Мая Манолова – най-приказлива в НС

60 депутати мълчат като риби от началото на годината
1 май 2014 21:06,
85
Мая Манолова – най-приказлива в НС
Мая Манолова. Снимка: БТА

Близо 60 депутати от всички парламентарни групи не са проронили нито дума от парламентарната трибуна от началото на годината. Това сочи справка, изготвена от администрацията на Народното събрание по искане на bTV.

Най-много са депутатите риби в редиците на БСП – 20 души. От ГЕРБ от изяви от трибуната са се въздържали 16 народни представители. От ДПС мълчаливците са 11, а от Атака - 6. Трима независими депутати също не са взели думата нито веднъж.

На обратния полюс са народни представители, които са приказвали от трибуната над 11 часа. Рекордьорите по говорене са двама - Мая Манолова от БСП и Йордан Цонев от ДПС. Тя - с близо 12 часа, а той - с пет и половина.

Има и депутати в „златната среда” – говорили са от трибуната по 10-15 минути за три месеца. Оказа се, че въпреки изявите си в кулоарите, Бойко Борисов също е мълчал от януари до март.

Сред хората без нито една изява от трибуната през последните месеци са още Делян Пеевски, Деница Гаджева и Александър Методиев, популярен като Бат Сали.

За първото тримесечие за поддръжка на сградата на парламента са отишли точно 305 749 лева. От тях за ток са платени 107 014 лева, за парно - 192 212 лева, и за вода 5 523 лева.

Тепърва сградата ще глътне и още средства, защото предстои лек ремонт на част от помещенията и гардеробните.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
езичник преди 10 години
като неговорят за нищо значи не се интересуват от нищо. а щом не ги интересува значи мястото им не е там.
42
0
 
3
 
! Отговори
лъскат бастуна преди 10 години
Мая Манолова ако се съблече в Парламента всички Депутати мъже ше почнат да лъскат бастуна
41
0
 
3
 
! Отговори
инженер-пенсионер преди 10 години
След падането на комунизЪма или социализЪма т. н. работническо-селска власт остана с пръст в устата. Работниците бяха свикнали на високи заплати без повечето да ги заслужават и си крадяха от фабриките , а селяните си крадяха денонощтно от ТКЗС-тата. Един хамалин *** и неграмотен получаваше около 400-500 лв. , а лекар, инженер, архитект и всички с Висше образование 120 лв. на месец. Естествено, че такава власт няма бъдеще и пропадна. Сега същите тези вече като пенсионери ходят на манифестации когато ги привика Станишев, но с 200 лв. пенсии , а той милионер . Ето това е истината.
40
4
 
5
 
! Отговори
ИСТ преди 10 години
Манолова колкото повече говори, толкова повече глупости казва и става по неприятна. Заради костинбродската завера трябва да е в затвора.
39
0
 
3
 
! Отговори
психолог преди 10 години
Вижте каква е разликата там където НЕ управляват комунисти и у нас където БКП-БСП-ДС са на власт 70 години. В Западна Европа надницата на ден е 40 евро, а у нас 4 евро. На 1 май повечето Западни Държави работниците стачкуват и изразяват недоволство от заплащането. В България простите социалисти правят гъди. . гъди. . на Станишев и компания и то с пенсии от 100 евро на МЕСЕЦ , пак повтарям 100 евро на МЕСЕЦ. Щом празнуват и веят знамена с такива доходи си заслужават съдбата. Айде Чао и пак да гласувате за нашите, че догодина може и да повишат пенсиите с 5 лв.
38
2
 
2
 
! Отговори
bobo преди 10 години
До PLAYBOY : Ееее,вие на Искра Фидосова го лъскахте,пък сега завиждате!!!! Или забравихте гладните години!!! По-важното е, че е абсолютна куха лейка тая М.Манолова!!!
37
0
 
3
 
! Отговори
карта на Света преди 10 години
Зависта , омразата и злобата един ден ще изтрият Държавата България от картата на Света
36
7
 
3
 
! Отговори
PLAYBOY преди 10 години
Май Манолова ако се снима за PLAYBOY , чикиджиите от ГЕРБ има да лъскат бастуна
35
0
 
2
 
! Отговори
песемист преди 10 години
Тази като любовница не е ми ясно кога ще го на....па.
34
0
 
9
 
! Отговори
Сюкендил преди 10 години
До анонимен 64ОБИКНОВЕНО КЮСТЕНДИЛСКАТА СЛИВА БРЪЩОЛЕВИ ЧАСОВЕ , БЕЗ ДА КАЖЕ НИЩО ... КОГАТО СЕ СРЕЩНАТ ДВАМА КЮСТЕНДИЛЦИ СЕ ПИТАТ НА КЮСТЕНДИЛСКИ ..." ШО СТААВА , БЕ , ШО ПРАЙШ , ШО РАБОТИШ " ... МАЙЧЕТО Е РЯДКО *** КОКОШКА ...
33
10
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Браво Майче, нали си завършила право и работила като адвокат. Ако си мълчала в процеса то едно дело да не си спечелила така и в парламента - говори по същество за да затвориш завинаги устите на герберите !
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма как толкова много лъжи да минават денонощно през ефира, ако хора като Мая Манолова и Йордан Цонев не ги повтарят нахакано в парламента тогава, когато работи, защото те и много често си дават ваканции, за да си почиват и да измислят през това време нови манипулации. Костинбродската афера беше нейно дело, подпомогнато от Бареков и ТВ 7, където успешно направиха преврата в полза на тройната коалиция, за да ни управляват Доган и хора като Пеевски. Омразата и желанието за мъст възродиха с плам.
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази, наред с бабата - снаха, недка гаражната и моника хохегишева ще останат в историята на най - новата Българска политика като най - неморалните жени, имали някога досег с политиката. Поне не се сещам за други, с които да мога да я сравня. Щом този и имидж я устройва, а тя прави всичко възможно за да го потдържа, нека си остане с него. Щом е доволна цяла България да я смята за една от най - долнопробните *** в своята история, халал да и е този спомен за нея.
30
3
 
5
 
! Отговори
Adam1966 преди 10 години
Наистина Мая Манолова е най ....в парламента ! Не знам защо до сега не е участвала в Кой е по по най при бате Енчо ? Това е голям пропуск ! Надяваме се скоро да я видим там ! Стига е ходила в тия сутрешни ТВ блокове ! А и е много фотогенична /телегенична / , камерите я обичат !
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Който взема двойно виагра, не спира да бръщолеви глупости, за да печели гласовете на гламавите и шепата останали наивници, дето вярват на милионери, обявили се за защитници на социално слабите. Естествено е, че класацията се води от Мая Манолова - осичката и Йордан Цонев - ментата. При толкоз много облаги и суха пара печалби, няма как да дадат думата на някой друг. Ако ги попиташ за Христо Бисеров и за Моника Хохегер ще се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. Глухота и слепота за същественото.
28
3
 
9
 
! Отговори
БСП преди 10 години
Стига бе! Какво може да каже тя!
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В мешерето на което казват парламент нищо правенето и нищоговоренето е основно занимание вече 25. Няма ли начин парламента да се даде на концесия ?
26
19
 
9
 
! Отговори
PLAYBOY преди 10 години
Най-красивата в Парламента за нейната си възраст , а не като дебелата Фидосиева от ГЕРБ
25
4
 
0
 
! Отговори
stoian79 преди 10 години
Близо 60 депутати от всички парламентарни групи не са проронили нито дума от парламентарната трибуна от началото на годината. Това сочи справка, изготвена от администрацията на Народното събрание по искане на bTV.I EDINIA OT TEZI MALCHALIVCI E GERBERSKIA DEPUTAT OT PLOVDIV ZDRAVKO DIMITROV-ZIKO
24
1
 
2
 
! Отговори
до 44 преди 10 години
Баце много си зле!!!