
1
 
! Отговори
boyko_stoew преди 7 години
Прод на 52...Как за 25 г. преход не чух някой от СДС да похвали мерки или предложения на БСП или обратно?Защо за ГЕРБ ,БСП са пълен провал и обратно?Защо за Атака,всичко което се предлага от ДПС е вредно и обратно?Нима в държавата ни няма ОБЩИ каузи около които партиите не могат да се обединят и веднъж поне да гласуват заедно 'ЗА" или "ПРОТИВ'?САМ ЩЕ СИ ОТГОВОРЯ:ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НИ ПАРТИИ НЯМАТ ЗА ОБЩА КАУЗА добруването на гражданите.Каузата им е да са на власт и за това са РАЗДЕЛЕНИ.
45
0
 
1
 
! Отговори
boyko_stoew преди 7 години
Скоро ще видим Венци Горанов В НОВА СВЕТЛИНА!"Експертност,развитие,приятели,реална политика.....-ТИНТИРИ МИНТИРИ"ЕДИН ОТ ГОЛЕМИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ПОЛИТ. КЛАСА В НАШАТА ДЪРЖАВА е ,че в нея се влиза само цената на тежки КОМПРОМИСИ съсСЪВЕСТТА и други морални категории като СПРАВЕДЛИВОСТ,СЪПРИЧАСТНОСТ и т.н.Полит. ни система е такава ,че не можеш да влезеш в нея неопетнен!Да си политик ,трябва да си верен ПЪРВО на ПАРТИЯТА си и това изгражда основата на негативите в същността на пол. ни с-ма
44
1
 
2
 
! Отговори
Простосмъртен преди 7 години
Горанов,В тефтерчето на сержант Плевнелиев си записан като министър в бъдещото служебно правителство. *** се е отнесъл благосклонно към твоята кандидатура, издигната от самия него.
43
0
 
9
 
! Отговори
Hemy преди 7 години
СТРАННО, НО ПОДОБНИ ЕКСПЕРТИ, КАТО СЕ ТРЪГНЕ ОТ ЕДИН ВАРНЕНСКИ КМЕТ, ТА СЕ ПРЕМИНЕ ПРЕЗ НЯКОЛКО МИНИСТРИ - ПО ФИЗИКАЛЕН ФАСОН - НИ СЕ ВИДЯТ ОТ ЕДИН КАЛЪП ИЗВАДЕНИ. ТОВА ОБЯСНЯВА И ОСОБЕНИЯТ НАПРЕДЪК НА НАЦИЯТА В ПОСОКА - НЕСЛОМИМО ДЪНО. АКО ДА ПРИТЕЖАВАХ НЯКАКВА ВЛАСТ - БИХ ПОСТАНОВИЛ ЕКСПЕРТИЗА НА ЕКСПЕРТИТЕ. И С ПРАВО - ТЕЛЕВИЗИЯТА НЕ ПРЕСТАВА ДА БЪЛВА ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЯ НА ИЗВЪНЗЕМНИ.
42
0
 
9
 
! Отговори
СиВи преди 7 години
ситига му кариера за сиви и вече е експерт.
41
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на това момче. Колкото пъти е бил на екрана с Кутев винаги го е правил за смях. Той явно не иска хора като Данчо Ментата да са на председателското място в бюджетната комисия. В това фалшиво червено/турско синьо НС няма място за честни и почтени хора. Вижте им физиономиите и чуйте им приказките за да се уверите че са гола вода.
40
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто му е писнало от тази кал, ккоято в момента е политиката, и не само политиката, но там е най-зле
39
13
 
15
 
! Отговори
бла бла преди 7 години
къв експерт си бе в гроб cте калинки мутри и тук там кухи тикви
38
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво, не можеш да се занимаваш с чугунено-червено-турски глави и кафяви ***
37
9
 
16
 
! Отговори
Ганчо Плявиста преди 7 години
Тоя е баш експерта, само дедянков може да му се мери по икспертност... един *** по-малко, но много дообре го е казал.... "полезен на самия себе си".
36
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ха ха ха тоя нещо се е осрал или окрал и ще се появят скоро време за него така как бг политик напуска копанката
35
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корабът потъва по план...вода ще има за всички!
34
2
 
14
 
! Отговори
Пести за Белене! преди 7 години
20 000 за черни дни - та какви черни дни, ние сме в светлата, славна и просперираща демокрация! Да, баща ми и майка бяха спестили към 15 000 лв, но с тези пари след великата революция, можеше да се купи само пишеща машина...Не говоря че имахме и жилищно-спестовен и влог, не говоря за десетината кражби на имущество - от апартамента до селската къща на дядо ми. Които 45 години не знаеха какво е обир. Да не говоря, че колата ми я разбиваха десетина пъти - какво не крадоха, от бензинова капачка, до
33
4
 
13
 
! Отговори
офф преди 7 години
Чета ви коментарите и не мога да повярвам, колко сте елементарни! Заслужавате си управниците, мишоци! Всичко ще ви вземат, а вие си лайте У интернет.
32
16
 
21
 
! Отговори
:) преди 7 години
ГЕРБ е бита карта. Няма какво да се краде и "експертите" Калинки бързат да се спасяват.
31
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уважавам хора, които държат на достойнството си.
30
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има само три варианта, които да обяснят това, първия вариант е несъгласие с партийната политика. При втория вариант, разбира се, това може просто да е плъх напускащ потъващия кораб. Има и трети вариант тип "бисеров". Ако някой вижда друг вариант, моля да го сподели.
29
7
 
13
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Още един недостоен плъх. Кой го знаеше преди да се промъкне в парламента покрай ГЕРБ. Никой. Като всички гризачи бяга, когато види зор.Поведението му е по-позорно и от това на Р. Петров. Онзи поне не беше от партия. Този ако не се е докопал до голям кокал и не е сигурен, че скоре ще има такъв-бърза да се измъкне. А може би вече се е докопъл до нещо и се оттегля, за да си го гризе на безопасно место? Не ги харесвам такива от която и да са партия или позиция. Мизерници
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До nedjlko.grozevМисля, че не ставаше въпрос за 50 000, а за 20 000 лева и ставаше въпрос за човек на 40+. Ами редно е да имаш поне двайсетина хиляди за черни дни.