БСП за вота: Напънала се планината и родила мишка

Такъв вот можел да мине през 2010 до 2013 г., не сега
Обновена: 16 май 2014 14:08 | 16 май 2014 13:00, Камелия Цветанова
74
БСП за вота: Напънала се планината и родила мишка
Таско Ерменков Снимка: архив, Булфото

"Напънала се планината и родила мишка“. Така коментира депутатът от БСП Таско Ерменков за внесения днес от ГЕРБ вот на недоверие срещу правителството за провал в енергетиката.

Според него депутатите от опозицията са си вкарали автогол, "който надминава този на Иван Вуцов“.

Още по темата
Според Ерменков няма никакво основание да се смята, че ще има повишаване на цената на тока, както пише в мотивите на ГЕРБ.

От опозицията твърдят, че липсва визия в енергийния сектор, има груба намеса в работата на ДКЕВР, огромна задлъжнялост и ниска ликвидност между всички участници в енергийната система. Те обвиняват още правителството, че е провалило проекта „Южен поток“.

„Това са проблеми, които ако ги бяха поставили от 2010 до 2013 г., щяха да отговарят на действителността, но те са закъснели“, коментира Ерменков.

"Човекът, който публично заявяваше: „Аз на Семерджиев сега ще му кажа това да направи“, Ангел Семерджиев беше председател на ДКЕВР, този човек да говори сега за политическа намеса в ДКЕВР е почти равносилно на цинизъм, а да ми говори човек, който изкривявайки фактите, е направил донос в ЕК, че сме нарушили европейското законодателство, това вече е равносилно на национално предателство“, отговори той на обвиненията.

Ерменков отрече твърдението на Ивайло Московски от ГЕРБ, че от страна на ЕК има три теми, изпратени в Министерството на икономиката и енергетиката, което според опозицията означава откриване на наказателна процедура.

"Няма никакви основания да има процедура специално за промените в Закона за енергетиката за „Южен поток“, защото това, което направихме, е синхронизация на българското законодателство с европейското“, заяви социалистът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
украински хамстер преди 9 години
Има една мишка и тя се казва СерГей само, че не я е родила планината а Дина Мухина!
50
0
 
1
 
! Отговори
plamen70 преди 9 години
POREDNIA GLYAPAK,TAZI MISHKA SHTE VI IZIADE KELEVOTO STOLCHE NA KOETO STE PODPRELI NENASITNITE SI TARBYSI
49
0
 
5
 
! Отговори
урунгел преди 9 години
Всички от БСП имат физиономии на разни животинчета и други неопределени същества!!!!
48
1
 
4
 
! Отговори
акуд преди 9 години
ОСТАВКА мишоци , ерменков я кажи за преводите към христо бисеров от ЕКСТРЕМИСТИ те организации
47
1
 
8
 
! Отговори
бат ББ преди 9 години
майната му на политиката ,майната и на държавата НЕКА СТАНИШЕВ ДА КАЖЕ КОГА Е ПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИ но е бил лежал под ДПС и друг път
46
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Троловете са толкова неграмотни и озлобени,че нищо не могат смислено да кажат,освен ругатни и простотии.Езикът им дава знак за примитивизъм.Не са това опорните точки на Моника Хохегер,аркадашлар.И от сараите така казаха.Трябва търпеливо и умно,с повече манипулации да се потапя врага.Може пак преврат да се опитат да направят управляващите,ама този път не вярвам да мине.Много излагация,бе джанъм.Така ли се краде.Апачик.Задкулисието нали е ваш патент от много години.ГЕРБ печели, бе, не виждате ли.
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква решителност само излъчва този Ерменков.:) Каква мощ.Неустрашим, непобедим, в абсолютна готовност да воюва с мишка. Ама ако беше така, едва ли щеше да е така ядосан. Нервите вече не им издържат. При толкова много обещания светли, как да не им влезеш в положението. Ще им лъснат кирливите ризи, а за гащите да не говорим. Бакиите им са толкова големи, че като се заразплита...цял народ може да се облече после с техните кражби. Почна се най-сетне. Бюреков няма да успее да помогне на коалицията.
44
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До феновете на БСП : Много близки хора да имате всеки ден да ги виждате , да пътувате много , да харчите пари много , скъпи мерцедеси да се возите , високи къщи да имате всички околовас комунисти да са! Близките да виждате всеки ден на легло болни, парите за лекарства да харчите мерцедеса катафалка да е къщите от бъбречни камани да са всички около вас под бел л камък да лежат!!! КАЗАХ!
43
10
 
22
 
! Отговори
ATAKA преди 9 години
Prav e Boiko, samo kofti material e ostanal.
42
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Държавата беше фактически зверски съсипана от ГЕРБ всячески! Народа още не може да се опомни! 10 милиарда изхарчени заеми! Спиране на разплащанията към всички бюджетни а парите бяха вкарани в банките на ГЕРБ за да печелбарстват с тях и да си ги въртят в бизнеса. Резултат - масови фалити и съкращения, обедняване, мизерия, самоубийства. НАП с 1 милиард по-малко приходи заради неразплащането и съсипването на икономиката на държавата! Никога повече ГЕРБ!
41
15
 
35
 
! Отговори
Бай Матросов преди 9 години
Червени тролчета , колкото и да се пенявите с цитиране на опорните си точки , всуе се хАбите ! На откровените ви глупости ще се впрегнат само дъртите пенсии , които още лелеят социализЪма . Всички останали ГЛЕДАТ какво става и не се поддават на партийна пропаганда от разни червенотиквеничковчета !
40
43
 
23
 
! Отговори
дани преди 9 години
Орешарски е в пъти по-добър премиер от Тиквата и е съвсем закономерно да си изкара целия мандат. Успех му желая!
39
38
 
21
 
! Отговори
анкета преди 9 години
ГЕРБ са шайка крадци и мошеници(+) Не са мошеници,добри и почтени люде са(-)
38
32
 
20
 
! Отговори
Енчев преди 9 години
Докато беше на власт Тиквата направи маса глупости, за които сега държи виновни управляващите, просто гениално. Такъв наглец не се е появявал досега.
37
29
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не спорете. Аз работя в мините откакто се помня. През цялото Тиквено управление мините умишлено се тласкаха към фалит. Дните ни на работа минаваха стоене, щото видиш ли нямало пазар за нашата продукция. Е как така БСП като дойде и за 3 месеца пазар се намери, нови багери се закупиха, от съкращения изведнъж мините за първи път от 4 години се наложи да вземат хора на работа. ГЕРБ тикаше мините към фалит да ги приватизират за жълти стотинки и да направят милиарди на гърба на народа, като Костов.
36
11
 
29
 
! Отговори
асд преди 9 години
Гнусотии говорите, червенковци!
35
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние от атака подкрепяме на 120% другаря Таско Ерменков!
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Опък святМатросовец от ДС !
33
14
 
3
 
! Отговори
do 36 преди 9 години
О ама и ти си един гений. Какво си мислиш, че това е резултат на 8 месечното управление на БСП ли? А? Ти какво си мислиш, че такъв резултат на една фирма или завод е плод на плануване от преди 5-8 месеца ли. Ти си тиквата празна. Освен това медииите спряха да плюят, понеже техните са на власт. Аман от заблудени овци. Мерките, които се въведат днес, ще дадат резултат след 2-3 години! Особено при големи фирми и една държава.
32
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Празните тикви от герб явно още не са разбрали, че да си опозиция не означава да пречиш на управляващите. Само некадърници е събрал Боко, ей.