Станишев: Очакванията за промени в кабинета са неоснователни

Трябва да се даде нова сила на кабинета, убеден е той
Обновена: 27 май 2014 19:37 | 27 май 2014 19:37, Красимир Ангелов
278
Станишев: Очакванията за промени в кабинета са неоснователни
Снимка: БСП

Неоснователни са очакванията за промени в кабинета, посочи лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев по време на първата подготвителна среща на премиерите от ПЕС след европейските избори.

"Не са основателни тези твърдения, но сме наясно, че трябва да се даде нова сила на кабинета, да се анализира, във връзка с едната година какво е постигнато, какво трябва да се направи, да има ясен план за действие, за да може да се свърши тази работа, която хората очакват – нашите избиратели, българите като цяло”, обясни той пред БНР. 

Още по темата
По думите му за тази цел не са важни някакви персонални или структурни промени, а политиката.

В коментар на изказването на заместник-председателят на БСП Янаки Стоилов за оставки и промени в ръководството на БСП, Сергей Станишев заяви: "Не мисля, че е навременна неговата идея. Често се случва да сбърка местото и времето”.

Станишев коментира и преференцията за Момчил Неков, която нареди младия социалист преди лидера на БСП. По думите на президента на ПЕС трябва да се уважава волята на избирателите и затова той обеща, че ще проведе разговори с Неков, за да разбере и неговите намерения.

"Единствено ПЕС стабилизира позициите си и запазва своето влияние“, заяви още лидерът на ПЕС.  По думите на Станишев, цитирани от пресцентъра на БСП, най-важното в сегашната ситуация на пълен баланс е да се промени политиката и ПЕС ще настоява в ЕС да има по-ясна политика насочена към растежа, работните места и социалната защита на хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано Станишев да стой още малко на власт, та да дойдат нашите.Много важно когато знаеш, че противникът ти е Слаб, а той самичък си вява че е Силен.Всички който са в дяасно ,трябва да се молят,да постят и да палят свещи Станишев да не подава оставка.Сащото само с него изборите винаги са с ясен изход..
128
0
 
1
 
! Отговори
иван преди 9 години
Момата може много да приказва и нищо да не каже.11 пъти го бият на избори и все взема някакви мерки за следващия път пак пада.
127
5
 
0
 
! Отговори
66 преди 9 години
БАРЕКОВ,НЕ СЕ УНИЩОЖАВАЙ,ПРЕДИ ОЩЕ ДА СИ ЗАПОЧНАЛ.КАКВА КОАЛИЦИЯ С БСП.АКО ТОВА СТАНЕ БРОЙ 15 ГЛАСА ПО МАЛКО ЗА ТЕБ ОТ МОЕТО СЕМЕЙСТВО.ТЕ ЩЕ ОТИДАТ ЗА ГЕРБ
126
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ВЕЛИК!ЩЕ ги сложи на място всички ГЕРБЕРУНГЕРИ!
125
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако има ИЗБОРИ ще гласувам за АТАКА!!!
124
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вмомента ни управляват ТРИ ПАРТИИ и е ТРУДНО!АКО Е САМО една ЩЕ Е НЕВЪЗМОЖНО!ГАРАНТИРАНО от ГРЕБ,ГРОБ,БКП,ТКЗС и свинете на БОЙКО дето гласуваха за ЕВРОПАТА!!!БАЙ *** е Б.Борисов и това е...
123
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РОБИ ИМА И ЩЕ ИМА ВИНАГИ...РОБИТЕ на БОРИСОФФ гласуваха за нашето РОБСТВО!СКОРО ще имаме излаз на РЕКА ДУНАВ без МОРЕ!!!ТЕ РАЗЕДИНИХА БЪЛГАРИЯ НА ПАРЧЕТА!!!
122
0
 
7
 
! Отговори
Станишев , преди 9 години
Защо в 21 век ,в европейска,демократична ,православна България , в Бобовдол има роби ? защо се страхуват да говорят ? защо НИКОЙ НИЩО НЕ ЗНАЕ ,НЕ Е ЧУЛ И НЕ Е ВИДЯЛ ?
121
3
 
11
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 9 години
ОСТАВКА!ХОРАТА НЕ ВИ ИСКАТ ПРИЕМЕТЕ ГО И НЕ СЪЧИНЯВАЙТЕ ОПОРНИ ТОЧКИ НА ЗАБЛУДА И ОПРАВДАНИЯ С ЛЪЖИ!
120
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Станишев За 11 път!
119
0
 
4
 
! Отговори
Спонги преди 9 години
До СтоянНе само в теб, а във всички нормални хора. Ако не е грешка и в 34 000 от симпатизантите на БСП.
118
0
 
9
 
! Отговори
Станишев преди 9 години
Неоснователния са исканията за промяна в кабинета.Спечелихме изборите,вземахме много мандати,изпълнихме очакванията за справедливост и социалните си обещания,сведохме безработицата до о,премахнахме несправедливия плосък данък,увеличихме заплати и пенсии,доходите нараснаха и хората се весели,щастливи,с лекота плащат ток,вода,лекарства,здравеопзването и образованието са задоволяващи най-високите изисквания,Бг е уважаван и търсен партньор,смъртността падна, Ура,успяхме!
117
1
 
20
 
! Отговори
Стоян преди 9 години
Станишев е най-наглото и мазно животно, което съм вождал през живота си! Предизвиква отвращение у мен!
116
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
(vlast na malcinstvoto nad mnozinstvoto).Promenjajki tova statukvo 6te promenim vsi4ko!Zatova e nujno EDINSTVO,NRAVSTVENOST,LJUBOV,SPRAVRDLIVOST,4OVE4NOST!Priemajki tazi ideologija v du6ite i sarcata si 6te promenim i sadbata si.Za6totootgovornostta bez ljubov pravi 4oveka bezceremonen;spravedlivost bez ljubov-jestok;istinata bez ljubov-kritik;uma bez ljubov-hitar;vazpitanieto bez ljubov-dvuli4nik;privetlivost bez ljubov-licemeren;kompetentnost bez ljubov-neotstap4iv;vlastta bez ljubov-nasilnik'
115
0
 
1
 
! Отговори
Skapi hora, преди 9 години
naseljava6ti zemite balgarski, Molja Bi da sprete s tezi zlobni komentari i kritiki.Te samo podhranvat tezi,koito parazitirat na naa6 grab.Zadkulisieto ni upravljava 4rez izhvarljane v medijnoto prostranstvo samo laji, zada ne stignem do istinata.Vsjaka ot tezi laji se deljat na laja1 i laja 2.Primer:pazarna ikonomika ili planovo stopanstvo.Istinata e v tjahnata kombinacija.Taka e i s vsi4ko ostanalo,vklju4itelno i s mnogopartijnata sistema.Mnogo partii, a ideologijata e edna i sa6ta(vlast na ma
114
2
 
9
 
! Отговори
ПУТЛЕРчо преди 9 години
Моля те, Серж! ОСТАНИ!
113
2
 
27
 
! Отговори
Бобката преди 9 години
Колкото и да е шокиращо Борисов е по-добър вариант от Доган и Станишко. СрещуГЕРБ се плюе непрекъснато и понякога има защо, НО ГЕРБ за 2 години направи повече за България отколкото всички други взети заедно.Сега ще кажете че хората не ядат асфалт.... така е ама при Станишев нито асфалт нито хляб ще видим и България бавно но сигурно ще стане турска провинция. Гласувах за него не защото го харесвам а защото не искам на власт да са гея с очилата и зад него с разкопчан дюкян резания.....
112
1
 
3
 
! Отговори
вън преди 9 години
Като призоваваш за всички вън от НС,настояваме за абсолютно всички,без изключение на червени сини, гербери,всички крали,лъгали,облажавали се с лъжливи пиар агенции на съпруги,с фотоволтаични паркове ,новоизбрани депутати със секс телефони къш,къш !Вие сте лешояди върху изпосталелия народ
111
0
 
12
 
! Отговори
Станишев кретен преди 9 години
Този за 8 път ще си прави равносметка защо е изгубил изборите. Колко много трябва да е *** за да разбере, че не го искат гражданите за които толкова много страда. Оставка, оставка , оставка.
110
1
 
12
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Оставка некадърнико! Съсипа БСП!