Като чета математиката, знам, че заслужаваме най-много!

Лидерите на партии отиват при президента за разговори за ЦИК
Обновена: 22 мар 2014 22:01 | 22 мар 2014 18:50, Веселина Йорданова
195
Като чета математиката, знам, че заслужаваме най-много!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерите на политическите партии ще се срещнат в понеделник при президента Росен Плевнелиев, за да обсъдят ситуацията с Централната избирателна комисия, съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след среща с председателя на ДПС Лютви Местан в Кърджали.

Приехме срещата, за която президентът е отправил покана, в 9,15 часа в понеделник към лидерите на партии, да говорим още веднъж по темата", каза той.

Още по темата

Борисов поставил въпроса за зам.-председателското място в ЦИК пред лидера на ДПС Лютви Местан, който дал на Борисов „неговата разбивка по Централната избирателна комисия“.

Считат, че поставени наравно с ПП „Атака” с по двама души, са ощетени, обясни Борисов, цитиран от "Фокус".

„Разбрахме се по тази тема в понеделник при президента да се водят дискусии и се надявам всички партии да намерим разрешение на този казус, защото той касае европейските избори. Наблюдават ни отвън и се надявам при президента да намерим някакво решение”, допълни той.

Борисов се обяви за толерантност, при която всяка една партия ще получи дължимото.

„ГЕРБ е първата политическа сила, победител на парламентарните избори, победител и на миналите избори за евродепутати и имаме своите претенции. Но изборите трябва да се проведат, и то при максимална прозрачност и сигурност и именно такава Избирателна комисия ни трябва, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Като чета математиката, знам, че заслужаваме най-много. Затова, ще я четем при президента и се надявам да постигнем консенсус", коментира той.

Както Dnes.bg писа президентът, който вчера беше категоричен, че няма да промени указа си за разпределението на местата в комисията, днес отново защитава тезата, че запазването на съотношението между парламентарните партии се отнася за целия състав на ЦИК, а не само за тези членове, които се назначават с указ на президента, каквото е тълкуването на управляващите.

Според държавния глава единственото възможно тълкуване на кодекса е това, което той е направил, и то е в съответствие със Закона за нормативните актове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
5
 
! Отговори
вбесен патриот преди 10 години
Този, срещу когото писах преди малко и който псуваше българите, му изчезнаха писанията.*** бдят. Браво!
47
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До вбесен патриотБългарин-патриот е като бял ***. Как може да има *** да обичат този прокажен народ и тази клоака българия. То си е мазохизъм. *** те повечето са лицемери и патриоти само на думи. В тази гадна държава всичко е фалш, патриотите и те.
46
2
 
28
 
! Отговори
:) преди 10 години
След Винету, другарят Боко Борисов прочете и творбата Математика (за 1-ви клас). То бива ***, бива... ама наш Боко минава всички граници. И тоя е бил Премиер на държава от ЕС !!!!
45
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Махленски бабаит с мускули и с четене на математика ще плаши света.
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Влагаш много емоция в изказването си,всъщност,сме инфантилни,зле възпитани и ниско образовани.Обикновено се репчите мъжете,но истината е,че българките са прости жени,които си снимат с GSM-*** новия маникюр за да го покажат на приятелките си и това е върхът на културното им преживяване.
43
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако такива ни управляват, мога само да изкажа дълбоки съмнения за качествата на самите българи като разумни същества. *** народ, *** политици -> скапана държава.
42
0
 
13
 
! Отговори
ППЛ преди 10 години
ХУБАВОТО НА ВРЕМЕТО Е , ЧЕ НИ ПОМАГА ДА ЗАБРАВЯМЕ ЗЛИНИТЕ , БЕЗЧИНСТВАТА, БЕЗЗАКОНИЕТО ОТ ПРЕДИ ГОДИНА. НО НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯМЕ ГЛУПОСТИТЕ И БЕДНОСТА , ЗАВЕЩАНИ НИ ОТ БЕЗУМИЕТО ОТ БАНКЯ(Б.Б.), А НАРОДА ГО ПОСТАВИ НА МЯСТОТО МУ 15% ОДОБРЕНИЕ. ТОЛКОВА МНОГО ЛИ ЗАБОГАТЯХА ПРИ НЕГО, ПРИ ГЛАДА ЗА БЪЛГАРИЯ ?
41
3
 
4
 
! Отговори
вбесен патриот преди 10 години
До Анонимен .51Ако имаше как да разбера кой си, българите рязко щяхме да намалеем с един....
40
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българите сме изключително долни, гадни и противни хора. За щастие - изчезващи.
39
2
 
11
 
! Отговори
Професор Юлиян Вучко преди 10 години
И каво стана сега?Толкова време бях известен с лафа си "Гледам и не вярвам на очите си!"... а сега господин Борисов ми отне палмата на първенството! Толкова силен израз и аз не мога да измисля :(
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 43 Това не е плод на българския народ който си пази родното си гнездо и които с зъби и нокти отстояват да са тук и сега на тази свещена земя. Търси истината някъде другаде.
37
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чете математика. Новият бойковизъм е гениален шедьовър на гербарската мисъл в полет.
36
0
 
16
 
! Отговори
mislest преди 10 години
Читател се извъди....
35
14
 
4
 
! Отговори
И какво преди 10 години
Затова че Бойко се бори за справедливо разпределение на членовете на ЦИК, пак го плюете. Ей така по принцип, както някой тук се изказва ,просто да плюем. Ама като ви гледам писанията, на някой, мисля че и Винету не са чели, а за математика да не говорим. Може и таблицата да не знаят. Та мисълта ми е, няма значение за какво става въпрос, важното е да плюем. Защото зад клавиатурата е лесно, не се вижда колко гънки имаме.
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От много четене и смятанката е объркал с четене.
33
0
 
18
 
! Отговори
hanko преди 10 години
Nqma po tap spermatozoid ot tozi , sazdal liceto Biyko Borisov.
32
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Заслужавате..........да не казвам какво, че не е прилично.
31
2
 
19
 
! Отговори
temerut преди 10 години
Четеш математиката, значи?!А "Винету" сигурно си го смятал, а?Затова ли си остана само с тази книга, изчисленията са ти се сторили трудни? Но пък"четенето" на математиката обяснява очевидното пренебрежение към числата и закръглянето на проценти към пъти....
30
1
 
16
 
! Отговори
мутроматика преди 10 години
Това не е разбивка за ЦИК, бе, Тиква. Това е сметката за кафето. Объркал си ДДС-то с ДПС-то.
29
1
 
17
 
! Отговори
Абсент преди 10 години
Сега ми се изЯсни,гербавите що глътнаха вода-вожда четял математика(така е чел и бюджета)...тежко ни и горко,след такива "читатели".